V čem chodíte doma ve vedru?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
403
19.1.14 03:26

@Teruu coze, to jde? :lol: jako ze zvony zacinaji uz na zadku??? :) uka obrazek, to si vubec neumim predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
19.1.14 03:30

@Stella7 nee až pod zadkem.. já právě foto asi nemám… nebo někde doma možná něco najdu.. teď jsem na noční :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
19.1.14 03:31

@Teruu aha :D :mrgreen: tak ja si to budu zkouset predstavovat sama.ty starodavny hipisacky tam zacinaly zvony u kolen a siroky jak blazen to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
19.1.14 03:33

@Stella7 no tady ty byly tusím z kenvela :D byla sem v nich hvezda :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.1.14 07:21

Já chodím nejčastěji v šortkách a tílku, kvůli malému docela topíme, takže…no problema :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.1.14 07:34

V zimě po bytě lítám ve sportovních gatích a v létě v kalhotkách. Triček mám nepočítaně a nosím na co mám zrovna náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
19.1.14 07:59
@Stella7 píše:
@Teruu aha :D :mrgreen: tak ja si to budu zkouset predstavovat sama.ty starodavny hipisacky tam zacinaly zvony u kolen a siroky jak blazen to bylo

Jojo, to je móda mého dospívání, jsem ročník 1962. V sedmdesátých letech, když jsem chodila na základku, tak děsně frčely zvonáče a sexy trika s košilí. Předháněli jsme se, kdo má širší kalhoty. Mně šila babička, tak jsem si mohla vymyslet šířku, jakou jsem chtěla, pamatuju, že jedny kaťata jsem měla dole široký 40 cm každou nohavici. K tomu košile s velkým, špičatým límcem a širokýma manžetama na rukávech, přes tu se oblíklo sexy triko (to byl nějaký úplet s umělinou, přiléhalo to na tělo) s krátkým rukávem. límec ven, manžety ohrnout… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.1.14 08:09

Já doma nosím tepláky nebo legíny a k tričko, v létě když je horko tak jen v kalhotkách :mrgreen: nechápu lidi, co doma chodí v džínách..doma má být pohodlí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
19.1.14 08:29

Také chodím v teplákách (např. od Pumy za 900 Kč), ony se ani jiné klasické tepláky tady sehnat nedají. Pak takové ty jakoby na cvičení. To znamnená upnuté a dole rozšířená nohavice. K tomu různě barevná trička na tělo - buď kopupená přímo na doma, nebo již vyřazená. Osobně si v tom přijdu docela sexy. V léte nahradím dlouhou kalhotu za kraťasy - mám různé.
Přiznám se, že nevidím rozdíl mezi legínami a teplákami - pro mě, jako bývalého sportovce to je stejná kategorie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.1.14 08:35

Teplaky a tricko, at mam pohodli, kdyz jsem usmudlana, prevlikam :D
v lete pak vetsinou tilko a sukni, oboje zpravidla naostro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.1.14 08:43

Já mám na doma vyčleněné kalhoty, které nejsou nijak rozervané, ale zrovna nejsou módního stříhu - jsou dole trochu rozšířené, triko neměním, taková ta vytahná trika jsem vyřadila. Už mi není náct, tak nemusím nosit něco, co mi na vzhledu zrovna nepřidá :mrgreen: Na léto mám taky kalhoty na doma vyčleněné - rovnou k tomu účelu kopené ve slevách. Jsou pěkné, jen prostě to jsou kalhoty a vyšly levněji, než tepláky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
19.1.14 09:07

Nosím nějaké pěkné tepláky a pokouším se nosit i pěkné tričko, ovšem nikdy nevydrží celý den (uslintané, pokapané apod.).Ve všedních dnech se kolikrát nedostanu do tepláků celý den, takže hodně v riflích, doháním to o víkendu. Mám tepláky ze SAMa. Nemám nic vyčleněného na doma. Ráda chodím hezky oblečená před tátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
19.1.14 09:12

Kalhoty nebo sukně, tričko k tomu, občas starší šaty, svetr - tak, abych mohlo kdykoliv někam odskočit. Teď v zimě mám nejraději rifle, tričko, zapínací svetr, v létě často sukně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
19.1.14 09:59

@Maculinka :mrgreen:
TEpláky (ale ne takový ty s vytahanýma kolenama), ale zrovna jsem se dívala, že by to chtělo obnovit, dvoje, co hodně nosím jsou v určitých partiích už řidší :D
A trička… taky nic rozervaného, ale na pár mám flíčky, to přiznám…
Ale snažím se být čistá a voňavá… nenosím něco, co mi načuchlo v kuchyni nebo je poblité od mladší :)
Ve spodním prádle ne, ale nemám toho na sobě moc, když jsu hice…
Jinak manžel zásadně jen v trenkách :D (teda boxerkách)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
19.1.14 10:01

TEda, ale jak to tady čtu - rifle, byŤ sebepohodlnější, na sobě doma nesnesu - je to první, co jde dolů, když přijdu z venku… to jsem radši jen v kalhotkách, než třeba obstarám děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková