Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Takze uz mame taky naockovany Pedicel v 8m. Dite cely den vysmate, teplota zadna. Tak snad to vydrzi az do zitrka. Jinak doktorka mi rekla, ze vakcinu jeste neockovala, takze reakce nezna, nashledanou
No neochota sama. Samozrejmne mam vsechno zjistene, ale ten pristup. A dalsi davku chce davat uz za mesic. S panem bohem, prijdem za dva. Des toto ![]()
@Suzann jé,super, to vám moc přeju, at jste OK, o tom přístupu lékařů škoda mluvit, dej to podle sebe, však se to krásně stihne ![]()
@Suzann píše:
Takze uz mame taky naockovany Pedicel v 8m. Dite cely den vysmate, teplota zadna. Tak snad to vydrzi az do zitrka. Jinak doktorka mi rekla, ze vakcinu jeste neockovala, takze reakce nezna, nashledanouNo neochota sama. Samozrejmne mam vsechno zjistene, ale ten pristup. A dalsi davku chce davat uz za mesic. S panem bohem, prijdem za dva. Des toto
a brala sis ho z té lékárny nebo ti ho dr sehnala? Ta klimatizovaná přepravka se shání kde a za kolik nevíte někdo? ![]()
@Lerry ahoj, já žádnou přepravku nemám, vakcínu si mám vyzvednout během 14 dnů v lékárně a rovnou s ní přejedu k mudře na očkování (mám to 5 min cesty), jinak mi bylo řečeno, že stačí skladovat v lednici. Brácha tak skladuje inzulín celej život a bez problémů ![]()
Holky, jestli máte někdo pojištovnu 205,tak přispívá 1500,–na očkování nehrazení státem, tož to je skoro 2dávky zadara, to je super!
mě ho Dr.taky objedná a o žádném spešl přepravování nic nevím… ![]()
Já mám 211 ministerstvo vnitra, přispívají jednorázově 1 x za rok 500,–kč na očkování, ale podmínkou je založit dítěti tzv. životní kartu a na to jim kašlu NEMÁM RÁDA PODMÍNKY ![]()
@Lerry Z lekarny. Zadnou prepravku jsem nemela, prisla jsem dom a supla jsem to do lednicky.
Ahoj holky, potrebuji poradit..
mala 10m do ted nebyla ockovana protože byla často nemocná a pal zuby atd. V průběhu Tech 10m jsem se zacala o očko zajímat a chci male dat co nejsetrnejsi, narazila jsem na tuto diskuzi a Dr se na ten pediceal ptala ale pry ho neumí sehnat, nabídla mi nejaky hib nebo tak neco, myslíte ze je to o neco lepší? dekuji
@vervik pedicel si muzes objednat i sama v lekarne…zeptej se v teto diskuzi:
https://www.emimino.cz/…kovani/4606/#…
No a myslíte že ten hib něco je špatný? Mám docela super doktorku a ta říkala že je o dost šetrnější a že se dává nedonošeným dětem..Není v tom očko na obrnu a žloutenku ale tu obrnu říkala že musíme doočkovat ale že to můžeme odložit.
@zolycka Tam už jsem koukala ale připadá mi že maminky nechcou očkovat vůbec, tak mám obavu ať mě nesežerou co jim tam lezu… Já bych do toho očkování taky nejraději nešla, mám čím dál větší strach co to s malou udělá ale na druhou stranu jsem ráda že to máme aspoň tak posunuté ![]()
@vervik píše:
@zolycka Tam už jsem koukala ale připadá mi že maminky nechcou očkovat vůbec, tak mám obavu ať mě nesežerou co jim tam lezu… Já bych do toho očkování taky nejraději nešla, mám čím dál větší strach co to s malou udělá ale na druhou stranu jsem ráda že to máme aspoň tak posunuté
Já tam lezu furt - a to mám jedno dítě plně naočkovnané, u druhého jsem odmítla přeočkování v pěti letech. A kdybych měla další dítě, tak akorát odložím první očkování na věk tři roky a dál bych se rozhodovala podle reakce na první dávku vakcíny (protože moje děti měly blbé reakce, ale já jsem houby věděla).
@vervik neboj, nesežerou:)))normalne se tam zeptej, urcite nebudes prvni, ale tezko to dohledavat v tolik strankach:) vladne tam tolerance
…navic hodne maminek tam bych rekla ockuje, ale prave s odlozenim a treba pedicelem…ja se predbezne k temto maminkam take radim, ale my mame jeste cas…dceri je 3,5mes a odlozeno mame na 10.mes na nasi zadost…a do te doby se musime rozhodnou cim, co, kdy a jestli vubec ockovt… ![]()