Už rodím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1908
7.11.19 08:28
@Anonymní píše:
Tak muž odveze dítě kamarádce a Pokud to nebude akutní zkusíme tu gyndu.

držím palce, u mě to u druhého bylo „akutní“ asi hodinu před porodem. Ještě že máme porodnici přes cestu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.11.19 08:28

Jestli z tebe odtekl růžový čůrek, jed do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 08:30

Jinak Gyndu mám dvě zastávky metrem a porodnici nahoře v ulici, ale zase dvojím, že mě z porodnice pošlou domu když se zatím zas tak nic neděje.

• Citovat
  • Upravit
2896
7.11.19 08:39

Pokud nemáš pozitivního streptokoka, neředíš si krev nebo jiný problém, tak bych počkala, až co po gyndě. Vezmi sebou vložku (porodnickou, ne nějakou always) aby měli dost vzorku na otestování plodovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
7.11.19 08:41

Takhle ze mě šlo taky růžové v noci, řekla jsem manželovi ať se prospi že budeme ještě ten den rodit. Dítě jsme odpoledne odvezli na hlídání babičce, dojeli jsme do porodnice a já se cítila úplně skvěle nic nenasvedcovalo porodu, ale v nemocnici mě svlazili že do půlnoci maximálně porodim… Porodila sem do hodiny a půl od příjmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 08:50
@BlaZenkaB píše:
Pokud nemáš pozitivního streptokoka, neředíš si krev nebo jiný problém, tak bych počkala, až co po gyndě. Vezmi sebou vložku (porodnickou, ne nějakou always) aby měli dost vzorku na otestování plodovky.

Nemám nic naštěstí. Muž věže dítě pryč, vrátí se tak za hodinu a uvidíme kterým směrem to bude. Jdu si dát kafe

• Citovat
  • Upravit
21680
7.11.19 08:54
@Anonymní píše:
Nemám nic naštěstí. Muž věže dítě pryč, vrátí se tak za hodinu a uvidíme kterým směrem to bude. Jdu si dát kafe
:hug: držím pěsti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
7.11.19 08:57

Růžová může být plodovka, radši bych jelado nemocnice, nemusíte extra spěchat ale počítejte s tím že si vás tam nechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.11.19 09:05

Jj podle mě porod… přeju ti ať to máš rychlé bez problémů :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3836
7.11.19 09:16

Nooo me teda jako prvorodicce odtekla voda a za pět hodin jsem si už holku vezla na novorozenecke…a to jsem ten den měla jít na ozvy na gyndu. Nevím asi bych volila porodnici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
7.11.19 09:17

Jinak žádné bolesti nebyly až větší poslední dvě tři hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 09:21

Tak zatím držím :mrgreen: Asi se nacpu na tu gyndu

• Citovat
  • Upravit
6238
7.11.19 09:29
@Anonymní píše:
Tak zatím držím :mrgreen: Asi se nacpu na tu gyndu

Hele já po odtoku něčeho růžového (respektive i krve) jsem pohromadě vydržela bez bolesti do odpoledne takže já bych fakt radši jela do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 09:32

@Michaela02993 Na gynde mi dělají monitor, takže by to asi bylo stejný jako v porodnici. Snad tam bude i moje doktorka. Porodnici máme kousek, jen ta doprava bude horší teď ráno.

• Citovat
  • Upravit
6238
7.11.19 09:34
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Na gynde mi dělají monitor, takže by to asi bylo stejný jako v porodnici. Snad tam bude i moje doktorka. Porodnici máme kousek, jen ta doprava bude horší teď ráno.

Ja měla gyndu 5 minut od porodnice a radši jsem jela tam, i když až někdy po 14 nebo 16ti hodinách :D
Ale jako druhorodička už asi víš co máš dělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí