Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@LenaMarry no je to už naše třetí dítě a momentálně jsme mimo město u tchýně
ale na porodnici se pořád necítím, zrovna teď jsem už skoro 15 min bez kontrakce, pokid nepočítám jednu vyvolanou pohybem. Musím ležet ![]()
Tak jsem vyrazila do porodnice. Nález není prý žádný, dostala jsem kapačky. A malý měl trošku horší monitor tak prý uvidíme. Tak si mě tu nechali.
@Anonymní píše:
Tak jsem vyrazila do porodnice. Nález není prý žádný, dostala jsem kapačky. A malý měl trošku horší monitor tak prý uvidíme. Tak si mě tu nechali.
Tak držím hlavně pěsti, ať je miminko v pořádku, oni si to v porodnici aspoň pohlídají. ![]()
Krom bolestí v zádech a v kyčlích vůbec nic
jsem už celkem zoufalá usnu tak na 10-15 minut a je to tu zase… Na druhém monitoru byli vidět i kontrakce tak uvidíme
@LenaMarry jojo, o půl sedmé se nám narodila holčička. Nakonec to byla rychlovka, narodila se ani ne hodinu po příjezdu do porodnice.
@chaela ty jo, moc gratuluji a přeji hlavně zdraví oběma.
nakonec třetí porod rychlovka, hlavně, že jste to stihli tak akorát.
Užívej si mikinka a ![]()
@Anonymní píše:
Krom bolestí v zádech a v kyčlích vůbec nicjsem už celkem zoufalá usnu tak na 10-15 minut a je to tu zase… Na druhém monitoru byli vidět i kontrakce tak uvidíme
Tak snad se to brzy rozjede a budeš to mít za sebou. To čekání je příšerné a dlouhé, rodila jsem 9 dní po termínu a myslela jsem, že se zblázním. ![]()
@chaela jee gratuluji ![]()
@Anonymní píše:
hodně síly, at to máš brzo za sebou ![]()
Tak já si to tady obnovím. Dneska mám termín porodu. Od včera mě bolí břicho, ale spíš jak se tam roztahuje dítě než že by kontrakce. V noci ze mě něco málo teklo, ale spíš bych řekla voda z vany, nezkoumala jsem to detailně, teď mi po noze stekl růžový čůrek, což by mohla být plodovka. Teď otázka, v 10 hodin mám termín na gyndu. Manžel doma ale taky nemocný dítě, ale nic hrozného. Co teď? Čekat co bude, vzít manžela radši sebou a dítě dát ke kamarádům nebo jet sama na gyndu a uvidím? Nebo porodnice? Zase mi nic zatím není, ty dva spí a já snídám a přemýšlím kdy začít plašit manžela ![]()
Zajistila bych si dite, vzala sveho muze a bud jela na gyndu, pokud to bude stejny, nebo rovnou spital. Kazdopadne drzim palce ![]()
Pokud se nic nezmění, tak bych do 10 v klidu vydržela. Max. bych upozornila hlídání, že se možná bude něco dít. U druheho se to může rychle rozjet.
Pro jistotu bych připravila toho, koho mas zajisteneho pro hlídání a pokud se nic neděje, zajela na gyndu. Ale vycházím z toho, že já mám gyndu ve městě a byla by pro mě nejjednodušší tahle cesta i vzhledem k manželovi a dítěti:) a pokud by na gynde potvrdili plodovku, pak bych řešila. Hodně štěstí a držím palce
já čekám na porod jako na smilovani ![]()
Tak muž odveze dítě kamarádce a Pokud to nebude akutní zkusíme tu gyndu.