V čem chodíte doma ve vedru?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
9.6.10 17:36

tak jsem zpět, pořídila jsem si 2 trička na ramínka, jedno je delší, takže ho budu nosit doma jako minišaty, pak jsem si koupila sukni ke kolenům a ještě jedny kraťase sotva pod zadek, na doma a na ven se psem, hned je mi hej, mnohem lepší jak tepláky až na zem :lol: suma sumárum - 2 tílka, 2, kraťase, 1 sukně. 970kč. :palec: nakoupila jsem to kika obchůdku, sice to je neznačkový, ale měli fakt dost velký velikosti a to je super. málem by jsem zapomněla že jsem si k tomu pořídila krásný béžový žabky, konec chození v létě v botaskách :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.6.10 17:52

no vidíš kika - já to říkala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.10 18:34

MIMA M7: také tak chodím, ale v delších šatech ne v krátkých to dá rozum, bych se bála schýbnout k malýmu na hřišti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.6.10 19:36

doma nosím buď slaboučkou sukni a tílko k ní, nebo šatky pod kolena…podprsenku nosím, ještě kojím, když jsem nekojila např. v loni, tak jsem doma chodila bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.6.10 10:31
goldenka píše:
tak jsem zpět, pořídila jsem si 2 trička na ramínka, jedno je delší, takže ho budu nosit doma jako minišaty, pak jsem si koupila sukni ke kolenům a ještě jedny kraťase sotva pod zadek, na doma a na ven se psem, hned je mi hej, mnohem lepší jak tepláky až na zem :lol: suma sumárum - 2 tílka, 2, kraťase, 1 sukně. 970kč. :palec: nakoupila jsem to kika obchůdku, sice to je neznačkový, ale měli fakt dost velký velikosti a to je super. málem by jsem zapomněla že jsem si k tomu pořídila krásný béžový žabky, konec chození v létě v botaskách :dance:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.1.14 02:03

Sice je to už stará diskuze, ale náhodou jsem na ní natrefila. Mám vyčleněných pár delších, širších dámských triček (aby v nich můj bachor nebyl až tak viditelný) a barevné legíny (modré, černé, zelené, žluté). Každý den jiné triko, jiné legíny a hlavně střídám. Těch kombinací je spousta. Mám teda vyčleněných 6 triček - dvě dokonce cíleně koupené z výprodeje na doma 2ks za 199kč rozdílných barev a k tomu 4 barvy legín. Každý den mám v podstatě na sobě jinou variantu. V létě legíny nenosím, jen měním trička :pankac:

Co nosíte vy? Diskuze je stará 3 roky, tak obnovuji, celkem mě to zajímá :kytka:
Ne že napíšete, jak v létě chodíte doma ve spodním prádle. Já se tak producírovat po bytě, přítel by volal horkou linku ZOO na odchyt hrochů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
19.1.14 02:04

Teda to jsou otazky :lol: tak ja chodim v tom, co mam cisty :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
19.1.14 02:08

Já třeba v teplákách a tričku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
19.1.14 02:08
@kubykula píše:
doma nosím buď slaboučkou sukni a tílko k ní, nebo šatky pod kolena…podprsenku nosím, ještě kojím, když jsem nekojila např. v loni, tak jsem doma chodila bez ní.

no v lete ja taky, ale ted opravdu ne. teplaky, tlusty fusekle a svetr to jisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
19.1.14 02:09

@Maculinka jooo já sem taky hroší dáma :lol: a nosím taky legíny a k tomu tričko a přez to vždycky takovej lehkej župánek to nosím prostě pořááád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.1.14 02:18

Tepláky a vyřazené tričko - nejsou ještě otrhaná, ale zkrátka už bych si je ven nevzala, u některých ani nevím proč.
A když je mi vedro, tak klidně i nahá (Děti nemáme, nikam nevolejte! :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.1.14 02:18

Dost často v noční košili, i když jdu se psem na louži, tak si jen natáhnu tepláky a vyběhnu :oops: :lol:
Ale když jdu ven, tak pak si po příchodu doma navléknu tričko nebo nátělník. Holt mám hezký nohy. :mrgreen:
A ano, v létě jsem ve spodním prádle a ještě na sebe pouštím větrák, ono to jinak nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
19.1.14 02:19

Já nosim hodně šaty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
19.1.14 02:24

To jsou otazky :D Tak ja mam elasticky 3/4, ale rada chodim jen v katatkach, pokud to teplota v byte dovoli. Tricek mam spousty z ruznych soutezi, cernych s kapelami z divcich let a tomu vsemu kraluju me nejoblibenej i malbickou harryho pottera :mrgreen:
pak teda zboznuju trika z manzelovy skrine, to jsou taky echtovni kousky za polocasem rozpadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.1.14 02:27

Tepláky, tepláky, tepláky…co to je? :mrgreen: Já nosila tepláky jako dítě a myslím, že byly dokonce chlapecké. Jaké nosíte tepláky vy? Tepláky jsem teda viděla na cikánkách - tím vás nechci urazit samozřejmě, ale jiné tepláky si nedokážu představit, cikánky mají takové ty přilnavé na tělo a do zvonu (jsou pěkné, ale já bych se v nich necítila a upekla se v nich). Vždyť v tom musí být horko, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková