Ustoupit švagrům se jménem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35412
12.8.21 12:30
@SlečnaDahlia píše:
Naprostý nesmysl. Nelze napsat na matriku někoho, kdo ještě neexistuje, kdo nemá ani vystavený rodný list. Natož ve 13tt, jménem, když o pohlaví ví ještě úplný prd.Prohlášení o otcovství je něco jiného, než zapsat dítě pod jeho jménem na matriku.

Není to nesmysl. Prohlášení o jménech se odevzdává před porodem. Můžou ho klidně odevzdat už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699

@SlečnaDahlia
To je pravda, jsem deb1l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699

@SlečnaDahlia
To je pravda, jsem blbka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.8.21 12:31
@annlady píše:
A co se stane, když budou mít dvě děti stejné křestní jméno? Vbuchne realita? Nebo se nestane vůbec nic a jen budou dvě dušičky, co se trápí kvůli kravině?

Tihle sourozenci a jejich partneři se evidentně velmi často stýkají a volat na dvě skoro stejně staré holčičky stejným, navíc takto netradičním jménem, je kapku úlet, nemyslíš? Jako do budoucna je to asi jedno, ale taky bych nechtěla dát stejné jméno, jaké má ségra třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
12.8.21 12:33

Tak se budou jmenovat stejně, oč jde? Jinak na matrice se snad řeší příjmení ne? ;-) to s jménem nemá nic společného..muze se kdykoliv změnit.

Příspěvek upraven 12.08.21 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64981
@debra.morgan píše:
nikdo netvrdí, že to nejde, ale fakt se tam nechodí v 13tt a řeší se přijmení, jmeno si muze dat i u porodu jiný.

Dcera musela napsat i křestní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@unuděná mě zas nepřijde pravděpodobne, aby se po nás záměrně opičili s dvěmi jmény a neuměli si vymyslet vlastní… :lol: i když u Matyáše jsem to tehdy brala špatně a vnímala jsem to od nich jako schválnost, ale tehdy to bylo tak, že těhotni byli jen oni. Zatímco teď, i kdyby věděli, že jsem těhotná tak by urcite věděli, že porodim dříve než oni, a bylo by jim to přece k ničemu

• Citovat
  • Upravit
53190
12.8.21 12:34
@Anonymní píše:
@unuděná mě zas nepřijde pravděpodobne, aby se po nás záměrně opičili s dvěmi jmény a neuměli si vymyslet vlastní… :lol: i když u Matyáše jsem to tehdy brala špatně a vnímala jsem to od nich jako schválnost, ale tehdy to bylo tak, že těhotni byli jen oni. Zatímco teď, i kdyby věděli, že jsem těhotná tak by urcite věděli, že porodim dříve než oni, a bylo by jim to přece k ničemu

A proč si s nimi tedy normálně nepromluvíte s tím, že toto jméno máte od začátku vybrané a jestli by tedy nevybrali jiné? To je takový problém? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
12.8.21 12:36
@vokishka píše:
Dcera musela napsat i křestní

Ne, nemusela. Křestní jméno může dát až po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.8.21 12:36
@Cuddy píše:
No a co když ta hrozná svagrova porodí naschval předčasně?

2. screening se dela kolem 20tt ne, takže rozdíl je skoro 2 měsíce, jako možný to teoreticky je no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.21 12:37

@unuděná ano je, švagr psal manželovi, že ho mají vybrané od začátku, a že ho chtěli už v době, kdy čekali prvního syna. Navíc už tehdy dali schválně Matyáše tak pochybuji, že by teď ustoupili

• Citovat
  • Upravit
2930
12.8.21 12:38

Hele a ona svagrova po tobě nějaké ustupovani chce? Navíc jsou ve 13tt, to pohlaví bývá spíš tip. Klidně můžou mít ještě kluka. Navíc pokud se tedy moc nevídáte, tak mi přijde zbytečné se tím trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
@debra.morgan píše:
2. screening se dela kolem 20tt ne, takže rozdíl je skoro 2 měsíce, jako možný to teoreticky je no.

Hele, znáš ty svagrovy, ne? Když chtějí vyfouknout jméno, neznají bratra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:
@unuděná ano je, švagr psal manželovi, že ho mají vybrané od začátku, a že ho chtěli už v době, kdy čekali prvního syna. Navíc už tehdy dali schválně Matyáše tak pochybuji, že by teď ustoupili

Vy máte asi mezi sebou krásné vztahy, že? 8o
Jak často se stýkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
12.8.21 12:40
@Anonymní píše:

Nějak to zamotavas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko