Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Aquarius79 píše: @Anonymní
@irisssssStačí si říct, že i za války přicházeli děti na svět a lidé se uměli bavit, přestože nic neměli a zrůdnost války byla obrovská. Pak veškeré negativní myšlenky jsou malicherné.
Ty myšlenky které vás přepadají pramení z toho, že jste zažily i dobu, ve které vám bylo dobře a ve které vám přišel svět v pořádku a vnitřně se perete s posunem, který se vám nelíbí. Chce si to kolem sebe vybudovat svět, ve kterém nám bude dobře a vpouštět do něj lidi na kterých nám záleží. Nedívat se za jeho hranice a nevnímat ty šílenosti, které se dějí, protože z toho by se zcvoknul každý normální člověk.
Tam, kde má být pohlazení, tak lékař nasazuje léky. A to se mi silně nelíbí.
bojuji s tisíci myšlenkami, i když jsem spokojená…teda nevím s čím bych neměla být…chci tím říct, že nejsou jen negativní…a přesto tíživé…pro mozek…nejde zastavit…pro srdce…rychleji buší…pro tělo, je otřesené…
@irisssss píše:
bojuji s tisíci myšlenkami, i když jsem spokojená…teda nevím s čím bych neměla být…chci tím říct, že nejsou jen negativní…a přesto tíživé…pro mozek…nejde zastavit…pro srdce…rychleji buší…pro tělo, je otřesené…
jo a léky jsem odmítla…teda mám svůj přírodní, ale to je do soukromé zprávy ![]()
@irisssss píše:
jo a léky jsem odmítla…teda mám svůj přírodní, ale to je do soukromé zprávy
To netřeba, ponechme prostor fantazii. ![]()
@Anonymní
@irisssss
Stačí si říct, že i za války přicházeli děti na svět a lidé se uměli bavit, přestože nic neměli a zrůdnost války byla obrovská. Pak veškeré negativní myšlenky jsou malicherné.
Ty myšlenky které vás přepadají pramení z toho, že jste zažily i dobu, ve které vám bylo dobře a ve které vám přišel svět v pořádku a vnitřně se perete s posunem, který se vám nelíbí. Chce si to kolem sebe vybudovat svět, ve kterém nám bude dobře a vpouštět do něj lidi na kterých nám záleží. Nedívat se za jeho hranice a nevnímat ty šílenosti, které se dějí, protože z toho by se zcvoknul každý normální člověk.
Tam, kde má být pohlazení, tak lékař nasazuje léky. A to se mi silně nelíbí.