Utratili byste psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5012
15.5.26 18:26
@Anonymní píše: Více

Moje známá měli podobný problém. Jejich pejsek měl šílené kožní potíže, pořád se drbal, kousal, vůbec nic mu nepomáhalo, nikdo nevěděl co s ním. Někoho z nich napadlo, že by to mohli být roztoči, tak koupila do zásuvky ultrazvukový odpuzovač roztočů (během 14 dnů prý roztoči vyhynou, jelikož se nemůžou dál rozmnožovat) a nechávala ho neustále v zásuvce. Za měsíc měl pejsek klid a úplně se vyléčil. :) Třeba by stálo i to za zkoušku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
15.5.26 18:52

My máme psa na dvoře. Má kvalitní granule, chodíme na procházky, tak 3× denně za ním jdu a má cílený kontakt.
100 tisíc ani 300 tisíc jak tu někteří píšou bych za operaci nedala. Pro mě je to zvíře, ma u nás pěkný domov, nikdy bych mu záměrně neublížila, ale 100 tisíc bych prostě nedala.
7× 12 měsíců je 84 tisíc ročně. Krát x let.

Jako nezlobte se na mě, ale to bych ochotná nebyla.

Pokud máte psa doma místo děti, tak chápu jiné uvažování, ale psovi bych dopřála klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
15.5.26 19:02

@Bytsamsebou tak doufam ze psa nemáš ptz i takový případ muze nastat. Ja bych ty penize dala, pes je pro mě člen rodiny, parťák. Na tohle je super pojištění psa, spousta toho pojišťovna muze proplatit.

A ano, člověk by měl pocitat i s takovou částkou pro psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
15.5.26 19:06

@hygienistka750 tak vy jste dalsi ktery by neměli mit psa. koukam pro kolik lidi je radši psa utratit při problémech. Ale zakladatelka rozhodně nevyzkousela vse co je dostupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10827
15.5.26 19:07
@luckaa85 píše: Více

Mám a je to pro mě hlavně zvíře, i když je to parťák a člen rodiny 8). Ty bys je dala, spousta z nás ne 🤷.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7336
15.5.26 19:20
@hygienistka750 píše: Více

Přesně!!! Taky bych nedala za psa tolik peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
15.5.26 19:24
@Yasmina21 píše: Více

to je docela dobrý nápad :palec: to by určitě stálo za vyzkoušení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
15.5.26 19:31

@Bytsamsebou jsou to jen peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
15.5.26 19:33

Já myslím, že zakladatelka vyzkoušela, co poradil veterinář. Možná hledala rady na netu. Co víc může dělat? Jako určitě cítí bezmoc celou dobu. Rok a půl má v hlavě psa a denně to vidí a denně ji mrzí, že psovi nejde pomoc. Každý má jinde hranice, kolik energie a kolik peněz do zvířete musí člověk vložit, aby věděl, že udělal všechno. Vůbec bych to nesoudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32120
15.5.26 19:38

@hygienistka750 Tomu psovi se ale pomoci dá. To není nemoc, kdy by se na něj musela rok a půl dívat jak se trápí. Navíc už má třetí stupeň, což vypadá na to, že to ze začátku asi nechali být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10827
15.5.26 19:41

Je to jen pes 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
15.5.26 19:42

Vy co co jste vehementně pro zaplatit tomu psovi 7cku měsíčně a buzerovat zakladatelku a jiný co by měli a neměli, by jste se mohli složit na nějakou hezkou částku na toho psa ne??? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32120
15.5.26 19:44

@Wilík Každý je zodpovědný za to, co k sobě připoutá. A ta sedmička měsíčně není třeba ani nutná, to je názor jednoho doktora. Může to být i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
15.5.26 19:45

Utratit pětiletého psa kvůli alergii? A že nemáte prachy. Jsi blázen. Nám se ve stejném roce rozjel alergie…bývalá veterinářka do nás cpala léky. Je to šest let a pomohl oatropestrewy sprsl granule a podpora jater.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15495
15.5.26 19:48
@liptom píše: Více

Tobě se rozjela alergie a veterinářka do tebe cpala léky? 8o
A co že ti pomohlo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek