Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
hopsafrak
to se mě líbí, jako šička jsem k nepoužití, minulý týden jsem si šila polštářky a bylo to pomalu nad mé síly, ale možná by jsem mohla zkusit poprosit babičku, je švadlena, ale je mě blbý se před ní slíkat, to radši zkusím cizí ženskou
každopádně dneska mrknu po nějakým velkým triku, ať mě je fajn alespoň doma, moc by jsem si přála sukni, manžel má rád, když si nějakou v obchodě obleču, ale vždy ho zklamu tím, že je moc krátká, podle něj by ale mohla být i kratší
![]()
Ahoj. Asi v 15 jsem si u ťamanů koupila troje šaty - dvoje dlouhé až na zem, jedny krátké, trochu vypasované. Je to lehounký (ale ne průsvitný) materiál, když to vyperu, můžu to vyndat z pračky, obléknout a jít, venku to během minuty uschne:) Nemačkají se, nic neváží … jak nemám oblečení od Vietnamců ráda, tak za tyhle šaty blahořečím a v létě je prakticky nesundávám:))) Takže za mě - dlouhé (nebo krátké) šaty rovného střihu z lehké látky;)
doma jsem ve 3/4 a triku, podprsenku taktéž ze stejných důvodů..
Ven mám také trochu problém.. také mi zůstalo pár kilo , není to nejhorší , ale sebevědomí mi to nepřídá. Takže také 3/4 khaki plus nějaké triko do áčka nebo nabrané pod prsama a dolů volné , aby mi to nekopíravalo špek na břiše..
V sukni se mi také šmrdlají stehna, takže tu moc nenosím -ani doma..
Ale pokud je ti z krámu sukně dlouhá tak si jí nech zkrátit. u nás ve městě je několik švadlen, které za pár korun takové úravy udělají raz dva..
V kiku mají velké velikosti - hezká tílka - volná, zdobená, žádná pro důchodce - určitě si je nakup..
Já vždycky obdivuju i silnější co se nebojí načinčat - je mi to milé a nikoho neodsuzuju..
No a co, tak máme břicho, ale to neznamená ,že budeme chodit s pytlem na hlavě
![]()
jo některý silný chodí fakt vyfiklý a říkám si, že jí by jsem neměla tu odvahu se takhle vystavit a to i přesto, že jim to sluší
No teď, co jsem těhotná, tak už nesnesu ani ty slušivé tepláky, takže podprsenka, kalhotky, tričko (volné přes zadek).
Asi bych si být tebou koupila volné dlouhé triko a nebo fakt nějakou sukni.
Tak, já doma nosim taky jen tricko a kalhoty..uz tak to v poslednich dnech mnohdy i sundavam a jsem jen v podprde a kalhotkach
jinak, s venkovnim oblecenim jsem mela spis problem,kdyz bylo chladněji..ted nosim leginy a delsi tricka nebo kratke saty
doporucim ti taky nakouknout do tchiba, maji tam krasne fialove saty, ktere se daji nosit i jako sukne a jsou jen za 399
tady je odkaz: http://www.tchibo.cz/…-_sl-ECT4OU=?…
docela fajn oblečení ve větších velikostech mají i v CA, pohodlný trička se koupí i v Takku
Mrkni po nějaké pohodlné sukni, třeba takové té „fáčové“
3/4 kalhoty, tričko, kdybych nekojila, mám i nějaké lehké šaty. Snažím se chodit tak, abych se nemusela bát vyjít s košem. Podprsenku nosím, páč gravitace je velká potvora ![]()
Ahoj, mně se zvlášť v poslední době osvědčil obdélníkový kus tenké bavlněné látky - zavážu ji v pase na uzel a krásně to větrá. Jen se s tím nedá jít ven, protože když by foukl větříček, byl by to parádní striptýz ![]()
Jinak většinou chodím doma bez podprsenky - výhoda menších prsou.
Nos to, v čem ti bude dobře, a v čem se budeš líbit svému chlapovi. Ostatní si můžou trhnout.
Zrovna o víkendu jsem šla na procházku a kolem mě prošel pár tak kolem 40 let, oba v dlouhém triku a zcela evidentně měli jen spodní díl plavek (i pán, a ten zas tak dlouhé triko neměl). Byl to trochu nezvyklý pohled, ale no a co ![]()
díky za rady a tipy a já mizím, jedu do města pro nějakej ten mundůr
takže až se vrátím dám vědět jak jsem pochodila
nebo nepochodila ![]()
Já nosím na doma volnější triko, nebo taky takové lehké šaty od vietnamců, když je chladněji tak tepláky, nebo elasťáky. A pokud to nemám zrovna ušmudlané dá se to i když přijde návštěva. A když jsme sami mám tričko jen s kalhotkama a nikomu to nevadí.Podprdu si oblíkám jen kvůli návštěvám. Doma jsem ji nenosila nikdy nemám moc velké prsa. Teď se mi sice zvětšily, ale zase podprsenku nesnáším a jsem ráda když ji můžu doma sundat.
teraz doma nosím plavkovú podprdu a krátke letné nohavice.
dlhé nohavice vs kraťasy - nájdi si nohavice, ktoré ti v bokoch pekne sadnú, a doma si ich pod kolenami (alebo inde
) zastrihni ![]()
tak bo je hic,ted nosím plavkový vršek a šortky,kdyby někdo zvonil,hodím na sebe tílko a je to.
Lněné kalhoty+tílko, občas elastické džíny+tílko/mikina. Na nohou balerínky. Chtěla bych koupit i šaty na doma, zatím jsem vhodné nenašla. Podprsenku vždycky.
Větší velikosti mají v H&M, C&A, Marks and Spenser (až do vel. 52) nebo zkus tyto značky zadat na mimibazaru.