Chce se stále nosit - už nemůžu :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
21.4.15 09:44

@amy80 co houpačka? Mezi futra, nebo nějáká mobilní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
21.4.15 09:47

@Klementyna Diky za tipy a za povzbuzeni :-)

• Citovat
  • Upravit
17050
21.4.15 09:50

@amy80 Mám to úplně stejně u třetího dítěte- takže docela náročný, když se věnuju i dalším dětem plus domácnost nemůže přes den stát, aby to vše vydrželo na večer :D. Je to mazec, tohle u těch dvou vůbec neznám. Dcera má 7kg a ještě ke všemu přes den už moc nespí- spí pouze jednou a to po šíleném řevu, až když je úplně grogi. Spánek si vybrala jako malinká a teď prostě konec. Už jsem taky zkoušela všechno možné :D.
Přejde to, tím se uklidňuju a beru to tak, že mě teď víc potřebuje. :nevim:

Ale fyzicky je to náročné, takže taky nevím co s tím. Každé dítě je fakt jiné a pěkně se to radí, když to má někdo jinak. Ale předělat potřeby dítěte jaksi nelze. A můžu mít x teorií. Asi jako s tím spánkem. Každý dítě usínalo jinak, ať jsem dělala věci stejně:).

Nosím a nosím a s tím nosítkem to mám taky jako Ty. Obě děti byly nadšené z nosítka. Tahle v něm usne, pouze pokud chodím a aktivně se hýbu :D. A to ještě ne nijak dlouho. V lehátku to je tak na dvě minuty, kdy ukazuju hračky, dávám nad ní atd. Pak jde jinam, na deku, kde si taky chviličku vydrží hrát, ale pořád 90% času chce nosit a chodit. Ani houpat v ruce, když sedím, nepomáhá.

Příspěvek upraven 21.04.15 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
21.4.15 09:51

@pansy Dekuju :-) Ja ji nosim po celem byte, ale stanoviste na hrani nejak moc nemejim, to je fakt. Tak to zkusim jak obe radite.
Na ruzna mista po byte je nosim vicemene jen pokladat na brisko, aby mela motivaci se rozhlizet… I kdyz to moc nezabira, proste je na brisku nerada.

• Citovat
  • Upravit
Elenentka
21.4.15 09:57

@Lakynka Jako by jsi popisovala nasi situaci :-) jen to mas jeste narocnejsi tim ze mas deti vic…
Mne taky spatne usina, pres den malokdy zabere jen tak i kdyz vidim ze ma dost, takze na to je ta manduca vyborna, jdu se projit a kdyz je jeta tak v ni krasne usne. Beda ale jak unavena neni :-)

• Citovat
  • Upravit
Elenentka
21.4.15 09:59

Mne nevadi se ji cely den venovat, jsem tu preci od toho a delam to rada. Mam ale svoje fyzicke limity no :-(

• Citovat
  • Upravit
2039
21.4.15 10:13

@amy80 Naprosto tě chápu! Syn byl naprosto ukázkový miminko. Sice nespací, ale byl hodňoučký a neznám nějaké extra pláče… Pak přišla Týna a to jsme čučeli :-) První dva měsíce prakticky jenom plakala - nejspíš koliky, těžko říct, ale bylo jedno, jestli ji nosíme nebo ne, přesto jsme nosili. Plakala i v kočáře, v autě, prostě každou chvíli. Pak se to zlepšilo a teď je sice pořád hooodně kontaktní, ale nemusíme jí pořád nosit. Stačí, když u ní sedíme a ukazujeme hračky a něco povídáme. Taky začala mít ráda dudlík, který jí občas uklidní. Takže střídáme stanoviště postýlky - deka na zemi s hrazdou - lehátko. Plus do toho nosíme a ukazujeme věci po baráku. Taky chodíme tak 3× denně ven - to doporučuju, ono to pak vše jinak utíká. Pořád ji uspáváme večer i v noci na ruce - vlastně jen já, u manžela vříská jako tur. Je fakt, že až se budou více pohybovat, zlepší se to. Takže vydrž, zkus prostě vymýšlet program, jeďte spolu na nákup, někam se podívat… Ono když jsi hodně doma, taky to pak leze na mozek a vše je černější :-) Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
21.4.15 10:34

@PetrušeKl Diky :-) takze vase mala se naucila na dudlik az pozdeji? Nase ho zhnusene odmita, prubezne to zkousime, ale pokazde elegantne leti :-)

• Citovat
  • Upravit
2039
21.4.15 10:44

@amy80 Já jsem jí ho zkoušela prakticky od narození, ale až tak před týdnem nebo dvěma ho fakt čapla a dudlá statečně. V kočáře úplně v pohodě, na noční spaní ho nemá, to bych se moc nevyspala, jak bych jí ho pořád podávala. A občas si ho pocumlá, když je vzhůru a je protivná. Zkoušli jsme jich několik, nakonec uspěl Avent.. Kluk měl Nuk, holt každý chce jiný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí