Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, mám dotaz ohledně pracího gelu Lovela. Vyprala jsem v něm výbavičku, ale byla jsem překvapená že to vůbec nevoní, čekala jsem takovou příjemnou vůni ale nic.Je to jakoby jen vymáchané ve vodě
používáte některá i aviváž od Lovely? Voní to potom trochu? Nebo je lepší prášek než gel ![]()
Taky mam Lovelu, avivaz nepouzivam.. a mela jsem i Persil Sentiv a ten voni ![]()
Já právě koupila tu lovelu že je šetrnější k miminku, tak asi proto není navoněná
a ten persil je i pro novorozence nebo až na starší mimi?
V pračce
![]()
Né dělám si srandu Persil a aviváž používám silan.
Lovelu jsem měla taky, ale měla jsem pocit, že všechno bílé mám z ní zažloutlé.
A na přeprání v ruce, když si blinkne dítě nebo od banánu, mrkve, aby nezůstal flek tak používám mýdlo z jelenem/jádrové mýdlo a přeperu ve studené vodě, aby nezůstal flek.
Příspěvek upraven 08.02.13 v 21:25
Dr rikala, ze avivaz vubec neni vhodna na detskou pokozku. Zkus kapnout dve tri kapicky 100% esencialniho oleje misto avivaze, melo by to pradlo provonet:)
Batole, místo aviváže dávám ocet. Jinak aviváž Batole krásně voní.
Persil sensitive, ten voní, přesně jak píše verrru. Lovelu používám taky, podle toho, co je zrovna levnější nebo v akci
. Obojí bez aviváže, ale je fakt, že po Persilu je prádlo voňavější.
@afaxi no právě, já aviváž nepoužívám vůbec ani pro nás ale říkala jsem si že ta dětská by nevadila, ale asi máš pravdu že není dobrá pro mimi a ten olej vyzkouším to mě vůbec nenapadlo, díky ![]()
Pokud prádlo po vyprání voní, něco v něm muselo zůstat - prášek, aviváž…
Takže nevonící prádlo je dobře…
Jinak peru v dětském Amway, ocet do máchání.
@miccia jooo to jsem používala před sto lety pro dceru ale dnes jsem nikde neviděla, můžu se zeptat v jakém obchodě jsi ho sehnala?
Peru od narození v Persilu sensitive gel, voní, aviváž nedávám, nikdy žádná reakce miminka
Pouzivala bych detske „praci“ prasky, az kdyby melo dite reakci na klasicky… Protoze ty detske vubec neperou… Ja pouzivam od narozeni maleho prasky tekute (lepe se vymachaji) a kvalitni - Persil, Woolite… Maly naprosto v pohode, vse je krasne vonave a super vyprane. Pokud se nekdo boji, muze pridat jeho machani a zdimani navic… A jeste pouzivam avivaze z Eurona by Cerny, jsou sice drahe jak krava, ale naaaaadherne voni, hazu pradlo do spiny a porad voni jak cerstve vyprane, moje nejoblibenejsi vune je Green…
Také peru v Persilu Sensitive (gelu) ten nám moc vyhovuje
a aviváž moc nepoužívám na miminkovské věci jen na pár druhů oblečení a na pleny používám bílou Lovelu (aviváž) aby to nebylo jak struhadlo, ale ta nijak nevoní. Také je dobré použít místo aviváže ocet.