Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@skrudzz řešila bych to těsně před, já malou vezla když bylo teplo a měla body s dl rukávem, punčocháče, šaty, mikinu a čepičku ale tu jsem rychle pak sundala protože ač malá byla jí obrovská
u kluka bych dala body s dl rukávem ponožky, asi tepláčky, mikinu a čepici. Já měla připravené 2 hromádky a dle instrukcí manžel dovezl dle počasí. No měla se narodit o 6 týdnů déle, což by bylo fakt na letní věci
a pamatuji si že jsem sotva jsme přijely domů jela nakupovat body s kr rukávem jaká byla už horka. Kluc byli oba v zimě takže body s kr rukávem měli až v létě ![]()
@Svistice Tak to už si nepamatuji, ale ten květen mám v paměti jako by to bylo dnes…
Takže říkáš, že i na červen mám být připravená s fusakem
Uvidíme, já spíš doufám, že se budeme letos v červnu v porodnici péct ![]()
Ja si vezla dceru domu 17.4. 2014 mela body s dlouhym puncosky, dupacky, kosilku, pleteny kabatek, pleteny boticky, cepicka a prikryta dekou. Byla zima a foukalo.
Jak jsem pro malého v půli května měla bavlněné komplet puncosky zavinovacku do sedačky svetrik a cepku. Na den odchodu se ochladilo a já na rychlo ukolovala o teplejší svetrik a ještě deku přes. Takže asi mít radši o teplejší a vrstvit podle potřeby.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.