V čem chodíte doma ve vedru?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
9.6.10 10:45

hopsafrak :lol: to se mě líbí, jako šička jsem k nepoužití, minulý týden jsem si šila polštářky a bylo to pomalu nad mé síly, ale možná by jsem mohla zkusit poprosit babičku, je švadlena, ale je mě blbý se před ní slíkat, to radši zkusím cizí ženskou :nevim: každopádně dneska mrknu po nějakým velkým triku, ať mě je fajn alespoň doma, moc by jsem si přála sukni, manžel má rád, když si nějakou v obchodě obleču, ale vždy ho zklamu tím, že je moc krátká, podle něj by ale mohla být i kratší :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
9.6.10 10:51

Ahoj. Asi v 15 jsem si u ťamanů koupila troje šaty - dvoje dlouhé až na zem, jedny krátké, trochu vypasované. Je to lehounký (ale ne průsvitný) materiál, když to vyperu, můžu to vyndat z pračky, obléknout a jít, venku to během minuty uschne:) Nemačkají se, nic neváží … jak nemám oblečení od Vietnamců ráda, tak za tyhle šaty blahořečím a v létě je prakticky nesundávám:))) Takže za mě - dlouhé (nebo krátké) šaty rovného střihu z lehké látky;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.6.10 10:55

doma jsem ve 3/4 a triku, podprsenku taktéž ze stejných důvodů..
Ven mám také trochu problém.. také mi zůstalo pár kilo , není to nejhorší , ale sebevědomí mi to nepřídá. Takže také 3/4 khaki plus nějaké triko do áčka nebo nabrané pod prsama a dolů volné , aby mi to nekopíravalo špek na břiše..
V sukni se mi také šmrdlají stehna, takže tu moc nenosím -ani doma..
Ale pokud je ti z krámu sukně dlouhá tak si jí nech zkrátit. u nás ve městě je několik švadlen, které za pár korun takové úravy udělají raz dva..

V kiku mají velké velikosti - hezká tílka - volná, zdobená, žádná pro důchodce - určitě si je nakup..
Já vždycky obdivuju i silnější co se nebojí načinčat - je mi to milé a nikoho neodsuzuju..
No a co, tak máme břicho, ale to neznamená ,že budeme chodit s pytlem na hlavě :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.6.10 11:03

jo některý silný chodí fakt vyfiklý a říkám si, že jí by jsem neměla tu odvahu se takhle vystavit a to i přesto, že jim to sluší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14091
9.6.10 11:06

No teď, co jsem těhotná, tak už nesnesu ani ty slušivé tepláky, takže podprsenka, kalhotky, tričko (volné přes zadek).
Asi bych si být tebou koupila volné dlouhé triko a nebo fakt nějakou sukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
9.6.10 11:07

Tak, já doma nosim taky jen tricko a kalhoty..uz tak to v poslednich dnech mnohdy i sundavam a jsem jen v podprde a kalhotkach :mrgreen: jinak, s venkovnim oblecenim jsem mela spis problem,kdyz bylo chladněji..ted nosim leginy a delsi tricka nebo kratke saty :) doporucim ti taky nakouknout do tchiba, maji tam krasne fialove saty, ktere se daji nosit i jako sukne a jsou jen za 399 :palec: tady je odkaz: http://www.tchibo.cz/…-_sl-ECT4OU=?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.6.10 11:11

docela fajn oblečení ve větších velikostech mají i v CA, pohodlný trička se koupí i v Takku :palec: Mrkni po nějaké pohodlné sukni, třeba takové té „fáčové“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
9.6.10 11:12

3/4 kalhoty, tričko, kdybych nekojila, mám i nějaké lehké šaty. Snažím se chodit tak, abych se nemusela bát vyjít s košem. Podprsenku nosím, páč gravitace je velká potvora :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.6.10 11:13

co je fáčová sukně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.6.10 11:13

Ahoj, mně se zvlášť v poslední době osvědčil obdélníkový kus tenké bavlněné látky - zavážu ji v pase na uzel a krásně to větrá. Jen se s tím nedá jít ven, protože když by foukl větříček, byl by to parádní striptýz :oops:
Jinak většinou chodím doma bez podprsenky - výhoda menších prsou.
Nos to, v čem ti bude dobře, a v čem se budeš líbit svému chlapovi. Ostatní si můžou trhnout.
Zrovna o víkendu jsem šla na procházku a kolem mě prošel pár tak kolem 40 let, oba v dlouhém triku a zcela evidentně měli jen spodní díl plavek (i pán, a ten zas tak dlouhé triko neměl). Byl to trochu nezvyklý pohled, ale no a co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.6.10 11:17

díky za rady a tipy a já mizím, jedu do města pro nějakej ten mundůr :lol: takže až se vrátím dám vědět jak jsem pochodila :dance: nebo nepochodila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
9.6.10 11:22

Já nosím na doma volnější triko, nebo taky takové lehké šaty od vietnamců, když je chladněji tak tepláky, nebo elasťáky. A pokud to nemám zrovna ušmudlané dá se to i když přijde návštěva. A když jsme sami mám tričko jen s kalhotkama a nikomu to nevadí.Podprdu si oblíkám jen kvůli návštěvám. Doma jsem ji nenosila nikdy nemám moc velké prsa. Teď se mi sice zvětšily, ale zase podprsenku nesnáším a jsem ráda když ji můžu doma sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
9.6.10 11:22

teraz doma nosím plavkovú podprdu a krátke letné nohavice.

dlhé nohavice vs kraťasy - nájdi si nohavice, ktoré ti v bokoch pekne sadnú, a doma si ich pod kolenami (alebo inde :-D) zastrihni :wink:

• Citovat
  • Upravit
1030
9.6.10 11:30

tak bo je hic,ted nosím plavkový vršek a šortky,kdyby někdo zvonil,hodím na sebe tílko a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
9.6.10 11:30

Lněné kalhoty+tílko, občas elastické džíny+tílko/mikina. Na nohou balerínky. Chtěla bych koupit i šaty na doma, zatím jsem vhodné nenašla. Podprsenku vždycky.
Větší velikosti mají v H&M, C&A, Marks and Spenser (až do vel. 52) nebo zkus tyto značky zadat na mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková