Utajený porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
6.9.17 10:52

Ať si o tom promluví s manželem! Stejně doufám, že je to jen výmysl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
6.9.17 11:01
@suvik píše:
Jasne…menses mela, u doktora nebyla, ale vi, ze je v sedmym mesici…to urcite.

Přesně. Navíc utajit 7. měsíc před manželem a posílat přes kamarádku zprávu na emimino… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
6.9.17 11:05

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:33

• Citovat
  • Upravit
24715
6.9.17 11:09

@Helimanka nechci se nikoho dotknout svoji otázkou. Má budoucí mimco stejnou barvu kuze jako mamča a její manžel? Protoze pokusit se utajit porod a existenci ditete je nesmysl, zrovna jako říkat, že by ho neuživíla a ze to musí utajit před rodinou. Mimco je mimco a každá normální rodina se na něj tesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.9.17 11:12

Taky se mi zdá divné, že těhule ví stáří těhotenství, když nebyla u doktora a menstruovala i těhotná :think: Navíc to mimčo v břiše je docela těžký, mě to obvykle táhlo už po 20tt. Neumím si představit, že bych těhotenství nepostřehla 8)
Pokud to není „fór“, dítě zřejmě nebude manželovo. Asi bych kontaktovala porodní asistentku, která mi umožní porod doma, a pak dala dítě do babyboxu :think: Ale představit si to neumím ani nechci, hrozně těžká situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 11:16

Tak to bude nejaka habadura :-) pokud neni tehu potvrzeno doktorem urcene stari tudis nemohla tazatelka poznat dle pohybu v jake mesici je a dedukovat ze bude rodit za 1-2tydny :lol: omlouvam se ale musela vedet. Ja citila pohyby uz v 18-20tydnu to je zhruba 5mesic. Nekdo malinko pozdeji nesedi mi to!!

• Citovat
  • Upravit
1089
6.9.17 11:26

Tak je možné, že toho sexu moc nebylo, takže může vědět měsíc těhotenství i podle toho :think: Jakože s manželem už dlouho nespí, ale měla před sedmi měsíci úlet. :nevim:
Radu nemám, snad jen porodit u někoho a dítě dát do baby boxu, ale je to nebezpečné. Možná se dá kontaktovat nějaká organizace, ale to zjišťuje poměrně pozdě, takhle týden, dva před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
6.9.17 11:41

Proč musí být porod utajený? Ať ta známá vymyslí výmluvu, kam by na pár dnů „jako odjela“ a jde do porodnice normálně porodit. Dítěte se vzdá hned po porodu,– nechá ho tam. Personál se o ostatní postará. Feťačky, co vím od známé porodní asistentky to takto dělají běžně…Hlavně, ať nevymýšlí domácí porody a odložení dítěte u popelnic, či hůře, proboha…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
6.9.17 11:44

Co se to na miminu děje?!! Začátkem týdne mi psala nějaká slečna, že je ve 14 tt a hledá možnost, jak z toho ven… :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.9.17 11:49
@Hadumi píše:
Dala bych dítě do babyboxu, po rodičích se pak nepátrá a nikdo se nedozví, že je i manžel…
A zkusit si sehnat PA a porodit třeba u kámošky…

To je taky dost riskantni, avsak uznavam, ze dost mozna jedina moznost. Jenze tim vsadi vsechno na jednu kartu, navic na gynde pak doktor pozna, ze porodila a bude se pidit, kam se dite podelo. Spousta veci se muze podelat, proto bych se klonila k moznosti priznat barvu aspon manzelovi, normalne porodit a dite dat k adopci.

edit - navic pochybuju, ze se k tomu prikloni jeste nejaka kamaradka - kdyby se neco pos.ralo, pak z toho bude mit velkej problem i ona. Ackoli mam svoje kamaradky rada, na toto bych nikdy nepristoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
6.9.17 11:54

Ahoj, ať mi Tvoje známá napíše soukromou zprávu. Spolupracuji s organizací, která se zabývá pomoci ženám v tísni. Budu se snažit maximálně pomoci. Můžeme se pobavit o různých možnostech. Dám i telefonní číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
6.9.17 11:58

@Ellusa
Pravda… Ale i tak, je to v dané situaci nejschhůdnější cesta pro všechny strany. Ideální řešení, bych řekla v této situaci totiž neexistuje…? Nějaký kompromis ta paní bude muset udělat, pokud nechce spáchat trestný čin (odložení/opuštění dítěte, vražda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
6.9.17 11:59
@Azeretereza píše:
To je taky dost riskantni, avsak uznavam, ze dost mozna jedina moznost. Jenze tim vsadi vsechno na jednu kartu, navic na gynde pak doktor pozna, ze porodila a bude se pidit, kam se dite podelo. Spousta veci se muze podelat, proto bych se klonila k moznosti priznat barvu aspon manzelovi, normalne porodit a dite dat k adopci.edit - navic pochybuju, ze se k tomu prikloni jeste nejaka kamaradka - kdyby se neco pos.ralo, pak z toho bude mit velkej problem i ona. Ackoli mam svoje kamaradky rada, na toto bych nikdy nepristoupila.

A taky kdyz si dite nemuze nechat udajne z financnich duvodu, tak tu PA si taky nezatahne. Zadarmo ji asi nikdo nepomuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
6.9.17 12:01

Známá může také zavolat na bezplatnou linku pomoci Aqua vitae 800 108 000, kde jí poradí, jak postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
6.9.17 12:16

Milá zakladatelkou, píši i tobě SZ, kde uvedu svůj telefon. Uvědomila jsem si, že jsi psala, že tvoje známá nemá přístup na internet. Může mě jen prozvonit nebo napsat SMS, zavolám zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí