V čem spíte v noci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1313
24.1.20 22:23

V košili, tricku nebo tilku a máme tam 17 stupňů sotva, mozna min :lol: :lol: :lol: nesnáším spát odkrytá. To se raději pekne zachumlam do perinky :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.1.20 22:25

Kalhotky a tílko, v čemkoliv jiným / teplejším bych neusla, ale úplně nahá taky ne. Ségra na chatě kolikrát spala v teplych ponozkach, teplakach a mikine, to sem vůbec nechápala, já bych si tak navlecena ani nelehla do postele :mrgreen: i do porodnice sem táhla tílko a kraťasy místo noční košile :lol: nebo pod stanem sem šla do spacáku v tilku a kalhotkách, prostě bych neusla mít na sobě oblečení navíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
24.1.20 22:26

Kalhotky a teplý ponožky. Z pro mě neznámého důvodu potřebuje moje tělo jen teplo na nohy a zbytek už je mu jaksi jedno. Ale abych uvedla na pravou míru i v noci máme v zimě doma nad 20 stupňů, nemáme studený odchov, takže zas nemusím být nijak navlecena. Ale na ty nohy musím mít teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.1.20 22:28

Nechapu spani v kalhotkách. I kdyz ja jsem asi naturistka, i pres den chodim v delsim triku a dole bez.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3767
24.1.20 22:30
@Bubla Bůčková píše:
V tričku a kalhotkách. A jen pod povlakem. K perine bych potřebovala větracku. Za tebe by můj muž skákal do nebes :mrgreen:

8o Kolik tam máte stupňů?
Já chlupaté pyžamo (ale fakt takové ty dlouhé huňaté chlupy :lol: ), tlusté ponožky zakoupené ve sportu do extrémních mrazů, tlustá peřina. A je mi jako v ráji. Chlap si občas bere do postele čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
24.1.20 22:33

V pyžamu, v noci máme rádi chládek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
24.1.20 22:35

Pyžamo - dlouhý rukáv, dlouhé kalhoty, a na sobě dvoje teplé huňaté ponožky :) Zakrytá teplou dekou + peřinou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
24.1.20 22:36

V pyžamu pod tenkou dekou. Jsem otužilej, na noc stahuju topení na 20-21 stupňů… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.1.20 22:36
@Adrasteia píše:
8o Kolik tam máte stupňů?
Já chlupaté pyžamo (ale fakt takové ty dlouhé huňaté chlupy :lol: ), tlusté ponožky zakoupené ve sportu do extrémních mrazů, tlustá peřina. A je mi jako v ráji. Chlap si občas bere do postele čepici.

Je u vás by se mi líbilo :srdce: milovala jsem ten studenej nos a pořádnou duchnu :pankac: máme kolem 21-22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.1.20 22:38
@bse.pedro píše:
V pyžamu pod tenkou dekou. Jsem otužilej, na noc stahuju topení na 20-21 stupňů… 8)

Otuzilej a v noci 21 stupňů :mrgreen: to máme přes den v obýváku, v ložnici tak 17, tam netopim a většinu dne i v zimě vetram. Na spaní tílko, kalhotky a lehkou letní deku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.1.20 22:41

@Ketris ted v zimě jedině flanelový pyžamo, a někdy pod ním ještě nátělník/košilku..A samozřejmě ponožky…Jsem hroznej zmrzlík.

Příspěvek upraven 24.01.20 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.1.20 22:42

V zime v pyzamu, v lete v kosili. Od jara do podzimu spime pod otevrenym oknem celou noc a v zime v loznici vubec netopime. Naha bych ani neusnula..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252

V tričku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
@Bubla Bůčková píše:
Je u vás by se mi líbilo :srdce: milovala jsem ten studenej nos a pořádnou duchnu :pankac: máme kolem 21-22.

Jo, tak to jo. My máme v ložnici cca 16. Duchna je super, miluju, když se do ní večer zachumlám. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
24.1.20 22:43
@Kriss Tina píše:
Otuzilej a v noci 21 stupňů :mrgreen: to máme přes den v obýváku, v ložnici tak 17, tam netopim a většinu dne i v zimě vetram. Na spaní tílko, kalhotky a lehkou letní deku :D

No, ve skutečnosti si dávám na termostatu 20,5, ale nechtělo se mi to dlouze rozepisovat, tak jsem to zaokrouhlil, abych toho psaní neměl tolik… 8)
A přes den, na dřinu u PC, si dávám 21,5, to jsem jen v triku s krátkým rukávem… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová