V čem spinkat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1237
15.2.18 12:56

Jako miminko v zavinovačce, pak pod peřinkou nebo pod dečkou, ale my máme doma furt kolem 26-27° :zed: ať je léto nebo zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
15.2.18 13:02

Zavinovacku a pak spaci vak. Mala bude mit 2 a porad a spi vo vaku. Je to super vec.Mam jistotu ze ji neni zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.2.18 13:11

Zavinku a pak taky spaci pytle :palec:
Spousty jich najdes v bazarku https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
15.2.18 14:03

My měli zavinovačku a dcera to nesnesla, nesnesla ani přikrytí… V noci byla studená ja přikrývala, pořád dokola. Až jsme přešla na fleesové overálky. Nyní ji je 20m, a ted v zimě spí v body, punčochy, a fleesový overál(máme chladno na spaní, těch 18stupnu) Je ji teplo, a může se vrtět jak chce. a já nemusím přikrývat. Spí takto už od cca 4týdnu. Na jaře uberu body, punčochy, v létě bavlněné overálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
15.2.18 14:03

Statsi tyhle pytle taky nesnesl. Spal v zavinovacce a pak normalne pod perinou. No teda NORMALNE ani POD perinou zdaleka ne, ale spal, jak se mu chtelo, vestinou bez periny nejak nastorc. Jsme v panelaku, tak nevadilo.
Malej pytel snese, ale me se do nej zase blbe daval a je mi to nepohodlny na kojeni. A ted uz taky spi radsi na volno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
15.2.18 14:20

@Lucius08 To my měli to léto co se malá narodila v noci i 29°C!!! To bylo katastrofální ty vysoké teploty co byly a právě se mi na těch spacích pytlích líbí, že tam mají 1vrstvu což v létě u nás v podkrovním bytě ocením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.2.18 14:25

Holky ale fleece je hrozna umelotina, neni moc vhodny v tom davat spat deti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
15.2.18 14:33

Do 2 měsíců v zavinovacce a pak hned spací pytel ve kterém spí stále. Jsou mu dva roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
15.2.18 14:41

@Káťa19 Nejlepsi na chladnější místnost a počasí jsou věci z bavlneneho frote, ale hrozně blbě se to v dnešní době shání, všude v obchodech mi cpou fleece, kdyz chci něco teplejsiho :zed: Kdyz jsme byli malí my, běžné dostupné byly frote dupacky, kabatky. Nebo lehke prizove, bez toho, aby to bylo jak svetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
15.2.18 14:54

@Lufiik stejný problém, taky máme podkrovní byt :) v létě tu máme víc jak 29 :zed: a klimu jsem k mimču nechtěla, takže jsem dávala jen bodynko, dlouhý rukáv, dlouhé nožky. Lehounce jsem ho přikryla. V dubnu čekám další mimčo, tak jsem zvědavá jaké bude léto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.2.18 15:08

@Jana206 Prave no :( ale jako ja bych to diteti nedala, mela by si to vyzkouset na spani kazda mama, nez to da diteti. Je to hnusny a neprijemny.
Varianta na teplou bavlnu je kojenecky plys :palec: kdyz uz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
15.2.18 21:29
@Káťa19 píše:
@Jana206 Prave no :( ale jako ja bych to diteti nedala, mela by si to vyzkouset na spani kazda mama, nez to da diteti. Je to hnusny a neprijemny.
Varianta na teplou bavlnu je kojenecky plys :palec: kdyz uz…

Mě příjde flees příjemný teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.2.18 22:25

Dávala bych klasickou dečku a nebo jen v overalku a přikryla třeba tatra plenkou. Jinak když je miminko ještě malinké, tak v zavinovačce, tam už dečka není nutná si myslím, ale záleží kolik máte doma stupňů, ať se zbytečně nezahřívá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.2.18 07:22

@Veru1987 na prvni dojem, sahnuti, ale zkus si v tom spat celou noc, telo se poti. A to davas na hole telo nebo pod to jeste neco z bavlny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.2.18 07:31

Pokud vam dite nechce byt v pytli, tak bych to resila vrstvenim. Dat body a na to jeste pyzamko z bavlneneho kojeneckeho plyse/sametu. Tam je alespon slozeni 80%bavlny.
Tepla pyzamka v bazarku :
 https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí