Utrogestan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4228
18.9.10 21:32

utrogestan

ahoj holky,chtěla bych vás požáádat o radu.....v lednu jsem potratila…důvod nízká sliznice.....nyní máme v plánu se začít opět snažit…nebo to spíše necháváme na přírodě :)…od dr jsem dostala utrogestan a mám jej užívat vaginálně v dávc 0-0-2…a to od 12 dne cyklu 14 dní.....dala mi jej na růst sliznice…pokud to dobře cápu tak bych měla po těch 14 ti dnech užívání začít krvácet.Ale bude vůbec docházet k ovulce když ji mívám až 19dc?…mé cykly jsou dlouhé 30 dní a braní utrogestanu mi ho zkrátí na 26.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
18.9.10 21:40

Ahojky, je tu spousta diskuzí o utrogestanu, zkus si je projít, najdeš tam hodně rad i ohledně té ovulace (někod tvrdí, že když ho začneš brát moc brzy, tak ovulaci zastaví, někdo, že to vliv nemá…) Takže přidám jen mou vlastní zkušenost - beru ho dva měsíce, dr říkal taky od 12DC, ale mám ovulaci později, tak jsem nasadila 17 den a brala 14 dní, první měsíc mi to cyklus zpozdilo o 4 dny, druhý o 14 :cert: test byl negativní, takže se nejednalo ani o biochemické těhot., to už mám za sebou dvakrát… takže tak. Tento měsíc ho zkusím nebrat, nedělá mi dobře ještě i v jiných ohledech. Stejně začínám věřit názoru, že pokud se to má udržet, udrží se to i bez Utrog. a pokud ne, ani ten to nezachrání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.9.10 22:32

ahoj hvezdicka, urcite odporucam utrogestan brat az po ovulacii. 10 dni. to staci.

nie sme vsetky podla tabuliek. :wink: a doktori to bohuzial malokedy beru do uvahy :cert:

inak, ak by Ti utrogestan robil zle, odporucam tri cykly po sebe pit alchemilku- kontryhel, od 1dc po ovulku. 2 krat denne po 2 deci- horuci, nesladeny. skutocne pomaha. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.9.10 12:42

utrogestan

Ahoj :-) Taky beru utrogestan asi rok v kuse a zatím mi nezabral :-( minulý měsíc mi k tomu ještě doktor předepsal Clostilbegit a teď mám 7 dní po dobrání Utroše a menzes nikde:-) Tak nevím zda je to dobře nebo ne mám strach si dělat test abych zase nebyla sklamaná máte s tím někdo skušenosti?? :-? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.9.10 13:51

cimo, tak si urob test a budes hned vediet na com si. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.9.10 14:52

na testík se chystám zítra, ale mám obavy jestli tam budou // tak se asi radosti zblázním :dance: moc bysme si přáli aby to vyšlo pak dá určo vědět:-) A děkuji za podporu.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
21.9.10 17:52

Ahoj,děkuju.S utrohestanem začnu až od ovulky…chci se ještě zeptat…můžu už v den ovu nebo je lepší až den po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.9.10 18:06

radsej az den po ovu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.13 12:39

Ahoj, chtela bych se zeptat na vas nazor. Snazime se o dite 2 roky, loni jsem potratila a od te doby jsem brala Utrogestan. Momentalne ho neberu, ale vcera jsem mela pozitivni test a tak bych se chtela zeptat, jestli myslite, ze bych jej zase mela zacit brat (doma mi jeste zbyl), dokud nepudu k doktorovi?

• Citovat
  • Upravit
22203
16.5.13 12:44

Já si myslím, že tím nic nezkazíš. Je to progesteron. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
16.5.13 12:47

Ne, je to zbytečné, pokud nemáš přímo nějakou indikaci proč brát. Ale jen tak z plezíru „pro jistotu“ ne, efekt je méně než diskutabilní (to mám přímo od dr.). Takto jsem potom i googlila, takže za mě ne.
Nahopkej na gyndu a uvidíš. A držím palce! :kytka:
Mmch, nic Ti po něm nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.13 12:47
@babulka01 píše:
Já si myslím, že tím nic nezkazíš. Je to progesteron. ;) ;)

Rikala jsem si to same, ze to bude jistejsi.

Diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.13 12:49
@BellinkaX píše:
Ne, je to zbytečné, pokud nemáš přímo nějakou indikaci proč brát. Ale jen tak z plezíru „pro jistotu“ ne, efekt je méně než diskutabilní (to mám přímo od dr.). Takto jsem potom i googlila, takže za mě ne.

Jeste to promyslim. S doktorem jsem mluvila a on rikal, ze mam pockat 3 dny a zacit ho brat a pak se domluvime na ultrazvuku, tak nevim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.13 12:50

Jo a nic mi po nem nebylo, zavadela jsem ho.

• Citovat
  • Upravit
22203
16.5.13 12:50
@BellinkaX píše:

8o 8o 8o Tak vidíš, já ho brala a beru na cyklus a taky při IVF apod. Takže proto říkám jo, ale jestli je to takhle. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí