Ústní odsávačka - nenakazím se?

192
9.6.23 10:44

Ústní odsávačka - nenakazím se?

Holky, možná hloupý dotaz :zed:, ale - nenakazím se, když budu dítěti odsávat hleny ústní odsávačkou? Když jsou v nich bacily a já všechno chytnu… Vím, že se hleny zachytávají do nádobky, ale to neznamená, že se ke mně něco nemůže dostat, ne? Nebo je to hloupost? :nevim:
Díky za vaše rady/zkušenosti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14727
9.6.23 10:51

Jako laik si myslim, ze muzes tak muzes vdechovat bacily. Ovsem ja jsem se tak nikdy nenkazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4904
9.6.23 10:52

Stalo se mi to - jestli to bylo použitím odsávačky nebo bych to chytla i tak, netuším :nevim: Pak už jsem používala jen odsavačku na vysavač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
9.6.23 10:52

Můžeš se nakazit. Je lepší pořídit na vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.6.23 11:20
@jedno.devce píše:
Holky, možná hloupý dotaz :zed:, ale - nenakazím se, když budu dítěti odsávat hleny ústní odsávačkou? Když jsou v nich bacily a já všechno chytnu… Vím, že se hleny zachytávají do nádobky, ale to neznamená, že se ke mně něco nemůže dostat, ne? Nebo je to hloupost? :nevim:
Díky za vaše rady/zkušenosti! :mavam:

Když budeš o to dítě pečovat, nakazíš se i tak :nevim: Lepší je odsavačka na vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
9.6.23 11:30

Můžeš to chytnout tak jako tak. Já to většinou od děti chytnu a to máme odsávačku na vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
9.6.23 12:23
@Russet píše:
Když budeš o to dítě pečovat, nakazíš se i tak :nevim: Lepší je odsavačka na vysavač.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.6.23 15:36

Díky za odpovědi. :) Je to pravda, že nakažení hrozí tak jako tak, ale proč tomu ještě pomáhat, že.. ;)
Ještě se zeptám, neměla byste některá náhodou typ na takovou odsávačku, u níž by se ta hlavice, co se vsune do hadice, přizpůsobila tvaru té hadice? My totiž nemáme okrouhlou :roll:, ale takovou řekněme jako zakulacený trojúhelník. Ta, co jsme měli, byla okrouhlá a sice se dala k vysavači připevnit, ale netěsnilo to, takže efekt odsátí by byl asi minimální… (Zničila jsem si ji při nesprávně provedené sterilizaci, tak budu kupovat novou.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí