Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prášek batole, i aviváž batole… ale teď jsem přešla na Lanzu, je i pro citlivou pokožku, a vyhovuje ![]()
Já peru jedině v modro-bílé lovele a pro zjemnění přidám trochu Silanu senzitiv natural (na obrázku je maminka a miminko) nádherně to voní, vždycky nám to provoní skoro celý barák, když to teď v zimě suším na sušáku a hlavně to prádlo vydrží fakt dooouho pěkně voňavé, gel používám jen na praní kombinézy nebo fusaku aby tam nezůstali fleky od prášku ![]()
Peru v Batoleti bez aviváže s dvojitým mácháním. Prádlo voní jenom „čistotou“, já už jsem na to zvyklá a žádnou jinou „vůni“ nevyžaduji. Peru takhle všechno naše prádlo ![]()
@Anettkaa proč se přidává ocet? o to jsem ještě neslyšela…čtu to poprvé ![]()
@Markétka91 píše:
@chatwenna a kde se dá ta Eurona zakoupit?
Zkus na mimaci, jestli tam nenajdes nejakou dealerku v okoli bydliste nebo konkretni vyrobky… Funguji podobne jako treba avon… Moje segra to dela, ale jen aby mela sama pro sebe (a pro rodinu) ty slevy…
@Markétka91 ocet změkčuje prádlo., desinfikuje a oživuje barvy
Já peru v Batole, jejich aviváž a někdy ještě přidám do bubnu trochu octa, ale to spíš k vůli tvrdosti vody.
Peru tak prádlo všech dětí, i svoje..
Už jsem na to zvyklá a nesnáším voňavé prádlo..Čerstvě vyprané prádlo někoho jiného mě vždy „praští“ přes nos.
http://www.euronabycerny.com/ vypada to, ze ty stranky funguji i jako eshop.. to si budes muset prostudovat
ja mela za to, ze to jde prave jen pres ty dealery… tak uvidis…
Já používám prášek i aviváž Batole a jsem spokojená, prádlo mě voní a pokožka Kubíčka je taky ok.
Ze začátku v Lovele, ted v Persilu Sensitive. Přijde mi, ze Lovela nic nevypere, takže jsem jo dodelavala jen na nové oblečení bez fleků. Avivaz nepoužívám jenom na možno prádlo a ručníky, na dětské vubec.
Prala jsem v Lovele, ale muj nazor je, ze nevypere… ted prechazim na Denkmit prasek (DM drogerie) (mame 7 mesicu). V pracce pridavam machani navic a na pohodu. A kdyz peru na 60, tak pridavam ocet (je to nejen na tvrdou vodu, ale taky takova desinfekce). Doporucuji misto avivaze ![]()
Peru převážně v Persilu Sensitive nebo Batoleti. Lovelu jsem koupila jednou a už nikdy více ![]()