Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Moje známá měli podobný problém. Jejich pejsek měl šílené kožní potíže, pořád se drbal, kousal, vůbec nic mu nepomáhalo, nikdo nevěděl co s ním. Někoho z nich napadlo, že by to mohli být roztoči, tak koupila do zásuvky ultrazvukový odpuzovač roztočů (během 14 dnů prý roztoči vyhynou, jelikož se nemůžou dál rozmnožovat) a nechávala ho neustále v zásuvce. Za měsíc měl pejsek klid a úplně se vyléčil.
Třeba by stálo i to za zkoušku. ![]()
My máme psa na dvoře. Má kvalitní granule, chodíme na procházky, tak 3× denně za ním jdu a má cílený kontakt.
100 tisíc ani 300 tisíc jak tu někteří píšou bych za operaci nedala. Pro mě je to zvíře, ma u nás pěkný domov, nikdy bych mu záměrně neublížila, ale 100 tisíc bych prostě nedala.
7× 12 měsíců je 84 tisíc ročně. Krát x let.
Jako nezlobte se na mě, ale to bych ochotná nebyla.
Pokud máte psa doma místo děti, tak chápu jiné uvažování, ale psovi bych dopřála klid.
@Bytsamsebou tak doufam ze psa nemáš ptz i takový případ muze nastat. Ja bych ty penize dala, pes je pro mě člen rodiny, parťák. Na tohle je super pojištění psa, spousta toho pojišťovna muze proplatit.
A ano, člověk by měl pocitat i s takovou částkou pro psa.
@hygienistka750 tak vy jste dalsi ktery by neměli mit psa. koukam pro kolik lidi je radši psa utratit při problémech. Ale zakladatelka rozhodně nevyzkousela vse co je dostupné.
@luckaa85 píše: Více
Mám a je to pro mě hlavně zvíře, i když je to parťák a člen rodiny
. Ty bys je dala, spousta z nás ne 🤷.
@hygienistka750 píše: Více
Přesně!!! Taky bych nedala za psa tolik peněz…
@Yasmina21 píše: Více
to je docela dobrý nápad
to by určitě stálo za vyzkoušení
@luckaa85 píše: Více
Já myslím, že zakladatelka vyzkoušela, co poradil veterinář. Možná hledala rady na netu. Co víc může dělat? Jako určitě cítí bezmoc celou dobu. Rok a půl má v hlavě psa a denně to vidí a denně ji mrzí, že psovi nejde pomoc. Každý má jinde hranice, kolik energie a kolik peněz do zvířete musí člověk vložit, aby věděl, že udělal všechno. Vůbec bych to nesoudila.
@hygienistka750 Tomu psovi se ale pomoci dá. To není nemoc, kdy by se na něj musela rok a půl dívat jak se trápí. Navíc už má třetí stupeň, což vypadá na to, že to ze začátku asi nechali být.
Vy co co jste vehementně pro zaplatit tomu psovi 7cku měsíčně a buzerovat zakladatelku a jiný co by měli a neměli, by jste se mohli složit na nějakou hezkou částku na toho psa ne??? ![]()
@Wilík Každý je zodpovědný za to, co k sobě připoutá. A ta sedmička měsíčně není třeba ani nutná, to je názor jednoho doktora. Může to být i jinak.
Utratit pětiletého psa kvůli alergii? A že nemáte prachy. Jsi blázen. Nám se ve stejném roce rozjel alergie…bývalá veterinářka do nás cpala léky. Je to šest let a pomohl oatropestrewy sprsl granule a podpora jater.
@liptom píše: Více
Tobě se rozjela alergie a veterinářka do tebe cpala léky? ![]()
A co že ti pomohlo? ![]()