Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Neznám???
No, soutěžit, kdo se jí pokusí vložit celou do pusy a pak jí v pohodě vyndat. Je to jako ježek v kleci, nejde to vyndat
Leda, že by někdo neměl zuby, nebo měl obří čelisti ![]()
@Bekyn píše:
No tvl co to vedeš za kolektiv![]()
![]()
Samo lepší, že? Já bych o pracovních úrazech mohla napsat knihu… Ještě mě tak napadá propájený nehet pájkou, prořezání prstu až do kosti, kdy dotyčný zkušebník zkoušel ostrost skalpelu, nějaký ty popáleniny z pece už se mnou nic neudělají ![]()
@Takyjedna píše:
No, soutěžit, kdo se jí pokusí vložit celou do pusy a pak jí v pohodě vyndat. Je to jako ježek v kleci, nejde to vyndatLeda, že by někdo neměl zuby, nebo měl obří čelisti
No, můžeme si to dát na příštím teambuildingu
Teď jsem to přečetla chlapovi a prej já bych problém určitě neměla.. Budu muset zjistit, jak to jako myslel
Zuby mám ![]()
@Anonymní píše:
Nechci raději vědět, co všechno bych takto musela nechat označit… Třeba takový zmrazování končetin v dusíku, to už jsme tam taky měli…
no to vogo, co to máš za zaměstnance ![]()
@terinka4444 píše:
no to vogo, co to máš za zaměstnance
No pozor, to není všechno z mýho oddělení
U mě je tohle od mateřské první.
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu, nemusí si mě každý spojit s mým nickem, eventuelně poznat podle vyprávění.Zajímalo by mě, jestli máte ve svém okolí nějakého podobného pabl.ba jako já, který si ustřihnul bradavku kombinačkama, případně jiným nástrojem k tomu neurčeným? Dneska jsem byla v práci kousek dýl než běžně, koukám z okna kanceláře na dílnu, boreček v ruce kombinačky a „straší“ novou kolegyni = dělá, jak si sříhá bradavku - shrnutý triko a hrozná prča, s největší pravděpodobností o mně nevěděl. Té to dělalo zle, takže se koukala jinam střídavě s asi nějakým oslovováním, no a třetí na něho bafl, první deb.il cvakl a krve jak z vola… No, odkázala jsem ho k lékaři, co s ním udělá nevím. A já se teď ptám, jak to řešit, protože takovou situaci jsem ještě neměla „tu čest“ řešit…Říkala jsem to doma chlapovi, ten se smál, já už teda na nějaký naštvání na jeho blbost taky rezignovala, nicméně… Co teď? Jsem jeho přímá nadřízená, řešit to? Přejít to? Počkat, co v nemocnici?
Záznam o úraze jsem sepsala na místě, ovšem úrazu jsem zabránit nezvládla, než bych došla, bylo by hotovo, viděla jsem opravdu jen kousek a bohužel-bohudík včetně konce
ja bch to teda neresila nijak a kdyby se chtel nejak hojit, tak se mu vysmejou. retardovanej neni nejsme v USA, abys musela do pouceni ke kombinackam zapsat „neni urceno ke strihani bradavek“ ![]()
@Pudloslava píše:
ja bch to teda neresila nijak a kdyby se chtel nejak hojit, tak se mu vysmejou. retardovanej neni nejsme v USA, abys musela do pouceni ke kombinackam zapsat „neni urceno ke strihani bradavek“
Pobavilas ![]()
Tak já pokud dělá dobře, je spolehlivej a žádnej jinej průser nemá asi bych mu dala jen vytýkací dopis a dál to neřešila. Pokud je problematickej dala mu vytýkací dopis a smlouvu neprodloužila. Pokud vím, tak to není až tak jednoduchý vyhodit někoho během smlouvy. Jinak chápu, že to asi moc do smíchu nebylo, ale ted se směješ už taky.Tak aspon máš na dlouho co povídat na zasmání. ![]()
@Pudloslava píše:
ja bch to teda neresila nijak a kdyby se chtel nejak hojit, tak se mu vysmejou. retardovanej neni nejsme v USA, abys musela do pouceni ke kombinackam zapsat „neni urceno ke strihani bradavek“
To by ses divila v kolika firmách už to tak je. Vše napsáno jak pro blbečky.
U mýho chlapa v práci zkoušeli, jestli hoří technický benzín. Takže ten jeden si to nalil na kalhoty a ten druhej ho zapálil. ![]()
Hňupi, no
Příspěvek upraven 10.06.14 v 13:50
@mlsalkaM píše:
U mýho chlapa v práci zkoušeli, jestli hoří technický benzín. Takže ten jeden si to napil na kalhoty a ten druhej ho zapálil.Hňupi, no
A hoří?
Já si ještě vzpomněla, že u nás se propichoval balonek s plynem (na svařování, z bomby) sirkou čerstvě zhasnutou. Je z toho hluchota hlavního aktéra na jedno ucho. Taky fajn vtípek.
@mlsalkaM píše:
U mýho chlapa v práci zkoušeli, jestli hoří technický benzín. Takže ten jeden si to napil na kalhoty a ten druhej ho zapálil.Hňupi, no
strasny ![]()
Já bych to taky nijak neřešila. Myslím, že se dostatečně vytrestal sám.