Už rodím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4523
11.8.19 14:56

@LenaMarry no je to už naše třetí dítě a momentálně jsme mimo město u tchýně :) ale na porodnici se pořád necítím, zrovna teď jsem už skoro 15 min bez kontrakce, pokid nepočítám jednu vyvolanou pohybem. Musím ležet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 16:36

Tak jsem vyrazila do porodnice. Nález není prý žádný, dostala jsem kapačky. A malý měl trošku horší monitor tak prý uvidíme. Tak si mě tu nechali.

• Citovat
  • Upravit
1354
11.8.19 23:20
@Anonymní píše:
Tak jsem vyrazila do porodnice. Nález není prý žádný, dostala jsem kapačky. A malý měl trošku horší monitor tak prý uvidíme. Tak si mě tu nechali.

Tak držím hlavně pěsti, ať je miminko v pořádku, oni si to v porodnici aspoň pohlídají. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
11.8.19 23:20

@chaela tak co, jak to vypadá? Rozjelo se něco? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 23:23

Krom bolestí v zádech a v kyčlích vůbec nic :nevim: jsem už celkem zoufalá usnu tak na 10-15 minut a je to tu zase… Na druhém monitoru byli vidět i kontrakce tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
4523
12.8.19 00:10

@LenaMarry jojo, o půl sedmé se nám narodila holčička. Nakonec to byla rychlovka, narodila se ani ne hodinu po příjezdu do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.8.19 03:38

@chaela ty jo, moc gratuluji a přeji hlavně zdraví oběma. :potlesk: :hug: nakonec třetí porod rychlovka, hlavně, že jste to stihli tak akorát. :pankac: Užívej si mikinka a :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.8.19 03:42
@Anonymní píše:
Krom bolestí v zádech a v kyčlích vůbec nic :nevim: jsem už celkem zoufalá usnu tak na 10-15 minut a je to tu zase… Na druhém monitoru byli vidět i kontrakce tak uvidíme

Tak snad se to brzy rozjede a budeš to mít za sebou. To čekání je příšerné a dlouhé, rodila jsem 9 dní po termínu a myslela jsem, že se zblázním. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.8.19 09:09

@chaela jee gratuluji :kytka:

@Anonymní píše:

hodně síly, at to máš brzo za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 07:52

Tak já si to tady obnovím. Dneska mám termín porodu. Od včera mě bolí břicho, ale spíš jak se tam roztahuje dítě než že by kontrakce. V noci ze mě něco málo teklo, ale spíš bych řekla voda z vany, nezkoumala jsem to detailně, teď mi po noze stekl růžový čůrek, což by mohla být plodovka. Teď otázka, v 10 hodin mám termín na gyndu. Manžel doma ale taky nemocný dítě, ale nic hrozného. Co teď? Čekat co bude, vzít manžela radši sebou a dítě dát ke kamarádům nebo jet sama na gyndu a uvidím? Nebo porodnice? Zase mi nic zatím není, ty dva spí a já snídám a přemýšlím kdy začít plašit manžela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24379
7.11.19 07:57

Zajistila bych si dite, vzala sveho muze a bud jela na gyndu, pokud to bude stejny, nebo rovnou spital. Kazdopadne drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
7.11.19 07:58

Určitě porodnice :) přeju hezký porod bez problémů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
7.11.19 08:08

Pokud se nic nezmění, tak bych do 10 v klidu vydržela. Max. bych upozornila hlídání, že se možná bude něco dít. U druheho se to může rychle rozjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.11.19 08:10

Pro jistotu bych připravila toho, koho mas zajisteneho pro hlídání a pokud se nic neděje, zajela na gyndu. Ale vycházím z toho, že já mám gyndu ve městě a byla by pro mě nejjednodušší tahle cesta i vzhledem k manželovi a dítěti:) a pokud by na gynde potvrdili plodovku, pak bych řešila. Hodně štěstí a držím palce :palec: já čekám na porod jako na smilovani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.19 08:21

Tak muž odveze dítě kamarádce a Pokud to nebude akutní zkusíme tu gyndu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100