Užití Postinoru při menstruaci, názory?

Anonymní
7.10.20 17:52

Užití postinoru při menstruaci

Dobry den, chtela bych se zeptat ve 2 dnu kdy jsem měla menstruaci jsem spala se svým přítelem a on se do me udělal.. budu mluvit narovinu jinak bych to nenapsala, takže se omlouvam. Byla to pro me první zkušenost je mi 18 a pritelovi 19 a rozhodne dítě v tomhle věku nechci nejsem na to vůbec připravena a on taky ne, rikal ze když mám MS ze je mala sance ze bych mohla otěhotnět. Me to ale nedalo a 5.10. po asi 15 hodinách jsem si vzala postinor také poprvé přečetla jsem si letacek a užití při menstruaci nic nepíšou, poté co jsem si vzala postinor MS mi trochu ustala a teď už je to 3 den a trochu spinim je mi dobre není mi špatně. Jeste větší strach mám z tehotenskeho testu mohu si ho prý udělat až za 14 dni. Je možnost ze mohu byt těhotná dnes jsou to tři dny co jsem si vzala postinor dnes je 7.10. počítám i den užití. Vrátí se mi ještě MS když jsem ji měla 2 dny? Dekuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
7.10.20 18:00

Behem ms je prakticky nulova sance otěhotnět a brat si k tomu jeste postinor je hovadina. Nejdriv si nastuduj jak funguje lidské telo a pak se terpv do neceho poustej. A kdy a jak ti zas prijde ms ti nikdo nepovi, postinor je pěkná srajda a rozhodi ti hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.10.20 19:02

@Kriss Tina Myslela jsem ze si tu lidé radí a pomáhají, ne ze se tady odsuzují. Jinak dekuji za,,radu” a vlídnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
7.10.20 20:09

V prvních dnech na začátku menstruace a těsně před ní je nebezpečí otěhotnění nepatrné a řada zkušených párů to pravidelně využívá. Je tedy v pořádku, že jsi nepodlehla starým předsudkům, menstruace Tě nepřivedla do rozpaků a s přítelem jste dělali všechno, co máte rádi. Ale abys měla naprostou jistotu, přítel to do Tebe neměl pouštět nebo si měl obléci kondom. Jestliže jsi užila Postinor, není to úplně zbytečné, ale tím sis podstatně narušila menstruační cyklus, takže se předem nedá určit, kdy a jakou budeš mít další menstruaci. Těhotenský test dá spolehlivý výsledek nejdříve po 14 dnech od soulože, lepší je ale o několik dnů později. Chybu tím neuděláš a možnost miniinterrupce, kdyby se přes to všechno stala nehoda, nepromeškáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí