V čem chodíte doma ve vedru?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5532
9.6.10 12:17

Goldenko,
jak já ti rozumím - naštěstí už jsem ta kila navíc dala dolů :roll: , ale když ještě byla, tak jsem nosila doma všechno, co mi bylo příjemné - nejradě starší vytahaná trička po mém taťkovi :lol: , a kraťasy - protože mi vadilo, když se mi plácala opocená stehna o sebe. Podprsenku jsem nosila před tím, i teď - když jsem měla nadváhu, tak proto, že jsem byla věčně upocená a bez podprsenky mi stékaly čůrky potu po těle - a teďka kvůli gravitaci - mrcha jedna :cert: .
Když jsem chtěla vypadat upraveně, měla jsem doma nějaké tuniky - i těhotenské, a vypadalo to moc pěkně. K tomu pohodlné ryfle a bylo mi dobře.
Jinak doporučuji nějaké volnější šatičky - já mám nejraději bavlněné a takové ty savé materiály, abych nebyla upocená v umělotinách.
Zrovna dneska jsem vytáhla šaty, které mi naši kupovali ke třináctým narozeninám :lol: , jsou super - pohodlné, příjemné, větrají :lol:
Nakoupit už bych v nich asi nešla, ale doma a po zahradě v nich běhat můžu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
9.6.10 12:26

goldenko, krátké šaty na ramínka :pankac: a 90kil bych měla ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
9.6.10 12:27

Jo a podprdu jasně že jo, teď protože by za mnou byla mokrá cestička od mlíka a normálně protože bych si po nich šlapala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.6.10 12:29

ahoj dopuručuji nějaké lehké šaty ty shovají kdejaké kilo a nebudeš ntak spocená, taky jsem pořádná matrona a v šatech mi je fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.6.10 12:33

na doma je super i pareo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.6.10 12:45

váhu mám podobnou jako ty a doma v těchto vedrech chodím ve volném tričku nebo dlouhém tílku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
9.6.10 12:46

vzpomínám na doby v paneláku, děsný vedra, takže jen šatičky na ramínka nebo kraťoučká sukýnka a tílko......dneska v kamenné chalupě stejně jako v zimě- tričko, tepláky a chvílemi i svetr a každou chvíli na zahradu prohřát kosti :-D

• Citovat
  • Upravit
2766
9.6.10 12:49

Ahoj,

my bydlíme v paneláku,takže vedra děsný,okna na západ..nosím tílko a hodně krátký kraťasy,ve kterých bych normálně ven nevylezla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.6.10 13:56

Zrovna teď sedím jen v kalhotkách a tričku :-) Ale až se mi vzbudí kluci, tak si vezmu kraťasy. ne že kvůli nim, ale přeci jen bydlíme na vsi, mám otevřený dveře na zahradu a všici mi sem vidí :-) Bez podprdy ani ránu, iá kdybych se měla několikrát převlíkat. Zvykla jsem si tak na ní při nočním kojení (to jsem si jí brala i na noc), že kolikrát i teď si jí mimoděk po sprše večer oblíkám :-) Jo a dneska do města na nákup jsem si vzala klasické letní šaty (styl tunika, pod prsama nařasené) a pod ramínka tričko. Mám holt špeky, s tím sice něco udělat můžu, ale rozhodně ne to, že budu sedět doma a nebo nosit pytle opd brambor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
9.6.10 13:58

Zrovna včera jsem viděla silnější těhotnou maminu v delších šatech do „A“ bez rukávů, z velmi jemné bavlněné oganzy, jak je často vidět v obchodech se zbožím z Indie. Moc jí to slušelo.
Já sama v létě ráda nosím tenké letní delší šaty, nakoupené v sekáči, ráda ve vedru na „ostro“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
9.6.10 14:23

Šmarjá Chuaréz běž někam do pryč. Fotka v profilu mě děsí, ještě z tebe bude mít nějaká nastávající maminka šok. :nevim: :cert:

• Citovat
  • Upravit
190
9.6.10 14:23
Jestli jsem dobře pochopila, tady se diskutuje co na doma. A padající dudlík by taky nebyl problém, syn nebyl dudlíkový, odmítal ho.
Chuarez píše:
Mimo-M7, když tedy chodíš v létě ráda na ostro, jak sama říkáš. A jdeš v parku s kočárkem, padá alespsoň tvému miminku na zem často dudlík? :mrgreen: to byl žert, ale rozhodně se asi začnu více dívat v létě po maminách:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.6.10 14:46

S tím naostro, jen mně napadlo: Vzhledem k tomu, že ženská se po porodu vrátí tak nějak zblblá, že na ní všichni čumí, šáhnou si kdo chce a kam chce, když na to přijde, i na prsa (správné přiložení, atd.), pak (aspoň teda mně) chvilku trvá se vrátit do reality, že spodek by měl být zakryt úplně a nahý prsa se tolerujou leda tak při kojení :-) :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.6.10 16:58

Emilie, tak za to bych vraždila, kdyby někdo kontroloval správné přiložení. Takové aktivky bych poslala hoodně daleko. Mně samotnou by to teda nenapadlo.

Etno šaty a sukně jsou moc fajn, lehké a pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.6.10 17:36

tak jsem zpět, pořídila jsem si 2 trička na ramínka, jedno je delší, takže ho budu nosit doma jako minišaty, pak jsem si koupila sukni ke kolenům a ještě jedny kraťase sotva pod zadek, na doma a na ven se psem, hned je mi hej, mnohem lepší jak tepláky až na zem :lol: suma sumárum - 2 tílka, 2, kraťase, 1 sukně. 970kč. :palec: nakoupila jsem to kika obchůdku, sice to je neznačkový, ale měli fakt dost velký velikosti a to je super. málem by jsem zapomněla že jsem si k tomu pořídila krásný béžový žabky, konec chození v létě v botaskách :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková