Ustřihlá bradavka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.6.14 20:50

Ustřihlá bradavka

Prosím o zachování anonymu, nemusí si mě každý spojit s mým nickem, eventuelně poznat podle vyprávění.

Zajímalo by mě, jestli máte ve svém okolí nějakého podobného pabl.ba jako já, který si ustřihnul bradavku kombinačkama, případně jiným nástrojem k tomu neurčeným? Dneska jsem byla v práci kousek dýl než běžně, koukám z okna kanceláře na dílnu, boreček v ruce kombinačky a „straší“ novou kolegyni = dělá, jak si sříhá bradavku - shrnutý triko a hrozná prča, s největší pravděpodobností o mně nevěděl. Té to dělalo zle, takže se koukala jinam střídavě s asi nějakým oslovováním, no a třetí na něho bafl, první deb.il cvakl a krve jak z vola… No, odkázala jsem ho k lékaři, co s ním udělá nevím. A já se teď ptám, jak to řešit, protože takovou situaci jsem ještě neměla „tu čest“ řešit… :nevim: Říkala jsem to doma chlapovi, ten se smál, já už teda na nějaký naštvání na jeho blbost taky rezignovala, nicméně… Co teď? Jsem jeho přímá nadřízená, řešit to? Přejít to? Počkat, co v nemocnici? :nevim: Záznam o úraze jsem sepsala na místě, ovšem úrazu jsem zabránit nezvládla, než bych došla, bylo by hotovo, viděla jsem opravdu jen kousek a bohužel-bohudík včetně konce :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
9.6.14 20:53

8o Tak sepsané to je, nic jiného nenaděláš :nevim: Je to vůl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Adminy důrazně žádám o neodtajnění, v SZ ráda vysvětlím své důvody pro tento čin. Kdyžtak raději smazat než zveřejnit pod nickem!!!

• Citovat
  • Upravit
69235

Promiň, radu tedy nemám, ale ležím tu smíchy na koberci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
9.6.14 20:54

Co na to říct… lidi dělají kraviny. Snad bude OK

• Citovat
  • Upravit
10631
9.6.14 20:55

8o 8o Lidská blbost nezná mezí, opravdu :roll:. Jinak promiň, neporadím co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
9.6.14 20:58

Tak to je hodně dobrý, já se musím smát co ještě lidi nenapadne.Tak asi prac. úraz to nebude, nebo ano-myslím že by byl pacenej jako prac. úraz? Potrestanej je dost, asi bych to neřešila už dál, možná max. nějaký vytýkací dopis, že nedělá v prac. době co má dělat. Ale je to blbec, to se mělo natočit a dávat to na nějaký školení bezpečnosti jak se to nedělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
9.6.14 20:59

Naštěstí jde jen o bradavku. Mohlo být i hůř :lol:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
9.6.14 21:00
@Kaczenka píše:
Naštěstí jde jen o bradavku. Mohlo být i hůř :lol: :mrgreen:

Jako, že by si ustřihl fífo? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
9.6.14 21:00

Mě napadlo jedniné - AUUUUU! To muselo strašně bolet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 21:01
@Edita27 píše:
Tak to je hodně dobrý, já se musím smát co ještě lidi nenapadne.Tak asi prac. úraz to nebude, nebo ano-myslím že by byl pacenej jako prac. úraz? Potrestanej je dost, asi bych to neřešila už dál, možná max. nějaký vytýkací dopis, že nedělá v prac. době co má dělat. Ale je to blbec, to se mělo natočit a dávat to na nějaký školení bezpečnosti jak se to nedělá :mrgreen:

No ovšem, kamery. Na těch to bude vidět, to mě ani nenapadlo. :mrgreen: Hele já už se teď, po dvojce vína, směju taky. Nicméně v té chvíli mi do smíchu zrovna nebylo. Předpokládám, že můj team bude nominován na nejkurioznější úraz a daný člověk bude opravdu ukázkou BOZP na úvodních školeních nových zaměstnanců :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.14 21:02
@Kaczenka píše:
Naštěstí jde jen o bradavku. Mohlo být i hůř :lol: :mrgreen:

Joj :lol:

• Citovat
  • Upravit
rokris
9.6.14 21:02
@terinka4444 píše:
Promiň, radu tedy nemám, ale ležím tu smíchy na koberci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo, já taky. :mrgreen: Ale jinak :roll: Nestačím se divit…

• Citovat
  • Upravit
16986
9.6.14 21:03

Ja bych pockala, stejne asi o vysi proplaceni nebudes rozhodovat ty… nebo ano? Ovsem do skolicich postupu bych vnesla novy bod: zachazeni s naradim vc. dopadu na vysi proplaceni urazu, mozneho upozorneni za nedodrzeni pracovni kazne (nebo to delal o prestavce?) apod. On doplatil na svoji hloupost. Ty nevis, jestli se k tomu postavit celem a dat mu upozorneni a neproplacet v plne vysi nebo se privrit oko? Ono se take mohlo stat, ze by to kolegyni ukazoval na ni, se stejnym koncem. Jak bys to pak resila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.6.14 21:03

U nás se říká: Nešikovný maso musí pryč :lol:. Myslíte, že mu to uznají jako pracovní úraz?

Příspěvek upraven 09.06.14 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák