Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já bych dala pár facek tomu co na něj bafl, sama to úplně nenávidim
už se z toho stalo dost průserů. Znám holku co si ukousla kus jazyka když na ní jeden pan vtipnej nečekaně bafl.
No tedy
, ještě bych těm dvoum poradila ten vtípek se žárovkou. Ale to už je asi starý
![]()
Možná budete muset dát nový popisek na kombinačky. Něco jako „tento nástroj není určen ke stříhání bradavek ani k naznačování těchto činů“ ![]()
@AniNevim píše:
Ja bych pockala, stejne asi o vysi proplaceni nebudes rozhodovat ty… nebo ano? Ovsem do skolicich postupu bych vnesla novy bod: zachazeni s naradim vc. dopadu na vysi proplaceni urazu, mozneho upozorneni za nedodrzeni pracovni kazne (nebo to delal o prestavce?) apod. On doplatil na svoji hloupost. Ty nevis, jestli se k tomu postavit celem a dat mu upozorneni a neproplacet v plne vysi nebo se privrit oko? Ono se take mohlo stat, ze by to kolegyni ukazoval na ni, se stejnym koncem. Jak bys to pak resila?
No na dnešek jsem mu dala neplacený volno, před jeho odchodem jsem mu řekla, že nepředpokládám a důrazně nedoporučuji, aby to hlásil jako PÚ. Co se týče času, bylo to v pracovní době. No a mně jde o to, jak se k tomu postavit celkově. Jestli se k tomu vracet, nechat to vyšumět, dát mu vytýkací dopis, neprodloužit smlouvu atd… ![]()
@terien píše:
Já bych dala pár facek tomu co na něj bafl, sama to úplně nenávidimuž se z toho stalo dost průserů. Znám holku co si ukousla kus jazyka když na ní jeden pan vtipnej nečekaně bafl.
Taky jsem se takhle jednou kousla, naštěstí nedokousla ![]()
@Bekyn píše:Možná budete muset dát nový popisek na kombinačky. Něco jako „tento nástroj není určen ke stříhání bradavek ani k naznačování těchto činů“
Nechci raději vědět, co všechno bych takto musela nechat označit… Třeba takový zmrazování končetin v dusíku, to už jsme tam taky měli…
@Anonymní píše:
No na dnešek jsem mu dala neplacený volno, před jeho odchodem jsem mu řekla, že nepředpokládám a důrazně nedoporučuji, aby to hlásil jako PÚ. Co se týče času, bylo to v pracovní době. No a mně jde o to, jak se k tomu postavit celkově. Jestli se k tomu vracet, nechat to vyšumět, dát mu vytýkací dopis, neprodloužit smlouvu atd…
Já bych to nechala vyšumět, ale jestli víš, že dělá kraviny futr, asi ho postrašit tím dopisem. Přijít o bradavku a ještě o práci je už velká krutárna ne?
@Takyjedna píše:
No tedy, ještě bych těm dvoum poradila ten vtípek se žárovkou. Ale to už je asi starý
![]()
Neznám???
@Anonymní píše:
No na dnešek jsem mu dala neplacený volno, před jeho odchodem jsem mu řekla, že nepředpokládám a důrazně nedoporučuji, aby to hlásil jako PÚ. Co se týče času, bylo to v pracovní době. No a mně jde o to, jak se k tomu postavit celkově. Jestli se k tomu vracet, nechat to vyšumět, dát mu vytýkací dopis, neprodloužit smlouvu atd…
Myslim, ze ponauceny je dost, vytykaci dopis nepotrebuje. Prodlouzeni smlouvy bych hodnotila jen dle pracovnich vysledku a vzala v potaz i to, zda to nahlasi jako PÚ.
@boball píše:
Já bych to nechala vyšumět, ale jestli víš, že dělá kraviny futr, asi ho postrašit tím dopisem. Přijít o bradavku a ještě o práci je už velká krutárna ne?
Je to mladej potetovanej machýrek, co ti k tomu mám víc říct
Ale zas jako práci zastane, to si nemůžu stěžovat. Jen asi trpí opožděnou pubertou ![]()
@Anonymní píše:
Nechci raději vědět, co všechno bych takto musela nechat označit… Třeba takový zmrazování končetin v dusíku, to už jsme tam taky měli…
No tvl co to vedeš za kolektiv
![]()
@Anonymní píše:
Je to mladej potetovanej machýrek, co ti k tomu mám víc říctAle zas jako práci zastane, to si nemůžu stěžovat. Jen asi trpí opožděnou pubertou
Tak jestli maká přivři očko. Je to ještě jelito:-)