Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Mě třeba přítel hnal, když jsem měla jeho tričko na sobě. Několik let mi říká, že je to nevkusné, aby žena nosila taková trika. Přitom plno modelek má na sobě polokošile a trička od chlapů a jsou vychvalovány do nebes, jak jim to sluší.. a o pánských trenkách ani nemluvím ![]()
@Maculinka Mám ráda spíš takové ty jako spodek od pyžama - bavlna, volnější, nahoře třeba mašle.
Chlapovi se to líbí, taky je doma v luxusnějších teplákách a moc si to pochvaluje.
A volná košile jen s kalhotkama se mu taky líbí. Tak záleží jaké to tričko od chlapa je, jestli je natrhlé s „vtipným“ nevkusným potiskem, tak asi fakt moc parády neudělá. ![]()
@Litta Já právě beru tepláky jako takovou klasickou teplákovou látku, hrubou, neprodyšnou. Ale třeba spodek od pyžama jsem nosila doma taky, bylo to lehounké, volnější, paráda. Ale zarazilo mě to slovo „tepláky“
![]()
@Litta Tričko od chlapa jsem měla černé s potiskem fotografie psa Bernského salašnického a roztomilý mu asi nepřipadal ![]()
@Maculinka Tak já abych řekla pravdu zase neznám žádnou, která by tepláky nenosila. Samozřejmě jen podoma. Sice je naprostá většina známých dětná, ovšem je tam i pár bezdětných. Ono dneska se tepláky vyrábí z příjemný látky. To co popisuješ už je dávno zapomenuto
.
@Litta píše:
Tepláky a vyřazené tričko - nejsou ještě otrhaná, ale zkrátka už bych si je ven nevzala, u některých ani nevím proč.
A když je mi vedro, tak klidně i nahá (Děti nemáme, nikam nevolejte!).
nikam nevolejte
![]()
@Maculinka Já beru tepláky jako lehké kalhoty s mašlí jak už bylo psááno, ne takové ty klasickéé
@Maculinka Seprané elasťáky do zvonu, to fakt ne no.
Ale teď jsem třeba v kalhotkách, protože tu mám pěkně zatopeno.
(Už z toho dělám chat, co?
)
@Litta píše:
@Maculinka Seprané elasťáky do zvonu, to fakt ne no.Ale teď jsem třeba v kalhotkách, protože tu mám pěkně zatopeno.
(Už z toho dělám chat, co?
)
tak do zvonu mam zrovna nedavno koupene nove dziny, ono se to vsechno stejne vraci. samozrejme ne ty sileny jako ze sedumdesatek, jen decentni „zvonecky“ dole rozsirene.mne to slusi, nosim je rada.
@Stella7 ale ja obdobi zvonacu taky mela raaada mela sem silene obri zvony
ted to teda nechapu… ![]()
@Stella7
ty sou dobrý, já měla šílené zvony, na zadku uplné a pak hned šly do zvonu