Úzkost po manželovi

Anonymní
4.12.17 18:36

úzkost po manželovi

Ahoj možná to zní divně, ale trpím strašnou úzkostí po manželovi když je na odpolední směně. Celý zbytek dne jsem s dětmi doma sama a je mi nabrečení cítím se osaměla a že to bez něj nezvládnu. Vždy 5 dní přežívám a je to pro mně utrpení. Nemám ani náladu jít s dětmi ven.jak z toho ven? kdyby to šlo aby měl jen jednu směnu co já bych za to dala. docela se i stydím že jsem na manželovi takto závislá. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
978
4.12.17 18:42

Co kamaradky? :) nebo zajit za rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
4.12.17 18:44
@Anonymní píše:
Ahoj možná to zní divně, ale trpím strašnou úzkostí po manželovi když je na odpolední směně. Celý zbytek dne jsem s dětmi doma sama a je mi nabrečení cítím se osaměla a že to bez něj nezvládnu. Vždy 5 dní přežívám a je to pro mně utrpení. Nemám ani náladu jít s dětmi ven.jak z toho ven? kdyby to šlo aby měl jen jednu směnu co já bych za to dala. docela se i stydím že jsem na manželovi takto závislá. :,(

A to ti nepomáhají proti té úzkosti ani děti? Já mám takový frmol, že si někdy na manžela ani nevzpomenu. A co na to říká manžel? Jak dlouho spolu jste? Pokud se neumíš zabavit, asi bych vyhledala odbornou pomoct. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.12.17 18:45

Psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.12.17 18:49

Nemáš se za co stydět, ja jsem na tom stejně. Navic mi teď dočasně jezdí domů jen o víkendu, takže máme obden slzavý údolí. Můžu ti jen poradit, ať si s manželem píšete a s dětmi ti to určitě také uteče. Večer můžete probrat jak bylo a přitulit se :palec:

Příspěvek upraven 04.12.17 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
4.12.17 18:49

To bude možná hlubší problém. Zašel bych za odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
4.12.17 18:58

Řešila bych, úplně OK mi to nepřipadá. Měla by ses naučit fungovat normálně i pokud je v práci. Nechci aby to vyznělo ošklivě, ale někdy se Ti to může hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.17 18:59

@Amelie30 jsme spolu skoro 8let a máme spolu 5 dcerku a 11m syna. Rodiče mám 35 km ode mně a k jeho rodičům bez něj se mi chodit moc nechce. ale itak tam jdem aspoň jednou. Jinak k psychologovi chodímuž asi 9 let a vůbec to nepomáhá

• Citovat
  • Upravit
15425
4.12.17 19:00
@Anonymní píše:
@Amelie30 jsme spolu skoro 8let a máme spolu 5 dcerku a 11m syna. Rodiče mám 35 km ode mně a k jeho rodičům bez něj se mi chodit moc nechce. ale itak tam jdem aspoň jednou. Jinak k psychologovi chodímuž asi 9 let a vůbec to nepomáhá

A kvůli čemu chodíš k psychologovi, máš ještě nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.12.17 19:02
@Anonymní píše:

Změnit psychologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
4.12.17 19:03
@Anonymní píše:

To se tam tedy chodíš jen vykecat? Proč k němu chodíš tolik let, když to vůbec nepomáhá? Měla bys zkusit jiného a k tomu možná psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.17 19:04

@ivašot. začala jsem tam chodit tehdá kvůli šikaně na škole, poté se bylo diagnostikováno že trpím sociální fobii a deprese spojené z úzkostí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.17 19:07

@Emimin7 i psychiatrovi chodím 4 roky. ten mi ted léčbu změnit nemůže stále ještě kojím

• Citovat
  • Upravit
9371
4.12.17 19:11
@Anonymní píše:
@Emimin7 i psychiatrovi chodím 4 roky. ten mi ted léčbu změnit nemůže stále ještě kojím

Jó, tak o je pech. :think: Možná bych ale i tak radši vyzkoušel jiného, protože jejich názory se často rozcházejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
4.12.17 19:35

A to mas uzkost jen kdyz je na odpoledni? Kdyz je na ranni a jsi s detmi sama tak 0K?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí