Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Goldenko,
jak já ti rozumím - naštěstí už jsem ta kila navíc dala dolů
, ale když ještě byla, tak jsem nosila doma všechno, co mi bylo příjemné - nejradě starší vytahaná trička po mém taťkovi
, a kraťasy - protože mi vadilo, když se mi plácala opocená stehna o sebe. Podprsenku jsem nosila před tím, i teď - když jsem měla nadváhu, tak proto, že jsem byla věčně upocená a bez podprsenky mi stékaly čůrky potu po těle - a teďka kvůli gravitaci - mrcha jedna
.
Když jsem chtěla vypadat upraveně, měla jsem doma nějaké tuniky - i těhotenské, a vypadalo to moc pěkně. K tomu pohodlné ryfle a bylo mi dobře.
Jinak doporučuji nějaké volnější šatičky - já mám nejraději bavlněné a takové ty savé materiály, abych nebyla upocená v umělotinách.
Zrovna dneska jsem vytáhla šaty, které mi naši kupovali ke třináctým narozeninám
, jsou super - pohodlné, příjemné, větrají ![]()
Nakoupit už bych v nich asi nešla, ale doma a po zahradě v nich běhat můžu ![]()
Jo a podprdu jasně že jo, teď protože by za mnou byla mokrá cestička od mlíka a normálně protože bych si po nich šlapala ![]()
ahoj dopuručuji nějaké lehké šaty ty shovají kdejaké kilo a nebudeš ntak spocená, taky jsem pořádná matrona a v šatech mi je fajn ![]()
váhu mám podobnou jako ty a doma v těchto vedrech chodím ve volném tričku nebo dlouhém tílku ![]()
vzpomínám na doby v paneláku, děsný vedra, takže jen šatičky na ramínka nebo kraťoučká sukýnka a tílko......dneska v kamenné chalupě stejně jako v zimě- tričko, tepláky a chvílemi i svetr a každou chvíli na zahradu prohřát kosti ![]()
Ahoj,
my bydlíme v paneláku,takže vedra děsný,okna na západ..nosím tílko a hodně krátký kraťasy,ve kterých bych normálně ven nevylezla ![]()
Zrovna teď sedím jen v kalhotkách a tričku
Ale až se mi vzbudí kluci, tak si vezmu kraťasy. ne že kvůli nim, ale přeci jen bydlíme na vsi, mám otevřený dveře na zahradu a všici mi sem vidí
Bez podprdy ani ránu, iá kdybych se měla několikrát převlíkat. Zvykla jsem si tak na ní při nočním kojení (to jsem si jí brala i na noc), že kolikrát i teď si jí mimoděk po sprše večer oblíkám
Jo a dneska do města na nákup jsem si vzala klasické letní šaty (styl tunika, pod prsama nařasené) a pod ramínka tričko. Mám holt špeky, s tím sice něco udělat můžu, ale rozhodně ne to, že budu sedět doma a nebo nosit pytle opd brambor ![]()
Zrovna včera jsem viděla silnější těhotnou maminu v delších šatech do „A“ bez rukávů, z velmi jemné bavlněné oganzy, jak je často vidět v obchodech se zbožím z Indie. Moc jí to slušelo.
Já sama v létě ráda nosím tenké letní delší šaty, nakoupené v sekáči, ráda ve vedru na „ostro“.
Šmarjá Chuaréz běž někam do pryč. Fotka v profilu mě děsí, ještě z tebe bude mít nějaká nastávající maminka šok.
![]()
Chuarez píše:
Mimo-M7, když tedy chodíš v létě ráda na ostro, jak sama říkáš. A jdeš v parku s kočárkem, padá alespsoň tvému miminku na zem často dudlík?to byl žert, ale rozhodně se asi začnu více dívat v létě po maminách:-)
S tím naostro, jen mně napadlo: Vzhledem k tomu, že ženská se po porodu vrátí tak nějak zblblá, že na ní všichni čumí, šáhnou si kdo chce a kam chce, když na to přijde, i na prsa (správné přiložení, atd.), pak (aspoň teda mně) chvilku trvá se vrátit do reality, že spodek by měl být zakryt úplně a nahý prsa se tolerujou leda tak při kojení
![]()
Emilie, tak za to bych vraždila, kdyby někdo kontroloval správné přiložení. Takové aktivky bych poslala hoodně daleko. Mně samotnou by to teda nenapadlo.
Etno šaty a sukně jsou moc fajn, lehké a pohodlné.
tak jsem zpět, pořídila jsem si 2 trička na ramínka, jedno je delší, takže ho budu nosit doma jako minišaty, pak jsem si koupila sukni ke kolenům a ještě jedny kraťase sotva pod zadek, na doma a na ven se psem, hned je mi hej, mnohem lepší jak tepláky až na zem
suma sumárum - 2 tílka, 2, kraťase, 1 sukně. 970kč.
nakoupila jsem to kika obchůdku, sice to je neznačkový, ale měli fakt dost velký velikosti a to je super. málem by jsem zapomněla že jsem si k tomu pořídila krásný béžový žabky, konec chození v létě v botaskách ![]()