Už nejsem tvůj táta

Anonymní
3.11.17 18:21

Už nejsem tvůj táta

Pěkný večer,
jdu se hlavně vypovídat. Poslední dobou je můj manžel samé překvapení. Můj 8 letý syn není jeho, ale říká mu tati. Manžel s námi žije od jeho 2 let.
Podle manžela je můj syn nevychovaný a ted z něho vylezlo, že když nemůže vychovávat(podle něho to znamená věčně srážet),tak už nebude táta, ale strejda.
Dnes ráno vezl syna do školy a ten se ho zeptal, jestli si má sednout dopředu nebo dozadu a manžel mu odpověděl naštvaně,,tobě máma ti neřekla, že už mi nemáš říkat táto? říkej mi strejdo´´Syn pak brečel a brečel i ve škole..
Ano nevím, co chci vlastně slyšet, je mi z něho :poblion:
6 let mu tak říká a ted už nemá? A taky mu to oznámit takhle hrubě. Začínám pochybovat o jeho příčetnosti.
Co by jste s touto situací udělaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
3.11.17 18:23

To je fakt h*vado. :zed:
Co se mu stalo? Máte společné děti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.17 18:24
@blabla123 píše:
To je fakt h*vado. :zed:
Co se mu stalo? Máte společné děti?

Ano, ted máme malé miminko a máme velkou krizi, kdy jsem mu naznačila, že jestli takhle bude pokračovat, tak odcházím

• Citovat
  • Upravit
3.11.17 18:25

Manžel je idi*ot? Něco mu spadlo na hlavu? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
3.11.17 18:25
@Anonymní píše:
Ano, ted máme malé miminko a máme velkou krizi, kdy jsem mu naznačila, že jestli takhle bude pokračovat, tak odcházím

Fakt deb*l. Vyhledejte poradnu.

• Citovat
  • Upravit
6661
3.11.17 18:26

Promiň, ale je to de.bil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.17 18:27
@blabla123 píše:
Fakt deb*l. Vyhledejte poradnu.

Obávám se, že poradna jeho hulvátství nevyřeší

• Citovat
  • Upravit
4201
3.11.17 18:27

Prosím tě, kolik je tvému manželovi?
Ten ještě nedospěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.11.17 18:28
@Anonymní píše:
Pěkný večer,
jdu se hlavně vypovídat. Poslední dobou je můj manžel samé překvapení. Můj 8 letý syn není jeho, ale říká mu tati. Manžel s námi žije od jeho 2 let.
Podle manžela je můj syn nevychovaný a ted z něho vylezlo, že když nemůže vychovávat(podle něho to znamená věčně srážet),tak už nebude táta, ale strejda.
Dnes ráno vezl syna do školy a ten se ho zeptal, jestli si má sednout dopředu nebo dozadu a manžel mu odpověděl naštvaně,,tobě máma ti neřekla, že už mi nemáš říkat táto? říkej mi strejdo´´Syn pak brečel a brečel i ve škole..
6 let mu tak říká a ted už nemá? A taky mu to oznámit takhle hrubě. Začínám pochybovat o jeho příčetnosti.

prase.. je to normální hnusný krutý prase.. už bych si ho nedokázala vážit jako člověka… co máš dělat nevím, ale vím co bych udělala já :pocitac:
tohle se nenapraví, neodvolá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.11.17 18:29
@Anonymní píše:

jen naznačila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
3.11.17 18:30

No tak to jsem v šoku teď :pocitac: Chudák dítě proboha…nedovedu si představit, co se tomu malému odehrává v hlavě a jak mu musí chudinkovi být… Být vámi tak bych si velice rázně promluvila s vaším mužem- ať si on myslí co chce, jednou jste rodina (i když máte syna s jiným, ale vychovává ho od malička) a takhle se chovat nemůže. To, co udělal vašemu synovi ho může poznamenat na celý život. A domnívat se, že šestiletý kluk se umí přecvaknout z táty na strejdu, to se na mě nezlobte, ale váš manžel to asi nemá v hlavě úplně v pořádku. Tak jednou vychovává a zastává teda roli otce a basta. Nemůže si po pár letech najednou vzpomenout, že dítě je vlastně nevychované a že on za to nemůže a že si teda nebude hrát na tatínka, ale jen na strýčka..Dítě není hračka proboha a takhle s ním manipulovat nelze. Chraňte svoje dítě před psychickou újmou, kterou mu váš manžel způsobuje. I kdyby ochrana měla spočívat v tom, že manžela kopnete do zadku. věřte mi, že to, co umí napáchat dospělí na dětech je snad to nejhorší a děti si to s sebou nesou celý život. Mluvím s vlastní zkušenosti- některé křivdy s dětství se nezahojí nikdy. A vy jste máma…věřte mi, že to dítě potřebuje hlavně vás a vaší ochranu, pokud dopustíte, aby mu váš manžel ubližoval- bude mít paradoxně větší vztek na vás než na něj, protože vy MÁMA- jste to dopustila. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@renduli píše:
Prosím tě, kolik je tvému manželovi?
Ten ještě nedospěl.

30

• Citovat
  • Upravit
35792

To vám všem chtěl rozkazovat vždycky? Nebo co se u vás tak najednou změnilo? Nemá rád jen tvého syna, nebo i tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
3.11.17 18:31
@Anonymní píše:
Pěkný večer,

Ahoj,

tak tohle je hodně, hodně, ale fakt hodně smutné a hnusné od tvého muže. Syna je mi strašně líto. Musí to být šílená rána pro něj :,( Já nevím, u mě by takový chlap skončil, pokud by se synovi neomluvil a nevzal to zpět.
Představa, že mu táta řekne, že už není jeho táta, ačkoli to tak celý jeho život bylo. Tak to mi i jako nestranné osobě hlo žaludkem.

:hug: :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
3.11.17 18:31

Tvl za tohle bych se sebrala a šla, ten kluk za to přece nemůže, že není jeho táta a takhle si na něm vylivat zlost je fakt detinsky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí