Už rodím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.19 10:09

Tak jsem.na monitoru a žádná sláva teda, kontrakce nic moc i když mě docela bolí břicho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19388
7.11.19 10:13
@Anonymní píše:
Tak jsem.na monitoru a žádná sláva teda, kontrakce nic moc i když mě docela bolí břicho :nevim:

Vzdyt se to může rozjet z minuty na minutu. To mi říkali vždycky a do pár hodin byli mimino na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 11:14

Tak kontrakce nic moc, plodovy obal je celý, ale nemá test na plodovou vodu, takže máme pomalu jet do nemocnice. Mám mokrý kalhotky a na vložce růžovou, takže jsme si dali snídani v kavárně, stavíme se pro věci a půjdeme čekat do porodnice. Jestli to bude jako s první, tak ta se narodila až ráno :roll:

• Citovat
  • Upravit
6238
7.11.19 11:22
@Anonymní píše:
Tak kontrakce nic moc, plodovy obal je celý, ale nemá test na plodovou vodu, takže máme pomalu jet do nemocnice. Mám mokrý kalhotky a na vložce růžovou, takže jsme si dali snídani v kavárně, stavíme se pro věci a půjdeme čekat do porodnice. Jestli to bude jako s první, tak ta se narodila až ráno :roll:

Aby vás to nakonec nepřekvapilo, druhý porod prý bývá rychlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.11.19 12:12
@Anonymní píše:
Tak kontrakce nic moc, plodovy obal je celý, ale nemá test na plodovou vodu, takže máme pomalu jet do nemocnice. Mám mokrý kalhotky a na vložce růžovou, takže jsme si dali snídani v kavárně, stavíme se pro věci a půjdeme čekat do porodnice. Jestli to bude jako s první, tak ta se narodila až ráno :roll:

no mohla to být zatím jen zátka, pokud praskne voda, měla by ucmrndávat stále, při různých pohybech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.11.19 12:24

Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
7.11.19 14:14
@Anonymní píše:

Jak jsi na tom? Držím palce :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 14:49
@lampicka11 píše:
Jak jsi na tom? Držím palce :srdce: :hug:

Tak si mě tu nechali, plodová voda to je, dali mi něco aby to popohnali a do noci nad bude hotovo. Má mít přes 4 kg :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21091
7.11.19 15:02
@Káťa19 píše:
no mohla to být zatím jen zátka, pokud praskne voda, měla by ucmrndávat stále, při různých pohybech :think:

Mně právě říkali, že nemusí. Že záleží, jak je tam mimčo natočené, že to někdy ucpe, a že potom plodovka odteče až po porodu. Že je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.11.19 15:06

@P4ja jo to je fakt, ale málokdy se to ucpe tak dokonale, mě to první syn taky ucpal, ale občas prostě takový malý čůrek byl :D

@Anonymní píše:
Tak si mě tu nechali, plodová voda to je, dali mi něco aby to popohnali a do noci nad bude hotovo. Má mít přes 4 kg :mrgreen:

hlavně klid, já rodila dvakrát děti přes 4 kg, to zvládneš :hug: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 15:19
@Káťa19 píše:
@P4ja jo to je fakt, ale málokdy se to ucpe tak dokonale, mě to první syn taky ucpal, ale občas prostě takový malý čůrek byl :Dhlavně klid, já rodila dvakrát děti přes 4 kg, to zvládneš :hug: držím palce

Prvním měla 4200, on by měl mít možná i 4500. Ale prý to zvládnu

• Citovat
  • Upravit
21091
7.11.19 15:20
@Anonymní píše:

To víš že ano?? ;) Za jak dlouho po sobě rodíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
7.11.19 15:25
@Anonymní píše:

cvalíci :hug:,držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 15:28
@P4ja píše:
To víš že ano?? ;) Za jak dlouho po sobě rodíš??

6 let

• Citovat
  • Upravit
4256
7.11.19 17:43
@Anonymní píše:
Tak si mě tu nechali, plodová voda to je, dali mi něco aby to popohnali a do noci nad bude hotovo. Má mít přes 4 kg :mrgreen:

Držím moc palečky. U dcery říkaly taky na sále 3,8-3,9 a měla 3,4 kg :srdce:
Dej pak vědět. Přeji hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí