Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já spím v posteli.
Nesnesu nic umělého, takže představa těch chlupatých pyžam a dek je bléé.
A mám 2 živá topeníčka, která noc co noc zaručeně přicházejí, takže spíš kratší rukávy a zimu. Nahá jsem asi ještě nespala. ![]()
Taky.mame 20-21'C, tak pyzamo, teplejsi deku, usinam s ponozkama a za chvili je stahnu.
Už od puberty spím nahá, v létě v zimě. Jen když nespím doma, tak si vezmu pyžamo, ale nemám to ráda.
Ženské zmrzlé, pořiďte si péřovou prachovou peřinu, pravidelně necháváme otevřené okno, protože pod tou peřinou na ně zapomeneme.
S manželem spíme oba nazí, jak v létě, tak v zimě. I po 10 letech spíme přitulený a hřejeme se navzájem.
Noční košile podle zimy venku - s dlouhým, tříčtvrtečním, krátkým rukavem nebo bez rukávů
a vždy s kalhotkami, pyžamové kalhoty už nesnesu, vadí mi to v pase a pořád řešit hole záda mě štve, v zimě spím pod péřovou vysokou peřinou, v létě tenká, jsem celkem zimomriva… Spát nahatá bych neusnula, ani by mě to nenapadlo tak jít někdy spat…
Naha bych neusnula a ani nechapu kalhotky, mam rada volnost
takze v lete volne tenke kratasy + tilko, v zime tricko a volne kratasy. V lete povetsinou vetrame, v zime mame tak 20 stupnu.
Od té doby co jsem po operaci křečových žil a není mi zima na nohy tak nahá, celoročně. Klidně si vezmu teplejší deku. Je to zvláštní. Dřív v pyžamu a ponožkách
U nás je v noci tak 18 - 19 stupňů. Dřív v paneláku jsem spávala jedině nahá, bylo tam furt teplo. Teď spím v pyžamu - krátký rukáv a kraťasy. Deky máme celkem slabé. Ponožky v noci by mě zabily! Ty si beru tak když spíme venku pod širákem v 5 stupních.
Nahatá neusnu, i v největších vedrech kraťasy a tílko a na zimu mám 2 teplá pyžama, to když už je fakt kosa (máme velkej starej barák, blbě se vytápí), jinak pyžamové kalhoty a k tomu trika, beru normální z poličky kde mám oblečení na doma
Celoročně nahá, je to svoboda, když je člověk celý den sešněrovaný v hadrech
@Ketris píše:
Ahoj holky
Mam takovy dotaz, vcem spite v noci? Mate klasicky pyzamo? Bavila jsem se s kamaradkou a docela me zaskocilo, ze i v zime spi skoro naha.. coz ja jsem schopna spat i v lete v chlupatem pyzamu a ponozkach, jinak bych asi neusla a umrzla..Tak jen takove tema na odlehcenou..
Ve volnem vetsim triku
V tílku, triku, kalhotkách, ponožkách + chlupatá deka a peřina
Nesnáším spát nahá, musím být, co nejvíc zachumlaná
V létě teda někdy ve velkém teple mám jen kalhotky a lehkou deku.
V lete tilko a kalhotky, v zime nocni kosile a kalhotky nebo triko a kalhotky, pokud jsou velke mrazy, tak triko a pyzamove kalhoty.
Nicmene mame celorocne pres noc otevrene okno - v zime bud mikroventilacku nebo ted jak neni tolik mraz, tak klasickou ventilacku a vyple topeni.
Spime nyni pod tlustsi perinou, v lete letni perina nebo jen povlak..