V 7tt 5 den a netluče srdíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
9.8.21 22:22

@JancaS84 ja budu 8TT 1den v ten den potratu. Já se v hlavním příspěvku preklikla u čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.8.21 22:24
@Dadda8 píše:
@Marvel15 No ale když jsi dnes 7+5 a pozvala Tě na tento? pátek, tak budeš 8+2 a ne 9+1.

@Dadda8 ano já se preklikla u čísla jak u toho pofnukavam. Měla bych být 8TT a jeden den v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.8.21 22:26

Ja bych na tvem miste jeste pro klid duse tyden dva pockala. Telo si s tim muze docela dobre poradit samo a kdyby ne, na zakrok muzes jit vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.8.21 22:26

@Villanelle děkuji moc za reakci i povzbuzení. Určitě vše zvážim 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
9.8.21 22:48
@Marvel15 píše:
@lachtanice86 no já se upřímně nad tím nezamyslela jak napsat že je to moje první miminko. Promiň jestli se te to nějak dotklo. Pracuji u koní, tak možná to mám trochu z prace, že mě napadlo jako první toto slovo

Napsala jsi to úplně normálně. Jen si někdo nemohl odpustit naprosto zbytečný a trapný comment :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11659
10.8.21 00:50

Takže budeš 9tt to už bude jasno i kdyby se ovu zpozdilé o 2-4 dny tak už by musela být srdeční akce.. zbytečné bych nečekala zase třeba do 11 týdne.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.8.21 01:54

Ja takhle doktorce rekla ze nikam nejdu a pockam a ona uplne v soku. Byla jsem tak nejak podobne a synovi jsou 2roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
10.8.21 06:44

@sarah1618 trapný? Vždyť není prvorodicka, neporodila. Je poprvé těhotná a dle zpráv to k porodu nedotahne. Ma nazývat věci správně a nic bych nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.8.21 06:53
@lachtanice86 píše:
@sarah1618 trapný? Vždyť není prvorodicka, neporodila. Je poprvé těhotná a dle zpráv to k porodu nedotahne. Ma nazývat věci správně a nic bych nepsala

Jo tak děkuji za moc hezkou zprávu! Prvorodička znamená že rodí poprvé čili si myslím že se tak můžu nazývat dokud Poprvé neporodim. A ano už mi je i docela jasné že teď to k porodu nedotahnu, ale psát to takhle… Víš co radši mi moji diskuzi nekomentuj, kdyz máš potřebu chytat se slova!! Děkuji a přeji ti hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.8.21 07:18
@GoldGirl píše:
Ja takhle doktorce rekla ze nikam nejdu a pockam a ona uplne v soku. Byla jsem tak nejak podobne a synovi jsou 2roky.

Děkuji, dává mi to nadějí alespoň do pondělí ještě počkat, takže pátek nejspíš zruším a počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
10.8.21 07:40
@lachtanice86 píše:

A fakt ti stoji za to jit holce, která potraci, kazat o terminologii? Ses empaticka jak vydlabanej parez. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
10.8.21 07:41
@lachtanice86 píše:

Prvorodička mě oslovovali už během prvního těhotenství, nemusela jsem ještě ani porodit. Běžná praxe.

Prosím, ještě vícekrát zakladatelce připomeň, že z tohoto těhotenství rodit nebude. Ono jí to moc a moc pomůže. Na tvoje nazývání věcí správně ti kalí bílej tesák, ona se možná nevyjádřila superkorektně, ale ty máš emoční inteligenci mlýnku na maso.

Zakladatelko, já bych ještě počkala. Dobře to nevypadá, ale dej tomu šanci buď samo odejít, nebo se ještě roztlouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.8.21 08:16
@Marvel15 píše:
Děkuji, dává mi to nadějí alespoň do pondělí ještě počkat, takže pátek nejspíš zruším a počkám.

Podobnych pripadu je tady z diskuzi vic. Ze nekdo odmitl a srdicko se jeste objevilo.
Kdyz tyden dva pockas, nic tim nezkazis. Nevim proc hned doktorka strasi zanetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5391
10.8.21 08:28

Samovolny potrat zamlkleho těhotenství se kolikrát bez komplikací spustí i měsíc ci déle po odumrti embrya.. Dle mého pozorování často v době, kdy by se embryo měníilo v plod. Žena do té doby nemusí bez vyšetření poznat, že „nosí mrtvé dítě“. Jinak tvoje emdryo, zakladatelko, uz je rozdělené, takže jsou dvě, a žádnému netluce srdíčko? Ale pokud se nedavno ozdělila, logicky je každé z nich mladší než jedno dítě od začátku…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
10.8.21 08:42

Zakladatelko určitě bych ještě počkala, týden, dva..ovulace mohla být později a srdíčko se ještě může objevit..na případnou revizi je vždycky dost času.. držím palce.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí