V čem nosit dvouletého - 15kg?

607
11.5.13 15:41

V čem nosit dvouletého - 15kg ?

Ahoj, prosím, v čem nosit na zádech dvouleté batolátko - 15kg? Ale nechci krosnu či jiné kovové nosidla. Měli jsme manducu, ta je tuším do 20kg, ale moc nám nevyhovovala, malý v ní byl nespokojený, v létě spocený. Vadilo mu, jak byl těsně přitisklý u těla. Manduca je takový hutná, tlustá a aj celkem těžká. Poradíte něco vzdušnějšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5254
11.5.13 15:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
11.5.13 16:12

@Minutet Myslím, že si dala celkem neřešitelný hlavolam :mrgreen: protože buď jsou všechna nosítka v principu stejná jako manduca - ano jsou trochu jinak šitá, třeba širší nebo více nastavitelná nebo z lepšího materiálu, ale pořád je to dítko nalepené na tebe. Nebo jsou druhou možností ty krosny, ta je pro dítko vzdušnější, ale zas má kovovou či jinou konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.5.13 16:16

Batoleci nositko Petit panda ale potime se teda stejne… je to na stejnem principu jako manduca

• Citovat
  • Upravit
6538
11.5.13 16:20

@Minutet ahoj, nosila jsem prvorozeného v manduce a teď v ní nosím mladšího. Na staršího jsme pořídili Kibi a spokojenost, je na větší děti, protože se dá lépe nastavit, má větší rozptyl než Manduca a jiné. Jako když byla zima a prcek (3,5) měl bundu a mikiny, tak se tam vtěsnal, ale úplně naknap a bez pohybu, teď, když šly vrstvy pryč, tak úplně akorát, pohodlné a s vůlí k pohybu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.5.13 16:43

Nosítka jsou buď s konstrukcí a tím pádem mezi nosičem a nošencem je prostro a nepotěj se nebo je to všechno stejný typ ála manduca :nevim:

Ergo tuším vyrábíně jakou odlehčenou verzi letní, ale furt budeš mít dítě na sobě nalepené a nebude se moc hýbat. Na druhou stranu, kdo má sílu na protesty a mrskání se, tak má sílu i na chození :twisted: A koho bolej nožičky, tak si rád vleze i do nějakého batolecího nosítka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
11.5.13 16:48

Tak tohle nemusím řešit..vyhodila jsme kočárek i nosítka..zkrátka miláček má nožičky tak musí chodit a věřte mě, že ujde 1,5 km za 25 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.5.13 16:51
@matiz2610 píše:
Tak tohle nemusím řešit..vyhodila jsme kočárek i nosítka..zkrátka miláček má nožičky tak musí chodit a věřte mě, že ujde 1,5 km za 25 minut

Tak kdyby dcera nezkoumala každou pampelišku, jde taky pěkně, ale na delší výlet to chce chvílema poponést abysme se někam dostali případně kvůli spánku:-) Mě teda stačí zatím Manduca, akorát si k ní udělám nějaký popruhy na nožičky, aby nevisely, holka má dva a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
11.5.13 16:52

No ot je někdy fakt, že by zkoumal cokoliv, ale tak naštěstí ho zabavím že heldáme auto hasičů…a to pane šlape jak generál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.5.13 18:23

My máme taky Pandu a spokojenost..i když je fakt že už to na mě moc není nějaký dlouhý nošení docela je těch 15kg znát na zádech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
11.5.13 18:41

Holky díky-takže bude šlapat :-) ještě mě napadlo mei tai - kdyby náhodou se tak unavil a chtěl nést. Je lehoučké a na kousek by mohlo stačit, ne? Plánujeme totiž v létě dost výletů a ne všude se dá jet kočárem. A přeci jenom několik kilometrů ještě neušlápne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
11.5.13 19:05

Meli jsme manducu a jakmile bylo potreba nosit na delsi vzdalenosti, poridili jsme krosnu Deuter a velka spokojenost. Ted na druhy dite budem kupovat Osprey Poco. Jakmile totiz potrebujes treba pliny na prebaleni, nejakou svacu nebo nahradni obleceni a jdes s ditetem sama, tak to v beznem nositku nemas kam dat a u krosen mas na to prostor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
11.5.13 23:39
@Minutet píše:
Holky díky-takže bude šlapat :-) ještě mě napadlo mei tai - kdyby náhodou se tak unavil a chtěl nést. Je lehoučké a na kousek by mohlo stačit, ne? Plánujeme totiž v létě dost výletů a ne všude se dá jet kočárem. A přeci jenom několik kilometrů ještě neušlápne.

Mei tai bych nedoporučovala na tak těžké dítě, bez polstrovaného bederního pásu a popruhů tě podle mně budou za chvíli bolet záda. To je spíš na menší děti.
Za mně také nějaké batolecí nosítko, ty větší jsou delší a mají širší látku mezi nožkama, takže jsou pro větší děti pohodlnější než ty menší nosítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.5.13 10:32

@Katchi To se da resit bud fakt velkou ledvinkou (pro nosnice se prodavaji)… nebo treba onbagem…

Ja vidim spis problem v tom poceni.. U nas starsi nosi manzel a fakt jsou za chvili mokri jak mysi.. :?

• Citovat
  • Upravit
8921
12.5.13 10:49

@Anielka no nevim jak bys chtela mit na zadech dite v nositku a jeste tahnout veci na cely den v nejake obr ledvine. To je podle meho nazoru krosna mnohem praktictejsi. Navic ma strisku proti slunci a plastenku ;)
A onbag? V lete ve vedru na cely den? Diky, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí