UTB Sociální pedagogika

11
7.5.24 19:45

UTB Sociální pedagogika

Ahojte, nemáte někdo zkušenosti ze státnic na UTB FHS ze sociální pedagogiky? Za chvíli mě čekají a jsem z toho nervózní, budu ráda za info a rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.5.24 15:56
@muka525 píše: Více

Ahoj, já ano, co potřebuješ vědět.

• Citovat
  • Upravit
11
8.5.24 19:06

Tak jak to probíhá, mám to jako hrozný strašak v hlavě. Pomáhají ti profesoři trochu nebo je v jejich zájmu nás vyhodit? Samozřejmě se učím jak ďas, ale přecejenom stres je stres 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.5.24 07:45
@Anonymní píše: Více

Tak jak to probíhá, mám to jako hrozný strašak v hlavě. Pomáhají ti profesoři trochu nebo je v jejich zájmu nás vyhodit? Samozřejmě se učím jak ďas, ale přecejenom stres je stres 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.24 18:43

Snažili se určitě pomáhat, nebylo v jejich zájmu nikterak dusit. Ač bych to neřekla Němec byl moc fajn, Šíp důležitej. Skrubská si hodně odpovídala sama. Šlo to rychle.

• Citovat
  • Upravit
11
9.5.24 19:13

Takže když prostě člověk něco řikal, nebyl vyhozen protože neřekl třeba vše nebo tak jo?:)
Doufám, že mě nějak nakopnou když nebudu vědět. Děším se těch jejich přísných pohledů😃 jsem hrozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.24 19:50

Jasně, základ vědět aspoň něco. Je dost času na přípravu.

• Citovat
  • Upravit
11
9.5.24 19:53

Děkuji, trochu mě to uklidnilo, už jsem z toho fakt měla kolaps…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.5.24 12:45

Napadla mě ještě jedna věc, která mě teď začala stresovat a to je obhajoba bakalárky? Nejsem nejlepší řečník, neumím si představit jak mi tam budou klást otázky…řekla bys mi k tomu něco prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.24 15:36

Na obhajobu jsem se předem vůbec nestihla podívat. Projížděla jsem si otázky až cestou na státnice ráno. Obhajobou začneš, pustíš si prezentaci a řekneš o té tvojí práci otázky oponenta moc neřešili, zeptali se na první dvě a konec k vedoucímu se ani nedostali. Řekla bych, že obhajoba byla max na 10 min a spíš se šlo na otázky.

Každopádně měla jsem myslím B a D, takže nic moc.

• Citovat
  • Upravit
11
11.5.24 15:40

Popisovala jsem každou výzkumnou otázku zvlášť a jaký byl výsledek? 🙆🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.24 16:06

Ani nee.
Spíš jsem mluvila o tom proč jsem si to téma vybrala a proč, proč k tomu tématu mám blizko a pak že jsem se zaměřila v rámci výzkumu na mladistvé vysvětlila jsem proč a pak jen k čemu jsem došla.
Oni mi na to řekli že by si vybrali jinou metodu než jsem použila, řekli mi proč, ale po mě do hloubky jít nechtěli. Stále jsme se točili o tom tématu a proč je “jedinečné”. Žádné záludnosti.
Kdy to máš?

• Citovat
  • Upravit
11
11.5.24 16:46

No tak to jswm zvědavá co o tom řeknu!!
23. května 🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
14.5.24 05:44

Ahojky, státnicovala jsem ze socpedu na UTB vloni. Jsou to státnice, takže procházka růžovým sadem to není, že by nějak radili a pomáhali taky říct nemůžu, ale určitě není v jejich zájmu tě trápit, ponižovat, topit.
Co se týká bakalářky, tak jsi snad dostala zpětnou vazbu od vedoucího a oponenta, ne? V podstatě ti předloží stejné otázky / podněty jako ve svém hodnocení. Připrav si odpovědi na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.5.24 10:14
@Teaveg píše: Více

Ahoj, ano, dostali jsme zpětnou vazbu teprve včera, tak do té doby jsem nevěděla.:)
No jasně, že člověk musí něco vědět, také přípravu nepoceňuji, ale jsme lidé může se stát výpadek. Ale alespoň že nás nechtějí vyhazovat, toho jsem se bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze