Už se neumím ani pobavit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
1.4.11 23:42
kvaček píše:
ale znáte to, manžel až večer z práce a člověk pomalu mluví s ledničkou :mrgreen:
:mrgreen: Cha chá, tak tohle znám taky moc dobře :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
1.4.11 23:48

Pátek večer a my sedíme u PC. :pankac: Dříve jsem seděla někde u vínka a trsala jak o život a dělala oči na chlapce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.4.11 07:06

naprosto přesně…
už pár let mám pocit, že se bavit neumím. A když… tak jen vsedě někde s kamarádkou, čajovna, víno… to je max.
Ale zásadně sama.
S manželem to je tak na hádku jít někam sami, hrozně mi vadí.
Jít to opilý společnosti by mě asi nudou zabilo.
Jít trsat by mě asi nudou zabilo.
Jsem domácí pecka a co mám děti, paradoxně mě velmi přestal bavit život…
tak nějak celkově.
NiKi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.4.11 07:45

Ahoj,zrovna včera mě napadlo,že bych šla někam zapařit .potřebuju to jak sůl .Taky tady nemám babičky,tak mám děti pořád kolem .Berou si je občas ale tentokrát se nikdo neozval .A tak jsem dumala jak to vymyslet .Na nic jsem nepřišla a vzdala jsem to .No a navečer volala kamarádka ,že jdou na kafe at jdu s nima.Ale manžel měl odpolední ,takže nic.Ale nakonec se ně stejně vůbec nechtělo .Chystat se ,vymýšlet co si obleču .Takže jsem nakonec s chutí zkoukla šéfku a šla do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.4.11 08:05

Já to tak mám, ale jen v tu chvíli, kdy se rozmýšlím - jestli jít nebo ne…manžel už ale ví, že nakonec jdu a v tom jsme oba stejní - čím víc se nám nechce - tím víc se nám na akci líbí :lol:

Takže já posléze, i po výroku, že za chvíli jsem doma, přicházím v ranních hodinách - vyřáděná až až :lol:

A je mi 26 a všechny moje kámošky jsou taky bez dětí :wink:

Příspěvek upraven 02.04.11 v 08:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.4.11 08:27

Tak to jsem přesně já,jsem mladá,je mi 24,vrstevnici-samo bezdětní svobodní-já mám dva caparty,vdaná,takže defakto tři :mrgreen: -chodí každý víkend někde na akci,na pivko a já lemra líná raději sedím doma u pc,nebo u TV,kde jsou ty časy,kdy jsem přišla ráno domů :mrgreen: Ted unavou padám kolem 22 h :-P A když už po sto letech někam jdu,tak to většinou dopadne tak,že mě to tam vůbec nebaví,protože nikoho nezajimají kecy o posraných plinkách :roll: a já už se oni o něčem jiném snad neumím bavit :think: A uplně nejhorší na tom je,že mi to vůbec nevadí,že jsem domací povaleč ba naopak :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
2.4.11 09:18

Ahoj,
tak já první rok nevyrazila nikam, co se narodili děti. ALe docela mi to vadilo, pořád sedět doma a nedostat se mezi lidi. Tak jsem začala obnovovat kontakty a zvát na pivo. Problém je, že skoro všechny kamarádky nemají děti a to se baví blbě.
Třeba dneska jdu zase po x měsících na pivo s kamarádkou, co nemá dítě a ani neplánuje, zato vede školku. No snad se dostaneme i kdebatě o chlapech a nákupech…
Jinak taky skoro pořád sedím doma, večer bývám tak unavená, že se sotva doplazím do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.4.11 09:23

holky a máte to některá, že radši jdete ven bez partnera??
Nemyslím někde řádit na discotéce každý měsíc, ale když už někdě jdete tak raději bez něho.. Třeba s kamarádkami nebo s nějakými známými posedět a tak..
Můj je obščas naštvaný, že když už někde jdu, tak jdu s kamošku sama- posedět na jído , kávu atd..
Jenomže nevím, já občas chci mít klid i od něj :mrgreen:
S ním taky občas chodíme, ale málo, ale klidně bych šla, ale on je někdy unavený, takže to určitě neni, že bych s ním nechodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
2.4.11 09:36

Holky, tak jsem to tu jen tak proletěla a teda já se bych strašně ráda někam šla, ale kámošky se mi povdávaly a ty co zůstaly samy, tak raději vzaly nohy na ramena a odjely do většího města, takže vlastně tu nikoho moc nemám. A když teda přijedou, tak se domlouváme, že by jsme vyrazily někam posedět, na disco - i když to jsem nikdy moc nemusela- raději vesnické zábavy. Každopádně bych dala za vděk asi i tou diskotékou. Jenže, když má tedy přijít na věc, tak se nějak leknu a řeknu si, raději půjdu spát, nebo zítra budu padat na hubu, malá bude řádit. NEmám co na sebe pořádně po porodu…Jsou to asi výmluvy, asi hledám sama pro sebe záminku, abych nakonec nešla. A jestli s partnerem nebo bez…je mi to tak fuk, my se moc nevidíme, chodí pozdě z práce, takže klidně i s partnerem, ale to tak do kina, na véču. Řádit asi s kámoškama :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: . Snad se ze mě nestane domácí buchta :roll: :roll: .Ale plánujeme ještě další mimi a to vlastně budu 4roky doma. Docela se bojím i jít do práce, abych si na to nějak zvykla a nebyla mimo mísu dění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.4.11 10:19
kvaček píše:
holky a máte to některá, že radši jdete ven bez partnera??
Nemyslím někde řádit na discotéce každý měsíc, ale když už někdě jdete tak raději bez něho.. Třeba s kamarádkami nebo s nějakými známými posedět a tak..
Můj je obščas naštvaný, že když už někde jdu, tak jdu s kamošku sama- posedět na jído , kávu atd..
Jenomže nevím, já občas chci mít klid i od něj :mrgreen:
S ním taky občas chodíme, ale málo, ale klidně bych šla, ale on je někdy unavený, takže to určitě neni, že bych s ním nechodila…

My chodíme na střídačku, takže jednou hlídá on, pak zase já :-D spolu jdeme maximálně někam posedět odpoledne bo o víkendu…a fakt málokdy si vyjdeme spolu večer, že hlídá babička :-)

No co, vidíme se každej den…tak s kámoškama je větší sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.4.11 14:21

NO tak sami s manželem jsme byli naposledy asi tak před třemi lety a dopadlo to tak,že já šla v 11 večer domů,protože prcek dostal horečky a mažna se bavil do 6 rána :cert: A jen tak s kamaradkou si sednou jsem byla před 3,5 lety :roll: Tím,že prostě nikdo v mém věku děti nemá,tak defakto už žádné kamarádky,se kterýma bych mohla jít někam posedět nemám.Né defakto,ale vlastně na tvrdo to tak je.Mám pár kamarádek s mimčama,jsou starší než já,takže s těma aspon chodím na procházky,ale samo s dětma.NO vlastně 2× jsem byla na vánočním večírku z práce,ale když šli všichni pak na disku,já jela domů,prostě se mi tam nechtělo :roll: JO a jednou sraz ze základky,ale samo neměla jsem skoro co říct,když se všichni bavili o studiu,o cestování,koncertech a hlavně nenápadně zdůrazňovali,že jsem jediná ze třídy,co má děti a jaká jsem domací puťka,co pere trencle chlapovi a otírá posranou prdel dětěm :cert: S argumentem,že obě dětí byly víc než chtěné jsem neuspěla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová