Už nevím, kudy dál - potíže s partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
3.5.17 05:24

Je mi to líto, ALE nenech si to líbit, je to týrání. Zkus pomoc od rodiny nebo si stěžuj svému lékaři! a nebo zavolej pomoc - alespoň to nejmíň co teď můžeš (třeba linka pomoci obětem dom. násilí), tam ti poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.5.17 05:53

Kontaktuj Bílý kruh bezpečí ** Minimálně poradí co dělat

Edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
3.5.17 07:01

To je hrozné, neposkytnutí nutné pomoci, hraničí to s týráním. Myslím, že nejlepší by bylo se obrádit o radu na Rosu http://rosa-os.cz/ , nebo Bílý kruh bezpečí - viz odkaz výše.
Udělejte to určitě. Moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.5.17 07:04

Tvl to snad neni pravda, normalne Te tyra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.17 07:09

Děkuji za příspěvky. Nikoho v rodině již nemáme. Bohužel přátele také ne, jelikož jsem se sem přistěhovala a nikoho tu moc neznám. Manžel takový dřív nebyl, občas i pomohl. Nyní když něco potřebuji má tisíc výmluv proč to nejde. Například řeknu že potřebuji jet k lékaři, řekne pojedeme zítra. Ráno leží, nevstává, prý ho bolí noha a nemůže si stoupnout.Za týden už noha nebolí, ale prý vaří auto a tak se nemůže nikam jet. A tak je to pořád dokola.

• Citovat
  • Upravit
24002
3.5.17 07:24
@Anonymní píše:
Děkuji za příspěvky. Nikoho v rodině již nemáme. Bohužel přátele také ne, jelikož jsem se sem přistěhovala a nikoho tu moc neznám. Manžel takový dřív nebyl, občas i pomohl. Nyní když něco potřebuji má tisíc výmluv proč to nejde.Například řeknu že potřebuji jet k lékaři, řekne pojedeme zítra. Ráno leží, nevstává, prý ho bolí noha a nemůže si stoupnout.Za týden už noha nebolí, ale prý vaří auto a tak se nemůže nikam jet. A tak je to pořád dokola.

On nechodí do práce? Je to fakt zmetek. Začni tím, že mu nenavaříš, nevypereš, nevyžehlíš, bo nejsi jeho služka. Jak to máte s financema, kdo nakupuje? Jako první bych zažádala na pečovatelské službě o pomoc. Třeba jen na výjezdy k lékaři i na procházky. Platby za služby nasměruj na něho. Třeba se mu v té kebuli rozsvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.5.17 07:30

Tohle si nemůžeš nechat líbit. Potřebuješ pomoct, on ti nezajistí ani základní potřeby, hroznej chlap.. :pocitac:
Máte zajednaný invalidní důchod? Pokud ne zavolejte na krizovou pomoct, budete potřebovat pečovatelskou službu. Určitě vám i poradí, jak postupovat dál, abyste mohla odejít i s dítětem. Vždyť ten chlap vám je ještě více na obtíž. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.17 07:34

Bydlíme na vesnici, žádná pečovatelská služba tu není. Nakupovat chodí dcera.Je veden jako můj pečovatel. Já mám plný invalidní důchod + příspěvek na péči.

• Citovat
  • Upravit
24002
3.5.17 08:29
@Anonymní píše:
Bydlíme na vesnici, žádná pečovatelská služba tu není. Nakupovat chodí dcera.Je veden jako můj pečovatel. Já mám plný invalidní důchod + příspěvek na péči.

Chápu to správně, že nepracuje a žije z tvých příspěvků na péči? Já tedy nevím, ale tady jezdí pečovatelky i na vesnice. Má rada je, oznámit na sociálce, že se o tebe nestará, spíš naopak, zkus si sehnat nějakou sousedku, která by ti mohla pomáhat a ty peníze dej raději jí. Kolik let je dceři? Ona ti nemůže pomoct třeba s tím vyvenčením? Nemůžeš požádat někoho z vesnice aby ti udělal ten sjezd? Určitě jde zařídit spousta věcí i bez manžela, máš internet a věř, že jsou lidé, kteří ochotně pomůžou. Začni jednat, tvůj manžel je prachsprostá hyena a to ho nazývám hodně slušně. Napiš mi SZ odkud seš, nebo třeba sem, pokud budeš v mém dosahu s manželem pomůžem. Se sjezdem, odvozem k lékaři. Lidi si mají pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.5.17 08:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.5.17 08:41

Ještě mě napadlo, existují domy s pečovatelskou službou. Jsou to byty většinou u sídla pečovatelské služby, lidé tam bydlí jako v normální bytovce a pečovatelky tam jen dochází a zajišťují různé služby. Kontaktuj tu sociálku, poptej se na to, všechno jim popiš. Určitě udělají vše pro umístění v takovém domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
3.5.17 08:51

Ahoj, je mi moc líto, co tě potkalo. Myslim, že se manžel dokonce dopouští (mimo týrání) i trestného činu zanedbání péče. Obrat se na socialku plus na spondeu, nebo něco podobného u vas v okolí. Možná bych to řešila i s policií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
3.5.17 08:52
@arada píše:
Ještě mě napadlo, existují domy s pečovatelskou službou. Jsou to byty většinou u sídla pečovatelské služby, lidé tam bydlí jako v normální bytovce a pečovatelky tam jen dochází a zajišťují různé služby. Kontaktuj tu sociálku, poptej se na to, všechno jim popiš. Určitě udělají vše pro umístění v takovém domě.

Tam jsou ale. poměrně dlouhý cekacky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.5.17 08:55
@Moniňoň píše:
Tam jsou ale. poměrně dlouhý cekacky :?

Jé vím, ale za pokus nic nedá a upřednostní takové případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 08:58

Nechte si poradit, jak pisou ostatni, urcite existuje zpusob, jak ze situace ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí