Ústní zkouška s minimem znalostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3837
22.6.23 10:13

Na písemné zkoušky jsem vždy připravena nebyla. Ale na ústní jsem vždy umělá alespoň část každé otázky. Bylo by mi trapné jít k ústní zkoušce a nevědět nic. :D ale to jsem já, lidí, kteří se na ústní nenaučí a jdou tam je mnoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.6.23 10:32
@Barbucha3 píše:
Na písemné zkoušky jsem vždy připravena nebyla. Ale na ústní jsem vždy umělá alespoň část každé otázky. Bylo by mi trapné jít k ústní zkoušce a nevědět nic. :D ale to jsem já, lidí, kteří se na ústní nenaučí a jdou tam je mnoho.

právě, i mně to je extrémně trapný a proto jsem z toho taková nesvá, ale nějak jsem si to nezvládla naplánovat dopředu a teď absolutně nevím, kam dřív skočit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
22.6.23 10:54

Tak to teda netusim, na zkousky jsem chodila vzdy pripravena. Ale mne to uceni fakt bavilo! Zrovna biologie a biofyzika jsou jedny z tech lehcich zkousek. Byt tebou, tak se snazim si to rychle projit, at umim ke vsemu neco, a jdu tam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
22.6.23 13:07

Ja jsem studovala biologicky obor na prirodovede a jednou jsem ze zkousky odesla v pulce, ze na to nemam :lol: Profesor to uznal a ani mi to nepocital jako pokus 8) A pak jsem jeste jednu sla na zkousku nenaucena, ucitel ze me hodinu doloval odpovedi, nakonec jsem neco rekla a sla domu s Eckem :palec: V obou pripadech to byl trapas, ale na to se historie nepta, titul mam :pankac:
Sprtala bych tu biofyziku, tu mas uz druhy pokus a u te biologie snad neco reknes, pokud jsi chodila na prednasky. Pokud nejedes na prospechove stipko nebo na cerveny diplom, tak to treba das a uzijes si klidne prazdniny. Drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
22.6.23 13:24

Je to dobrá strategie, nikdy jsem na ni neměla nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
22.6.23 14:07

Bez to prostě zkusit a uvidíš… já jsem u anatomie vcházela do místnosti s tím, že jestli si v první části vytáhnu svaly ruky nebo nohy, tak jdu rovnou domů, ty mi proste vůbec nesly do hlavy. A co myslíš… svaly ruky. Já černo před očima… takový nervy jsem asi nikdy neměla. Asi 14 dní po anatomii jsem měla další zkoušku, netuším, jakou, nebyla jsem po tom maratonu učení na anatomii vůbec schopna se učit něco dalšího, tak jsem si to jen přečetla. Přišla tam a ono to vyšlo. Věděla jsem dost z přednášek. Taky jsem si říkala, že tam nepůjdu, ale vyplatilo se to nakonec. Proste to taky zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
24.6.23 19:22

Zrovna z biologie jsem si vytáhla 3 otázky, na které jsem se nepřipravovala, ale dala jsem to z všeobecného přehledu. Třetí otázka byli netopýři, zkoušejícího zajímali kaloni, ti mě zajímali taky, tak jsme pokecali a odcházela jsem za jedna :lol:
Jinak ztrapňovat se rozhodně nemusíš, pokud si vytáhneš špatné otázky, můžeš to položit rovnou, někdo to tak dělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze