Úzká čárka na TT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.3.21 08:00

@DandátkoP ano, nejprve je tam širší duch a po zaschnutí je z toho takhle úzká čárka. Děkuji za radu😊

• Citovat
  • Upravit
291
1.3.21 08:39
@Anonymní píše:
Ahoj holky☺️️
Přidávám fotku svého TT (dr. Max), který 4× vyšel takto. Je to v rozmezí 3-5 dní před MS. Vím, ze je to brzy, ale první jsem si dělala z důvodu precitlivělosti, přičemž jsem na něm viděla tuto druhou úzkou čárku a myslela si, ze je balíček těch 2 testu (1+1) vadný, tak jsem si koupila ještě jeden balíček dalších 1+1 testu od dr. Maxe a vyšly úplně stejně. 😁 další jsem zatím nedělala, počkám nyní do termínu MS.
Mate podobnou zkušenost?
Předem děkuji za rady😊

Dr max má špatné testy, málo barviva. Tohle je ale vyloženě ryska.
Počkala bych do ms. Nemusí být dálnice před ms, vše je hodně individuální, u mě je první test dělaný dva dny po termínu ms, nicméně digitální mi již v den vynechání ukázal těhotenství. Já pak proužky testovala kvůli kontrole, naposledy to nevyšlo a měla jsem strach, možná tomu trochu i nemohla uvěřit po takové době že by konečně.. Testovala jsem testy z Moje lékárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
1.3.21 08:44
@Anonymní píše:
@DandátkoP ano, nejprve je tam širší duch a po zaschnutí je z toho takhle úzká čárka. Děkuji za radu😊

Zkus po vynechání ms. Všimni si u mých testů, levá strana má také tendenci nabírat více barviva, je možné, že u tebe není jen ještě dost hcg a po zaschnutí zbytek čárky „zmizí“ a zůstane jen ryska.
Ale pamatuj, že při očekávání ms se také lehce zvedá hcg, takže může být test slabé pozitivní a přesto přijde menstruace. Proto jsem testovala až při zpoždění a digitálem, pak už jen pro svůj klid a kontrolu..dřív ale ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.21 10:58

Taky mám divnou úzkou čárku. Sice je tmavá, ale úplně se mi nezdá jak je úzká. V jiné diskuzi mi psali pozitivní ale já tomu pořád nevěřím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36028
14.8.21 11:13
@Anonymní píše:
Taky mám divnou úzkou čárku. Sice je tmavá, ale úplně se mi nezdá jak je úzká. V jiné diskuzi mi psali pozitivní ale já tomu pořád nevěřím :mrgreen:

Je divná. Udělala bych jiný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
14.8.21 11:20
@Anonymní píše:
Taky mám divnou úzkou čárku. Sice je tmavá, ale úplně se mi nezdá jak je úzká. V jiné diskuzi mi psali pozitivní ale já tomu pořád nevěřím :mrgreen:

Tohle je úplně normální test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
14.8.21 11:24
@Anonymní píše:

Pro jistotu bych udělala ještě jeden test.

• Citovat
  • Upravit
Janli
14.8.21 11:25

On ten test může být blbě slisovaný, ale kdyby si těhotná nebyla, tak ta čárka se takhle nevybarví. Kup si jiný test, nejlíp v jiné lékárně, aby jsi měla jistotu, že je to jiná šarže, ale myslím, že tohle je jasný…

• Citovat
  • Upravit
3032
14.8.21 12:05
@Anonymní píše:

A co myslíš ty? :-)) Tohle je normální čárka, test je pozitivní ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
17.8.21 09:17
@Anonymní píše:

Je pozitivní. Mrkni na mé testy výše. Také se mi na některých rýsují čárky s krajní částí tmavší. Je to zcela normální. Gratuluji :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.21 19:32

Dotaz

Ahojky chtěla bych se zeptat 11.8. Mi měla přijít menstruace ale nepřišla 15.8. Jsem si dělala test a vyšel mi takto chtěla bych se zeptat jestli je možnost že jsem Těhotná k doktorovi jsem objednaná na 7.9.
Děkuji za odpověďi Burdová ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36028
17.8.21 20:08
@Markétka 21 píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat 11.8. Mi měla přijít menstruace ale nepřišla 15.8. Jsem si dělala test a vyšel mi takto chtěla bych se zeptat jestli je možnost že jsem Těhotná k doktorovi jsem objednaná na 7.9.
Děkuji za odpověďi Burdová ;) ;) ;)

Nemáš menstruaci a máš pozitivní těhotensky test tak co asi myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
17.8.21 20:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
18.8.21 12:06
@Markétka 21 píše:
Děkuji za odpověďi Burdová ;) ;) ;)

Přečetla sis návod? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.21 16:46

@BaruTeri Ano četla jsem si návod a test jsem si dělala hned v neděli ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...