Ustřihlá bradavka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
9.6.14 21:04

Já bych dala pár facek tomu co na něj bafl, sama to úplně nenávidim :cert: už se z toho stalo dost průserů. Znám holku co si ukousla kus jazyka když na ní jeden pan vtipnej nečekaně bafl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1

Neporadim, ale lámu se tu smíchy, to je vůl… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3380

Ale muselo to teda bolet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
9.6.14 21:06

No tedy :lol:, ještě bych těm dvoum poradila ten vtípek se žárovkou. Ale to už je asi starý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
9.6.14 21:09

:lol: Možná budete muset dát nový popisek na kombinačky. Něco jako „tento nástroj není určen ke stříhání bradavek ani k naznačování těchto činů“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 21:09
@AniNevim píše:
Ja bych pockala, stejne asi o vysi proplaceni nebudes rozhodovat ty… nebo ano? Ovsem do skolicich postupu bych vnesla novy bod: zachazeni s naradim vc. dopadu na vysi proplaceni urazu, mozneho upozorneni za nedodrzeni pracovni kazne (nebo to delal o prestavce?) apod. On doplatil na svoji hloupost. Ty nevis, jestli se k tomu postavit celem a dat mu upozorneni a neproplacet v plne vysi nebo se privrit oko? Ono se take mohlo stat, ze by to kolegyni ukazoval na ni, se stejnym koncem. Jak bys to pak resila?

No na dnešek jsem mu dala neplacený volno, před jeho odchodem jsem mu řekla, že nepředpokládám a důrazně nedoporučuji, aby to hlásil jako PÚ. Co se týče času, bylo to v pracovní době. No a mně jde o to, jak se k tomu postavit celkově. Jestli se k tomu vracet, nechat to vyšumět, dát mu vytýkací dopis, neprodloužit smlouvu atd… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.14 21:10
@terien píše:
Já bych dala pár facek tomu co na něj bafl, sama to úplně nenávidim :cert: už se z toho stalo dost průserů. Znám holku co si ukousla kus jazyka když na ní jeden pan vtipnej nečekaně bafl.

Taky jsem se takhle jednou kousla, naštěstí nedokousla :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.14 21:11
@Bekyn píše: :lol: Možná budete muset dát nový popisek na kombinačky. Něco jako „tento nástroj není určen ke stříhání bradavek ani k naznačování těchto činů“ :mrgreen:

Nechci raději vědět, co všechno bych takto musela nechat označit… Třeba takový zmrazování končetin v dusíku, to už jsme tam taky měli…

• Citovat
  • Upravit
15095
@Anonymní píše:
No na dnešek jsem mu dala neplacený volno, před jeho odchodem jsem mu řekla, že nepředpokládám a důrazně nedoporučuji, aby to hlásil jako PÚ. Co se týče času, bylo to v pracovní době. No a mně jde o to, jak se k tomu postavit celkově. Jestli se k tomu vracet, nechat to vyšumět, dát mu vytýkací dopis, neprodloužit smlouvu atd… :nevim:

Já bych to nechala vyšumět, ale jestli víš, že dělá kraviny futr, asi ho postrašit tím dopisem. Přijít o bradavku a ještě o práci je už velká krutárna ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Takyjedna píše:
No tedy :lol:, ještě bych těm dvoum poradila ten vtípek se žárovkou. Ale to už je asi starý :mrgreen: :mrgreen:

Neznám???

• Citovat
  • Upravit
49159

No co dodat.. :roll: 8o 8o
tohle se sem myslím dost hodí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.6.14 21:12
@Anonymní píše:
No na dnešek jsem mu dala neplacený volno, před jeho odchodem jsem mu řekla, že nepředpokládám a důrazně nedoporučuji, aby to hlásil jako PÚ. Co se týče času, bylo to v pracovní době. No a mně jde o to, jak se k tomu postavit celkově. Jestli se k tomu vracet, nechat to vyšumět, dát mu vytýkací dopis, neprodloužit smlouvu atd… :nevim:

Myslim, ze ponauceny je dost, vytykaci dopis nepotrebuje. Prodlouzeni smlouvy bych hodnotila jen dle pracovnich vysledku a vzala v potaz i to, zda to nahlasi jako PÚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@boball píše:
Já bych to nechala vyšumět, ale jestli víš, že dělá kraviny futr, asi ho postrašit tím dopisem. Přijít o bradavku a ještě o práci je už velká krutárna ne?

Je to mladej potetovanej machýrek, co ti k tomu mám víc říct :) Ale zas jako práci zastane, to si nemůžu stěžovat. Jen asi trpí opožděnou pubertou :roll:

• Citovat
  • Upravit
3993
@Anonymní píše:
Nechci raději vědět, co všechno bych takto musela nechat označit… Třeba takový zmrazování končetin v dusíku, to už jsme tam taky měli…

No tvl co to vedeš za kolektiv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
9.6.14 21:14
@Anonymní píše:
Je to mladej potetovanej machýrek, co ti k tomu mám víc říct :) Ale zas jako práci zastane, to si nemůžu stěžovat. Jen asi trpí opožděnou pubertou :roll:

Tak jestli maká přivři očko. Je to ještě jelito:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák