Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proderm tekuty a Persil baby, taky avivaz. Hlavne zehlim, mala je citlivka-hned se osipe.
Peru v mýdlovém slizu a aviváž nepoužívám žádnou, někdy jen ocet
odvykla jsem a jakmile mi někdo vypere prádlo podle svého (tchýně, máma), tak to, co jim voní, mě smrdí a vadí mi jakýkoli smrad prášku a aviváže ![]()
Holky kolik se dává toho octu do pračky? Ať mi pak prádlo nevoní octem ![]()
Tak já vyprala v Lovele plus Lovela aviváž a žádná zázračná vůně to teda nebyla, takže Lovela gel a Silan bílý, je na něm miminko a stejná značka dermatologického testování jako na aviváži od Lovely
Teda ženy vy jste pradleny
ocet určitě zkusím a prolítnu ještě obchoďáky jestli seženu to batole, díky za rady ![]()
Aviváž Lovela po vyprání z prádla vůbec není cítit, takže používám prací prášek i aviváž značky Batole. Prala jsem i v dětském tekutém Noritu, ale nijak to po vyprání nevonělo. Jo a dostala jsem prášek zn. Baby, zatím jsem ho nepoužila, ale i přes uzavřený obal krásně voní.
Příspěvek upraven 08.02.13 v 22:12
Jinak taky peru jen v mydlovem slizu. Kdyz sem mela pokajdenx bily body osplouchla vanishem, vyplachla sem to a dalavyprat do mejdla a pohoda…ted mam rozdelany sliz z lanzy a ma to i celkem prijemnou vuni…
Na praní Dreft sensitive a aviváž vůbec nepoužívám, už kvůli tomu, že malá měla ekzém, tak nějaké zbytečnosti raději neřeším ![]()
A dala jsi ji dost, mě to teda po Lovele vonělo moc krásně
Do roka jsem aviváž nedávala a až mi dojde prášek teď, začnu jí prát v normálním (její 15 měsíců). Ty děstký ty fleky prostě nevyperou…
@natyber píše:
Teda ženy vy jste pradlenyocet určitě zkusím a prolítnu ještě obchoďáky jestli seženu to batole, díky za rady
neměřím, prostě naleju, asi tak půlku co je maximum pro aviváž
ozkoušej a uvidíš ![]()
@avm3 no snad jsem jí dala dost
tak jak píšou, mám odměrku a dávám tak 100 až 125ml stejně jako když peru nám tak nevím ![]()
Juchůůů no konečně se mi povedlo nastavit si ten metřík
ale že mi to dalo zabrat ![]()
@sandrik píše:
Peru v mýdlovém slizu a aviváž nepoužívám žádnou, někdy jen ocet
odvykla jsem a jakmile mi někdo vypere prádlo podle svého (tchýně, máma), tak to, co jim voní, mě smrdí a vadí mi jakýkoli smrad prášku a aviváže
Jo, jo, přesně, nesnáším ty všechny parfémy užívané v komerčních prášcích. Obvykle peru v šetrných a ekologických přípravcích od Missiva (vyrobeno v severních Čechách), www.miss prostě název firmy. cz