V čem chodíte doma a v čem ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20909
4.4.21 05:49

Ven chodím zásadně „ala houmles“, aby po mě neloudili prachy co mám. A ty nový hadry od Ivana bosse, gučiho a dolče a salama nosím hlavně na parádu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
4.4.21 06:50

Doma chodím ve sportovním. Tepláky moc ne, pokud si představím pod pojmem tepláky to, co mi nosí děti ven. Ty vlastním jen dvoje na práci na zahradě. V létě šaty nebo sukni. Ven chodím oblečená většinu šaty nebo kalhoty, ale spíše věci k podpatkům, džíny mám jedny, už jsem se neměla snad dva roky, ani nevím, jestli je ten střih ještě moderní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
4.4.21 07:17

Proč anonym? Co je na tomhle tématu citlivé? :lol: Nosím oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.4.21 09:55

Doma většinou tílko + sukně. Na ven sukně, šaty, sportovní oblečení.

• Citovat
  • Upravit
15916
4.4.21 10:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě v čem chodíte doma a v čem ven?
Doma nejradši chodím v leginach a tričku, mikině, v létě v tili, kraťáskách.
Ven si beru rifle, sukni, šaty atd jak to máte vy?

Já se oblékám podle počasí, jen přemýšlím, jestli to nemám vložit jako anonym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
4.4.21 11:12

Doma chodím v legínách, teplácích, tričku nebo mikině. V létě kraťasy a tílko, na zahradu žabky..
Na hřiště s dětmi nebo do sámošky v džínách, tričku a teniskách.
Do práce elegantní kalhoty nebo šaty a podpatky, (pracuji v kanceláři).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.4.21 12:33

Doma cokoliv, co najdu ve skříni jako první :lol: většinou tepláky nebo legíny, když je horko, tak látkové kraťasy.
Ven podle toho, kam jdu. Když jenom se psem, na sport, procházku, s košem, do obchodu, beru legíny, do města, k doktorovi nebo na návštěvu slušné oblečení - rifle, sukně, šaty, riflové kraťasy (co nekončí v půli zadku samozřejmě :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.4.21 13:24

Doma tepláky, velké triko a chlupatou mikinu. Ven rifle, triko, svetr (většinou vlastnoručně háčkovaný) a tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
4.4.21 13:38

Doma domácí kalhoty, legíny, tepláky, tričko. V létě šaty. Ven kalhoty, rifle, svetřík, sacko, koženou bundu, trenckot. V létě kraťasy, tílko, halenku, šaty. Legíny nenosim ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný