Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja mam MIlukase rada. od babicky dostanou max jednoho mini mikulase, s manzelem zkontrolujeme jestli je to coko nebo nahrazka, tu pak nenapadne dstranime, ja jim koupim co maji radi, lentilky, maleho mikulase lizatko-mikulase jsem objednala. chlapi to potrebuji
no a ve skolce bude 3.12 mikulasska a kluci jsou ted doma, abyt 3 byli zdravi a mohli jit, aby si to konecne uzili
@Gabika píše:
Už je to tu, už ZASE sa na nás valí horda Mikulášov!Ja ten sviatok začínam pomaly neznášať, možno je to tým, že mám 4 deti, tak je to každorožné šialenstvo, a ešte potrvá, než z neho vyrastú všetky deti.
Minulý rok sme mali Mikuláša snáď 5×. Mikuláš doma, Mikuláš v škôlke, Mikulášska akcia v krúžkoch, Mikuláš so staršími na fotbale, Mikuláš u babičky (a možno som na nejakého ešte zabudla…)
Deťom už z toho šla hlava kolem, najstarší i druhý syn si už skoro ťukali na čelo, a nechápali, prečo dostali od Mikuláša toľko balíčkov, keď Mikuláš je len jeden (oni všetci ešte na Mikuláša veria, a ani toto rozmnoženie Mikulášov im nedocvaklo). No a dnes si čítam mail zo škôlky, že hurá, je tu Mikuláš, a oblečte deti ako čertov. Preboha prečo? Prečo zase nejaké kostýmy, to fakt lezie na nervy len mne? Fakt všetci ostatní nadšene vybehnú do obchodu, aby znovu mohli nakúpiť nejaké kostýmy?
No nič, potrebovala som si posťažovať… Čo vy ostatní? Nadšene vítate každú mikulášsku partu?
Příspěvek upraven 28.11.13 v 15:04
Ahoj já tě uplně chápu! Loni jsme měli 6 mikulášů!!!
Jeden u mojí malé ve školce, druhý u neteře ve školce(stejná školka, ale tříy si dělali besídky každá jiný den
),třetí chodil po dědině, jsme vesnice a hasiči to tady dodržují, čtvrtý byl v kulturáku, kde měli děti z MŠ vystoupení, pátý u babičky ve městě a šestý na náměstí
Letos to fakt kašlu! odbydu si školkovského a tradááá…sladkosti malá jedla ještě na tři krále
Je to sice pro děti, ale i ty děti nemusí mít v hlavičkách přemikulášováno, a ten hasičskéj co chodil po dědině byl ožraléj, takže letos mu ani neotevíráme, protože než dojde na naš opačný konec dediny je hodně hodin, tak necháme balíčky za oknem.
@Len-til-kah Tak na vás a vaše kilá sladkostí fakt nemáme