Utratili byste psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32112
15.5.26 16:42

@stinga no vidíš, ale určitě by to neudělal každej…bohužel…někdo je schopnej utratit i mladého psa, přesto, že by šel zachránit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 16:43

@KKK85 Kdyby byla starsi asi by to bylo taky jine rozhodovani, ale jeste ma vek kdy by tu mohla s nami nekolik let byt, to me prave strasne uzira ze nevim co delat…

• Citovat
  • Upravit
15490
15.5.26 16:43
@CatOnTheMoon píše: Více

Udělali maximum? Fakt jo? :mrgreen:
By mě zajímalo, jak to maximum do teď vypadalo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32112
15.5.26 16:44
@Anonymní píše: Více

No poradit se i jinde, jiný veterinář může mít jiný názor na léčbu, levnější léčba, atd…prostě to zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
15.5.26 16:45

A reknes nam tedy, z ceho tu dermatitidu ma a proc uz je ve tretim stadiu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
15.5.26 16:47

A co jste teda udělali? Jaké má za sebou testy?
Co jiný veterinář, radili jste se na více místech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
15.5.26 16:48
@Monchichik píše: Více

Ale to by se muselo chtít … :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 16:48

@Kelsey1 taky nevim, neni mi prijemny na to koukat ale nezvladnu ani myslet na to, ze bych mela jit s ni na veterinu a odesla bez ni :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.26 16:50

@Snopy123 kdybych na to mela verte mi ze sem takový dotaz ani nepisu a jdu do toho..bylo nam receno ze by to zabralo tak na 50%, a vysledek by byl videt az tak za 2-3mesice..mam dve maly deti a jsem na rodicaku, opravdu na to nemam ikdyz bych si to prala..

• Citovat
  • Upravit
263
15.5.26 16:50
@Šmoulice píše: Více

Mozna tomu fakt nerozumim, ale hlava mi nebere, ze to neslo podchytit uz v prvnim stadiu… testy na vsechno… zkusit vsechno. Pejsek od moji mamky mel taky nejake kozni problemy a davali mu i homeopatika. Nevim, proste uz ma treti stadium, nemame prachy, tak ho nechame utratit, mi prijde silene… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
15.5.26 16:51

A veterinar ti utraceni nabidl jako moznost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 16:52

@SOVIČKA93 byli jsme i v jinem meste, po vesnicich..tam nam rekli ze pro nej je utraceni vysvobozeni, dostala i antibiotika a kortikoidy s masti, poprve to zabralo, jasali jsme radosti ale pak se jí to vratilo o to vic, kdyz jsme to dostali zas na jine veterine tak uz jí to proste nezabralo:(

• Citovat
  • Upravit
32112
15.5.26 16:52

ale už sis toho psa pořídila, tak se přeci nemůžeš dívat na to, jak trpí…proč má 3. stadium? píšeš, že už to trvá rok a půl, ne? tak proč si to neřešila dřív? to tě nenapadlo, že když si pořídíš psa, asi nemusí být pořád zdravej? bylo vám řečeno, u jednoho doktora…tak se ptej i jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.26 16:54

@Okta je to hodne..a hlavne ani se nevi na 100% ze to pomuze, je to proste nevylecitelny a tahle injekce by jí to jen ZMIRNILA, ze by to treba nemela zaniceny a mokvavy, ale ze by se toho zbavila uplne se uz proste nestane akorat si rikam jestli ji tady nenechavam trpet kvuli tomu že jsem proste sobecka a chci ji tu mít :(

• Citovat
  • Upravit
3094
15.5.26 16:55

Tak jdi na 2-3 měsíce na brigádu a těch 7 vydělej. :kytka:
Budeš aspoň vědět jestli ta cesta je správná a reálná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný