Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ven chodím zásadně „ala houmles“, aby po mě neloudili prachy co mám. A ty nový hadry od Ivana bosse, gučiho a dolče a salama nosím hlavně na parádu doma.
Doma chodím ve sportovním. Tepláky moc ne, pokud si představím pod pojmem tepláky to, co mi nosí děti ven. Ty vlastním jen dvoje na práci na zahradě. V létě šaty nebo sukni. Ven chodím oblečená většinu šaty nebo kalhoty, ale spíše věci k podpatkům, džíny mám jedny, už jsem se neměla snad dva roky, ani nevím, jestli je ten střih ještě moderní ![]()
Doma většinou tílko + sukně. Na ven sukně, šaty, sportovní oblečení.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě v čem chodíte doma a v čem ven?
Doma nejradši chodím v leginach a tričku, mikině, v létě v tili, kraťáskách.
Ven si beru rifle, sukni, šaty atd jak to máte vy?
Já se oblékám podle počasí, jen přemýšlím, jestli to nemám vložit jako anonym ![]()
Doma chodím v legínách, teplácích, tričku nebo mikině. V létě kraťasy a tílko, na zahradu žabky..
Na hřiště s dětmi nebo do sámošky v džínách, tričku a teniskách.
Do práce elegantní kalhoty nebo šaty a podpatky, (pracuji v kanceláři).
Doma cokoliv, co najdu ve skříni jako první
většinou tepláky nebo legíny, když je horko, tak látkové kraťasy.
Ven podle toho, kam jdu. Když jenom se psem, na sport, procházku, s košem, do obchodu, beru legíny, do města, k doktorovi nebo na návštěvu slušné oblečení - rifle, sukně, šaty, riflové kraťasy (co nekončí v půli zadku samozřejmě
)
Doma tepláky, velké triko a chlupatou mikinu. Ven rifle, triko, svetr (většinou vlastnoručně háčkovaný) a tenisky.
Doma domácí kalhoty, legíny, tepláky, tričko. V létě šaty. Ven kalhoty, rifle, svetřík, sacko, koženou bundu, trenckot. V létě kraťasy, tílko, halenku, šaty. Legíny nenosim ven.