Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V košili, tricku nebo tilku a máme tam 17 stupňů sotva, mozna min
nesnáším spát odkrytá. To se raději pekne zachumlam do perinky
![]()
Kalhotky a tílko, v čemkoliv jiným / teplejším bych neusla, ale úplně nahá taky ne. Ségra na chatě kolikrát spala v teplych ponozkach, teplakach a mikine, to sem vůbec nechápala, já bych si tak navlecena ani nelehla do postele
i do porodnice sem táhla tílko a kraťasy místo noční košile
nebo pod stanem sem šla do spacáku v tilku a kalhotkách, prostě bych neusla mít na sobě oblečení navíc ![]()
Kalhotky a teplý ponožky. Z pro mě neznámého důvodu potřebuje moje tělo jen teplo na nohy a zbytek už je mu jaksi jedno. Ale abych uvedla na pravou míru i v noci máme v zimě doma nad 20 stupňů, nemáme studený odchov, takže zas nemusím být nijak navlecena. Ale na ty nohy musím mít teplo.
Nechapu spani v kalhotkách. I kdyz ja jsem asi naturistka, i pres den chodim v delsim triku a dole bez.. ![]()
@Bubla Bůčková píše:
V tričku a kalhotkách. A jen pod povlakem. K perine bych potřebovala větracku. Za tebe by můj muž skákal do nebes
Kolik tam máte stupňů?
Já chlupaté pyžamo (ale fakt takové ty dlouhé huňaté chlupy
), tlusté ponožky zakoupené ve sportu do extrémních mrazů, tlustá peřina. A je mi jako v ráji. Chlap si občas bere do postele čepici.
Pyžamo - dlouhý rukáv, dlouhé kalhoty, a na sobě dvoje teplé huňaté ponožky
Zakrytá teplou dekou + peřinou ![]()
V pyžamu pod tenkou dekou. Jsem otužilej, na noc stahuju topení na 20-21 stupňů… ![]()
@Adrasteia píše:
Kolik tam máte stupňů?
Já chlupaté pyžamo (ale fakt takové ty dlouhé huňaté chlupy), tlusté ponožky zakoupené ve sportu do extrémních mrazů, tlustá peřina. A je mi jako v ráji. Chlap si občas bere do postele čepici.
Je u vás by se mi líbilo
milovala jsem ten studenej nos a pořádnou duchnu
máme kolem 21-22.
@bse.pedro píše:
V pyžamu pod tenkou dekou. Jsem otužilej, na noc stahuju topení na 20-21 stupňů…
Otuzilej a v noci 21 stupňů
to máme přes den v obýváku, v ložnici tak 17, tam netopim a většinu dne i v zimě vetram. Na spaní tílko, kalhotky a lehkou letní deku ![]()
@Ketris ted v zimě jedině flanelový pyžamo, a někdy pod ním ještě nátělník/košilku..A samozřejmě ponožky…Jsem hroznej zmrzlík.
Příspěvek upraven 24.01.20 v 22:42
V zime v pyzamu, v lete v kosili. Od jara do podzimu spime pod otevrenym oknem celou noc a v zime v loznici vubec netopime. Naha bych ani neusnula..
@Bubla Bůčková píše:
Je u vás by se mi líbilomilovala jsem ten studenej nos a pořádnou duchnu
máme kolem 21-22.
Jo, tak to jo. My máme v ložnici cca 16. Duchna je super, miluju, když se do ní večer zachumlám. ![]()
@Kriss Tina píše:
Otuzilej a v noci 21 stupňůto máme přes den v obýváku, v ložnici tak 17, tam netopim a většinu dne i v zimě vetram. Na spaní tílko, kalhotky a lehkou letní deku
No, ve skutečnosti si dávám na termostatu 20,5, ale nechtělo se mi to dlouze rozepisovat, tak jsem to zaokrouhlil, abych toho psaní neměl tolik… ![]()
A přes den, na dřinu u PC, si dávám 21,5, to jsem jen v triku s krátkým rukávem… ![]()