V 7tt 5 den a netluče srdíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
10.8.21 11:26

Určitě počkej, kamarádka to měla podobně a doma začala pak krvácet jako menzes sem tam kousek sražené krve, bylo to se souhlasem dr. která jí řekla že může kdykoliv přijít kdyby se jí něco nezdálo. Zvládla to doma sama. A za 2 měsíce otěhotnět a už má 1.5 holčičku. Vydrž… než si pak vyčítat že to mohlo být dobrý kdybys to násilně neukončila. Komplikace hrozí i po umělém potratu. Držím palce :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.8.21 12:49

@Ina77 Děkuji už jsem se rozhodla že ještě minimálně týden to nechám a dám tělu prostor ať si to vyřeší samo, moc děkuji ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.8.21 13:01

@Marvel15 Držím palce, ať to dopadne co nejlépe a dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.8.21 14:51
@Lucie_Sx píše:
Podobnych pripadu je tady z diskuzi vic. Ze nekdo odmitl a srdicko se jeste objevilo.
Kdyz tyden dva pockas, nic tim nezkazis. Nevim proc hned doktorka strasi zanetem.

Já také nerozumím proč tak moc na tom lpí. Říkala mi akorát na ultrazvuku že je gastracni vacek (doufám že se opět neseknu v terminologii) poměrně velký proto už srdíčku nedává moc naději. Ale i teď po telefonu když jsem rušila ten páteční termín revize, tak mě několikrát dokola upozorňovala že budu krvácet a ať dystak okamžitě jedu na pohotovost, tak nevím, snad jen straší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.8.21 14:53

@Takco Ano na prvním ultrazvuku v 6TT byl jeden vacek a teď tam byly dva takže předpokládanám že se rozdělili teď nedávno ale jestli z toho plyne že jsou mladší to nevím. Každopádně nic zatím nevzdávam a doufám že si jen se srdíčkem dávají na čas aby to bylo trochu dramatické a za týden už hezký potluce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
10.8.21 14:55
@Marvel15 píše:
Já také nerozumím proč tak moc na tom lpí. Říkala mi akorát na ultrazvuku že je gastracni vacek (doufám že se opět neseknu v terminologii) poměrně velký proto už srdíčku nedává moc naději. Ale i teď po telefonu když jsem rušila ten páteční termín revize, tak mě několikrát dokola upozorňovala že budu krvácet a ať dystak okamžitě jedu na pohotovost, tak nevím, snad jen straší :)

Ona te upozornit musi, prece jen za tebe urcite citi urcitou odpovednost. Opravdu kdybys krvacela prilis, bala se, ci mela bolesti, ktere by se ti nezdaly, klidne na tu pohotovost vyraz, ale snad pujde vse bez komplikací. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.8.21 14:58

Souhlasím, buď klidná. Upozornit tě musí. Opatruj se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.8.21 15:23

Děkuji moc všem ❤️️❤️️❤️️ určitě sem napíšu jak jsme dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.9.21 19:08
@Marvel15 píše:
Děkuji moc všem ❤️️❤️️❤️️ určitě sem napíšu jak jsme dopadli.

Jak si dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.9.21 08:33

@GoldGirl Bohužel miminka se opravdu nevyvíjeli. Konzultovala jsem to i s jiným doktorem, který mě to lépe vysvětlil, že nešlo jen o srdíčka, že opravdu u dvojcatek by v tomto týdnu být nemuseli, ale že neměli nějaké základní znaky (už si nepamatuju ten odborný název) podle kterého se hodnotí že se plod vyvíjí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.9.21 09:54

@Marvel15 To mě mrzí, moc držím palce, ať se brzy zadaří a vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí