Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný večer všem co ještě nespí
Taky to tak máte že když jdete po delší době ven že už se neumíte bavit?Já jsem tak dlouho nikde nebyla,až se mi po tom i občas posteskne ale když mám možnost jít nejdu.Třeba dnes kamarád zapíjí dceru jela jsem se tam na chvilinku podívat autem,všichni popíjeli bylo veselo.Tak mě přemluvili at odvezu auto a vrátím se.S nadšením jsem jela ale jen co jsem zabouchla dveře už se mi nechtělo,no domácí buchta
Zítra toho budu litovat že sedím pořád jen doma
Ahojky já mám to samé.Když se malej narodil tak jsem se těšila až někam s holkama vyrazím,no a nakonec se bavili jen o tom jak a kde zapařili,koho nového sbalili a já tam seděla jako trubka. ![]()
no,taky se me to stava
a je me to docela i lito,ze uz se neumim bavit tak jako driv.
no já když se někde dostanu, tak vyloženě nemám ráda řeči o dětech
chvíli ano, rodina a tak, ale potom radši probírám takové ty ženské věci..Chvíli něco taky jiného než jenom děti, co jíst, nejíst, nočník, plenky atd ![]()
No to já taky,ale jelikož jsem nikde nebyla skoro rok a půl,tak jsem byla celkem mimo mísu ![]()
Ahoj,
ja teda potrebuju jednou za cas jit ven bez deti a byt tak jen sama sebou. Nemluvim o celonocni parbe, to zatim ani nejde, ale popovidat si s kamaradkama nebo si vyjit s manzelem. Klidne bych brala i nejakou vetsi seslost bez deti - narozeniny, veselku,… ![]()
Kazdy je ale nastaveny jinak, nekdo to nepotrebuje i kdyz deti nema, jiny zase bez lidi nevydrzi ![]()
No doufám že se to ve mě ještě probudí,že nebudu sedět pořád doma jak buchta ![]()
Taky jsem na tom bledě,už to není to co dřív
snad se to časem zlepší až bude syn starší a nebudu ho mít pořád plnou hlavu ![]()
Ono taky záleží s kým se jdeš pobavit a kam…
Já nejradši pařím se ségrou, vždycky se šíleně zasmějem, blbnem, když vyrazíme do klubíku, tak tancujem
, pijem
, kecáme, flirtujem s klukama
Jenže ségra je každou chvíli někde v cizině ![]()
Já se jeden čas neuměla bavit ani doma, musela jsem se naučit i jen si sednout, natahnout nohy, pustit hezkou hudbu a vypít kafe… Bez toho abych mezitím uklízela rozházenné hračky, prádlo do skříně… Natož jít někam ven.
Hanule píše:
Já se jeden čas neuměla bavit ani doma, musela jsem se naučit i jen si sednout, natahnout nohy, pustit hezkou hudbu a vypít kafe… Bez toho abych mezitím uklízela rozházenné hračky, prádlo do skříně… Natož jít někam ven.
Tý jo, tak to já umím dobře
Klidně dám prcka do ohrádky, druhýmu pustím pohádku a na deset minut se zavřu a relaxuju
Jinak by mi asi brzy volali Chocholouška
ha ha. Nemáme babičky a pořád mám prcky pověšený na noze.. ![]()
Klidně bych šla pařit hned teď ! ![]()
Ahojky
No tak já jsem na tom tak, že jsem si v těhotenství krásně malovala, jak se půjdu konečně někam pořádně pobavit, protože ani v těhotenství jsem moc nikam nechodila, jelikož mě nebavilo někde jen tak vysedávat a nesmět si dát „trošku do nosu“
.. No „člověk míní…“ , po porodu (v září) jsem zjistila, že vlastně při kojení taky nic nemůžu (to mi předtím nějak nedocházelo
), no a když jsem přestala kojit (v únoru), tak to mi zase přišlo „blbý“ nechávat malého na hlídání mamče na delší dobu (poslední dobou jí není nejlíp, asi „přechod“
) … takže asi tak…
Samozřejmě jsem byla párkrát s kamarádkama posedět u vínka, ale vždy max 3 hoďky a šupky dupky domů… Je fakt, že na nějakou pořádnou pařbu se už moooc těším, ale jak říkáš, mám trošku obavy, abych se vůbec po takové době ještě dokázala bavit … (???) Určitě jsem zapomněla i tancovat
a tak vůbec…
Teď zase čekám, až malý bude krapet starší a bude spinkat pěkně celou noc… tak uvidíme, jsem zvědavá, kdy se opravdu někam dostanu… ![]()
tak já občas ven jdu. Ale je to spíš posezení s kamarádkou, sestřenici když k nám přijede ne žádné paření na discotéce ![]()
Můžu říct, že kdybych nechodila aspoň dvakrát do měsíce na ty dvě hodinky tak se ze mě stane protivná ženská
opravdu to na mě padalo, jenom pořád doma, když člověk šel ven, tak pořád sám s kočárkem, ale znáte to, manžel až večer z práce a člověk pomalu mluví s ledničkou ![]()
kvaček píše:
tak já občas ven jdu. Ale je to spíš posezení s kamarádkou, sestřenici když k nám přijede ne žádné paření na discotéce
Můžu říct, že kdybych nechodila aspoň dvakrát do měsíce na ty dvě hodinky tak se ze mě stane protivná ženská![]()
opravdu to na mě padalo, jenom pořád doma, když člověk šel ven, tak pořád sám s kočárkem, ale znáte to, manžel až večer z práce a člověk pomalu mluví s ledničkou