Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Tak jsem.na monitoru a žádná sláva teda, kontrakce nic moc i když mě docela bolí břicho
Vzdyt se to může rozjet z minuty na minutu. To mi říkali vždycky a do pár hodin byli mimino na světě.
Tak kontrakce nic moc, plodovy obal je celý, ale nemá test na plodovou vodu, takže máme pomalu jet do nemocnice. Mám mokrý kalhotky a na vložce růžovou, takže jsme si dali snídani v kavárně, stavíme se pro věci a půjdeme čekat do porodnice. Jestli to bude jako s první, tak ta se narodila až ráno ![]()
@Anonymní píše:
Tak kontrakce nic moc, plodovy obal je celý, ale nemá test na plodovou vodu, takže máme pomalu jet do nemocnice. Mám mokrý kalhotky a na vložce růžovou, takže jsme si dali snídani v kavárně, stavíme se pro věci a půjdeme čekat do porodnice. Jestli to bude jako s první, tak ta se narodila až ráno
Aby vás to nakonec nepřekvapilo, druhý porod prý bývá rychlejší
@Anonymní píše:
Tak kontrakce nic moc, plodovy obal je celý, ale nemá test na plodovou vodu, takže máme pomalu jet do nemocnice. Mám mokrý kalhotky a na vložce růžovou, takže jsme si dali snídani v kavárně, stavíme se pro věci a půjdeme čekat do porodnice. Jestli to bude jako s první, tak ta se narodila až ráno
no mohla to být zatím jen zátka, pokud praskne voda, měla by ucmrndávat stále, při různých pohybech ![]()
@Anonymní píše:
Jak jsi na tom? Držím palce
![]()
@lampicka11 píše:
Jak jsi na tom? Držím palce![]()
Tak si mě tu nechali, plodová voda to je, dali mi něco aby to popohnali a do noci nad bude hotovo. Má mít přes 4 kg ![]()
@Káťa19 píše:
no mohla to být zatím jen zátka, pokud praskne voda, měla by ucmrndávat stále, při různých pohybech
Mně právě říkali, že nemusí. Že záleží, jak je tam mimčo natočené, že to někdy ucpe, a že potom plodovka odteče až po porodu. Že je to individuální.
@P4ja jo to je fakt, ale málokdy se to ucpe tak dokonale, mě to první syn taky ucpal, ale občas prostě takový malý čůrek byl ![]()
@Anonymní píše:
Tak si mě tu nechali, plodová voda to je, dali mi něco aby to popohnali a do noci nad bude hotovo. Má mít přes 4 kg
hlavně klid, já rodila dvakrát děti přes 4 kg, to zvládneš
držím palce
@Káťa19 píše:
@P4ja jo to je fakt, ale málokdy se to ucpe tak dokonale, mě to první syn taky ucpal, ale občas prostě takový malý čůrek bylhlavně klid, já rodila dvakrát děti přes 4 kg, to zvládneš
držím palce
Prvním měla 4200, on by měl mít možná i 4500. Ale prý to zvládnu
@Anonymní píše:
To víš že ano??
Za jak dlouho po sobě rodíš??
@Anonymní píše:
cvalíci
,držím palce
@Anonymní píše:
Tak si mě tu nechali, plodová voda to je, dali mi něco aby to popohnali a do noci nad bude hotovo. Má mít přes 4 kg
Držím moc palečky. U dcery říkaly taky na sále 3,8-3,9 a měla 3,4 kg ![]()
Dej pak vědět. Přeji hodně sil ![]()
Tak jsem.na monitoru a žádná sláva teda, kontrakce nic moc i když mě docela bolí břicho