Už se neumím ani pobavit

1692
1.4.11 22:52

Už se neumím ani pobavit

Krásný večer všem co ještě nespí :mavam: Taky to tak máte že když jdete po delší době ven že už se neumíte bavit?Já jsem tak dlouho nikde nebyla,až se mi po tom i občas posteskne ale když mám možnost jít nejdu.Třeba dnes kamarád zapíjí dceru jela jsem se tam na chvilinku podívat autem,všichni popíjeli bylo veselo.Tak mě přemluvili at odvezu auto a vrátím se.S nadšením jsem jela ale jen co jsem zabouchla dveře už se mi nechtělo,no domácí buchta :zed: Zítra toho budu litovat že sedím pořád jen doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
1.4.11 22:55

jo, stává se ze mě občas lenora líná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.4.11 22:57

Ahojky já mám to samé.Když se malej narodil tak jsem se těšila až někam s holkama vyrazím,no a nakonec se bavili jen o tom jak a kde zapařili,koho nového sbalili a já tam seděla jako trubka. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.4.11 22:57

no,taky se me to stava :( a je me to docela i lito,ze uz se neumim bavit tak jako driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.4.11 22:59

no já když se někde dostanu, tak vyloženě nemám ráda řeči o dětech :oops: chvíli ano, rodina a tak, ale potom radši probírám takové ty ženské věci..Chvíli něco taky jiného než jenom děti, co jíst, nejíst, nočník, plenky atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.4.11 23:01

No to já taky,ale jelikož jsem nikde nebyla skoro rok a půl,tak jsem byla celkem mimo mísu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.11 23:01

Ahoj,

ja teda potrebuju jednou za cas jit ven bez deti a byt tak jen sama sebou. Nemluvim o celonocni parbe, to zatim ani nejde, ale popovidat si s kamaradkama nebo si vyjit s manzelem. Klidne bych brala i nejakou vetsi seslost bez deti - narozeniny, veselku,… :-D
Kazdy je ale nastaveny jinak, nekdo to nepotrebuje i kdyz deti nema, jiny zase bez lidi nevydrzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
1.4.11 23:02

No doufám že se to ve mě ještě probudí,že nebudu sedět pořád doma jak buchta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
1.4.11 23:04

Taky jsem na tom bledě,už to není to co dřív :mrgreen: snad se to časem zlepší až bude syn starší a nebudu ho mít pořád plnou hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.4.11 23:08

Ono taky záleží s kým se jdeš pobavit a kam…

Já nejradši pařím se ségrou, vždycky se šíleně zasmějem, blbnem, když vyrazíme do klubíku, tak tancujem :palec: , pijem :-D , kecáme, flirtujem s klukama :oops: Jenže ségra je každou chvíli někde v cizině :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.4.11 23:19

Já se jeden čas neuměla bavit ani doma, musela jsem se naučit i jen si sednout, natahnout nohy, pustit hezkou hudbu a vypít kafe… Bez toho abych mezitím uklízela rozházenné hračky, prádlo do skříně… Natož jít někam ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.4.11 23:31
Hanule píše:
Já se jeden čas neuměla bavit ani doma, musela jsem se naučit i jen si sednout, natahnout nohy, pustit hezkou hudbu a vypít kafe… Bez toho abych mezitím uklízela rozházenné hračky, prádlo do skříně… Natož jít někam ven.

Tý jo, tak to já umím dobře :-D Klidně dám prcka do ohrádky, druhýmu pustím pohádku a na deset minut se zavřu a relaxuju :-D Jinak by mi asi brzy volali Chocholouška :mrgreen: ha ha. Nemáme babičky a pořád mám prcky pověšený na noze.. :zed:
Klidně bych šla pařit hned teď ! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
1.4.11 23:33

Ahojky :-) No tak já jsem na tom tak, že jsem si v těhotenství krásně malovala, jak se půjdu konečně někam pořádně pobavit, protože ani v těhotenství jsem moc nikam nechodila, jelikož mě nebavilo někde jen tak vysedávat a nesmět si dát „trošku do nosu“ :wink: .. No „člověk míní…“ , po porodu (v září) jsem zjistila, že vlastně při kojení taky nic nemůžu (to mi předtím nějak nedocházelo 8-) ), no a když jsem přestala kojit (v únoru), tak to mi zase přišlo „blbý“ nechávat malého na hlídání mamče na delší dobu (poslední dobou jí není nejlíp, asi „přechod“ :cry: ) … takže asi tak… :wink: Samozřejmě jsem byla párkrát s kamarádkama posedět u vínka, ale vždy max 3 hoďky a šupky dupky domů… Je fakt, že na nějakou pořádnou pařbu se už moooc těším, ale jak říkáš, mám trošku obavy, abych se vůbec po takové době ještě dokázala bavit … (???) Určitě jsem zapomněla i tancovat :lol: a tak vůbec… :roll: Teď zase čekám, až malý bude krapet starší a bude spinkat pěkně celou noc… tak uvidíme, jsem zvědavá, kdy se opravdu někam dostanu… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.4.11 23:33

tak já občas ven jdu. Ale je to spíš posezení s kamarádkou, sestřenici když k nám přijede ne žádné paření na discotéce :mrgreen:
Můžu říct, že kdybych nechodila aspoň dvakrát do měsíce na ty dvě hodinky tak se ze mě stane protivná ženská :mrgreen: :mrgreen: opravdu to na mě padalo, jenom pořád doma, když člověk šel ven, tak pořád sám s kočárkem, ale znáte to, manžel až večer z práce a člověk pomalu mluví s ledničkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
1.4.11 23:38
lednička,je moje kamarádka,pořád se do ní chodím dívat,jestli tam nepřibylo něco nového dobrého,když ty večery trávím doma :mrgreen:
kvaček píše:
tak já občas ven jdu. Ale je to spíš posezení s kamarádkou, sestřenici když k nám přijede ne žádné paření na discotéce :mrgreen:
Můžu říct, že kdybych nechodila aspoň dvakrát do měsíce na ty dvě hodinky tak se ze mě stane protivná ženská :mrgreen: :mrgreen: opravdu to na mě padalo, jenom pořád doma, když člověk šel ven, tak pořád sám s kočárkem, ale znáte to, manžel až večer z práce a člověk pomalu mluví s ledničkou :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová