Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Vnímám to tak posledního půl roku
A kolik je tomu mladšímu dítěti?
@Petra Z píše:
Tak on ho sráží a to celou dobu a stejně jsi s ním a máte miminko???
chudák klučík
Navíc koukám, že to není žádný zlatíčko, podle toho, co o něm píšeš
Jak píšu výš, je to tak posledního půl roku. Jestli je to tím, že se mu začalo dařit v podnikání(není den, kdy by se nepochoválil, jak vše umí nejlépe),nebo očekáváním syna…nevím
No to mi teda řekni, jak si mu vysvětlila, že už nemá tátu ale strejdu. Do poradny bych taky nešla, protože s takovým… bych fakt nebyla.
@nostress píše:
Mě to připadá tak, jako že si manžel vlastně vyřizuje účty s tebou přes syna, protože ví, že tě to velmi zraní, ale neuvědomuje si, jak moc to ublíží dítěti. Je to strašná ubohost.
A když mu bude připadat jehovlastní dítě nevychované, tak mu bude muset taky říkat strejdo?
o tom nikdy neřekne že je nevychované
. Vidim to doma, když manžel přijde z práce a já řeknu jak Vali zlobila tak manžel že to si pletu asi s někým jiným, Valinka taková malá kočička nemůže zlobit
, ale u cizích dětí říká že je to hrůza, žádná výchova jen ječí že tohle by teda nevydržel a když mu připomenu malou tak řekne že je trošku živější ![]()
@Anonymní píše:
Jak píšu výš, je to tak posledního půl roku. Jestli je to tím, že se mu začalo dařit v podnikání(není den, kdy by se nepochoválil, jak vše umí nejlépe),nebo očekáváním syna…nevím
A nemůže za tím být třeba jiná žena? ![]()
@Anonymní píše:
Mě taky vychoval nevlastní otec a nemůžu proti němu říct ani ňNo. vysvětlovat to musím synovi já. On se ho na nic neptal, aby ho prý nerozčílil
Mě už se opravdu ani do žádné poradny nechce.Jak by to společné žití vypadalo? Jak to syn může vnímat? Jakože mu mladší brácha sebral oslovení ´´tati´´
Je to hrozny
je to blbec
, on ted vidí jen mimino a víc ho prostě nezajímá, max strašího bude brát jako rušitele a jak mimino bude větší tak za všechno bude vinen taky starší ![]()
@nostress píše:
A nemůže za tím být třeba jiná žena?
Taky mě to napadlo, projela jsem mu telefon a je mi to jedno. Neměl tam nic..Psal si s nějakýma kamarádkama, ale ve vší počestnosti
@Anonymní píše:
Vnímám to tak posledního půl roku
Tohle už je na poradu s odborníkem. Řada lidí začne upřednostňovat svoje děti před dětmi partnerů. Teď jde o to ustát to tak, aby starší syn z toho nevyšel špatně. Nevím, co bych Ti poradila. ![]()
Předpokládám, že syn ví, že tenhle pán není jeho biologickým otcem. Chudák malej
.
Chudák malý. Tohleto dítěti strašně ublíží. Znám to. Mě toto řekl VLASTNÍ táta.
Příspěvek upraven 28.02.18 v 15:13
Boze, je mi z toho uplne zle. Hlavne bych ted synovi rekla, ze NENI CHYBA NA JEHO STRANE. Deti si to casto vsechno vztahnou na sebe a muze to mit hrozny nasledky. Rekla bych mu asi, ze tata se ted chova divne, ze je asi z neceho nervozni atd, ale ze to neni synova vina, ze problem ma tatinek, ne on, a ze to s tatinkem budes resit atd… mozna bych se opravdu i zeptala nejakeho odbornika, co mas synovi rict, ale osobne si myslim, ze je strasne dulezity mu ted hned vysvetlit, ze on nic spatne neudelal a tatinek rika skaredy veci, protoze ma nejakej jinej problem. A ikdyz mas ted mimi a urcite nevis, co driv, tak bych mu pak jeste rekla, ze ho mas moc rada, ze je velkej bracha a ze jsi strasne rada, ze ho mas. Musi citit lasku a podporu. Tobe drzim moc palce ![]()
Koukám v nových diskuzích je nejspíš podobný případ jako tento manžel. Se můžeme zeptat na pocity a vyjasnit situaci. ![]()
@Monchichik píše:
No tak asi bych mu oznámila, že on pro změnu nebude můj manžel, ale ex. To je ale primitiv, to není možný. Chudák malej, jak si to má asi přebrat, že někdo, komu říká doteď táto už táta není. Nevěřím, že se změní, bude už na něj pořád hnusnej, protežovat svoje dítě a to bych teda nedopustila.
A jak to děláš, že si dva takový kokoty vybereš za otce svých dětí?
Mě ještě tedy napadá - první dítě není jeho, druhé je. Nemůže to být v tom? ![]()