Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spim celoročně nahá, jen u našich ve spodním prádle nebo v košili. Doma bez. Je mi to nejpohodlnější, ráno akorát nahodim župan.
Tyjo, to koukám, kolik lidí spí nahý, buď jste všichni tak horkokrevní, nebo asi dost topíte, ne?:-)) Já v zimě v bavlněné košili, nebo v partnerových tričkách, když jsem u našich na baráku, kde je fakt zima, tak klasika pyžamo, dlouhý rukáv i kalhoty. V létě v košilkách, případně když je hodně horko, tak teda taky nahá:-)
Naha, v zime v lete. V zime pres prikryvku deku, ale v kosili bych neusnula.
V dlouhém tričku, potřebuju mít zakrytá ramena jinak mi je zima. Spíme při otevřeném okně. Větráme skoro pořád.
Miluju na spaní teplé antisexy overaly, můj nej je pánský s Batmanem
jindy flanelové dlouhé kalhoty a XL triko, v létě vyměním kalhoty za kalhotky..
a nechápu, jak někdo může spát v saténu a krajkách (však je to nepříjemný materiál) nebo nahý.. to by mi bylo tak nepříjemně, že bych oka nezamhouřila.. ![]()
jo a nesnesu na spaní ponožky, když si je v zimě vezmu, ze spaní je sundávám ![]()
@pinklady píše:
V létě kalhotky a podprsenka, v zimě přes to noční košili
ty spis s podprsenkou?
Většinou nahá. Já jsem sice strašně zimomřivá, ale na spaní naopak zimu potřebuju. V teple nemůžu dlouho usnout a ze spánku se potom pořád budím. Dost se ale snažím na spaní vzít aspoň kalhotky, protože v průběhu celého dne i noci bývám i bez vzrušení vlhká, tak je lepší ty kalhotky mít, ať nemám upatlaný stehna.
Když už někde musím mít pyžamo, tak volím saténový set kraťasy a tílko.
Noční košile podle ročního období, přes teplé s rukávem, po krátký rukáv nebo bez, až po vzdušnou letní plátěnou nebo z krepu-což už se dost těžko sežene. V zimě i ponožky, ale většinou je najdu ráno někde v posteli, nebo na zemi.Co nechápu, že někdo snese noční prádlo silonové krajkové, nebo spát v podprsence, to ne.
Já spím vždycky v tenké bavlněné noční košili - většinu roku s krátkým rukávem, na letní vedra mám košile na tenká ramínka.
Noční košile. Když spím nahá, je mi skoro vždy zima a mám pocit, že na mě z nějaké mezírky pod peřinou táhne ![]()
@warita píše:
ty spis s podprsenkou?
Taky ziram, ja se cely den tesim jak ji sundam..jinak spim v triku vetsim a dole nic nebo volnych spodarech..
@warita ano, zvykla jsem si na to po porodu a nijak mi nepřekáží. Samozřejmě na noc mám jiné, bavlněné ![]()
Košile, v létě nahá… Není nic příjemnějšího než spát nahý v čistý posteli..