V čem perete miminku

6050
8.2.13 21:19

V čem perete miminku

Ahoj maminky, mám dotaz ohledně pracího gelu Lovela. Vyprala jsem v něm výbavičku, ale byla jsem překvapená že to vůbec nevoní, čekala jsem takovou příjemnou vůni ale nic.Je to jakoby jen vymáchané ve vodě :( používáte některá i aviváž od Lovely? Voní to potom trochu? Nebo je lepší prášek než gel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2760
8.2.13 21:20

Taky mam Lovelu, avivaz nepouzivam.. a mela jsem i Persil Sentiv a ten voni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
8.2.13 21:23

Já právě koupila tu lovelu že je šetrnější k miminku, tak asi proto není navoněná :nevim: a ten persil je i pro novorozence nebo až na starší mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.2.13 21:24

V pračce :P :mrgreen:
Né dělám si srandu Persil a aviváž používám silan.
Lovelu jsem měla taky, ale měla jsem pocit, že všechno bílé mám z ní zažloutlé.
A na přeprání v ruce, když si blinkne dítě nebo od banánu, mrkve, aby nezůstal flek tak používám mýdlo z jelenem/jádrové mýdlo a přeperu ve studené vodě, aby nezůstal flek.

Příspěvek upraven 08.02.13 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
8.2.13 21:24

Dr rikala, ze avivaz vubec neni vhodna na detskou pokozku. Zkus kapnout dve tri kapicky 100% esencialniho oleje misto avivaze, melo by to pradlo provonet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
8.2.13 21:25

Batole, místo aviváže dávám ocet. Jinak aviváž Batole krásně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.2.13 21:25

Já používám nebo jsem používala prášek i aviváž Batole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.2.13 21:26

Persil sensitive, ten voní, přesně jak píše verrru. Lovelu používám taky, podle toho, co je zrovna levnější nebo v akci :). Obojí bez aviváže, ale je fakt, že po Persilu je prádlo voňavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
8.2.13 21:27

@afaxi no právě, já aviváž nepoužívám vůbec ani pro nás ale říkala jsem si že ta dětská by nevadila, ale asi máš pravdu že není dobrá pro mimi a ten olej vyzkouším to mě vůbec nenapadlo, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.2.13 21:28

Pokud prádlo po vyprání voní, něco v něm muselo zůstat - prášek, aviváž…
Takže nevonící prádlo je dobře…
Jinak peru v dětském Amway, ocet do máchání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
8.2.13 21:29

@miccia jooo to jsem používala před sto lety pro dceru ale dnes jsem nikde neviděla, můžu se zeptat v jakém obchodě jsi ho sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
8.2.13 21:30

Peru od narození v Persilu sensitive gel, voní, aviváž nedávám, nikdy žádná reakce miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
8.2.13 21:32

Pouzivala bych detske „praci“ prasky, az kdyby melo dite reakci na klasicky… Protoze ty detske vubec neperou… Ja pouzivam od narozeni maleho prasky tekute (lepe se vymachaji) a kvalitni - Persil, Woolite… Maly naprosto v pohode, vse je krasne vonave a super vyprane. Pokud se nekdo boji, muze pridat jeho machani a zdimani navic… A jeste pouzivam avivaze z Eurona by Cerny, jsou sice drahe jak krava, ale naaaaadherne voni, hazu pradlo do spiny a porad voni jak cerstve vyprane, moje nejoblibenejsi vune je Green…

• Citovat
  • Upravit
6050
8.2.13 21:33

@Pipet :palec: tak ho asi nechám na smraďocha :mrgreen: a ocet je na co dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.2.13 21:34

Také peru v Persilu Sensitive (gelu) ten nám moc vyhovuje :palec: a aviváž moc nepoužívám na miminkovské věci jen na pár druhů oblečení a na pleny používám bílou Lovelu (aviváž) aby to nebylo jak struhadlo, ale ta nijak nevoní. Také je dobré použít místo aviváže ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová