V čem spíte v noci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4622
25.1.20 08:13

V lete i v zime mam nocni kosilku a perinu az po nos :P, nekdy ponozky. V loznici mame 22 stupnu. Jinak nechapu spani v kalhotkach, po dni jsem rada, ze mam na noc volnost :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.1.20 08:59

V posteli kojím a s dítětem se dost meleme, takže musím mít na sobě něco teplého, když se nemůžu zakutat do peřiny až po nos, a košula i pyžamo se mi vyhrnuje - nejlepší volba je flanelový overal.:palec: (A to jsem se vždycky smála, že v tom vypadá člověk jako šašek, ale nedá se. :nevim: ) I v létě musím mít tričko s rukávem, v baráku je chladno a v tílku bych umrzla. Nahá vůbec, já se občas potřebuju podrbat tu i onde a nahá fakt blé… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
25.1.20 10:12

Pyžamové kalhoty / legíny a tílko. V ložnici máme cca 19 - 20°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
25.1.20 13:42

Jen v kalhotkách, když je mi zima vezmu si tričko a ponožky :) :D
V ložnici máme cca 17 stupnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
25.1.20 13:49

Nahá. Když někam jedu, je to prekérka, pyžama nevedu, mám slovy jednu krátkou saténovou košilku a ta se na návštěvy moc nehodí :D takže tam pak v tričku a kraťasech většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
25.1.20 13:54

@sakota
Mám to stejně, potřebovala jsem si vzít sebou něco na spaní a neměla jsem co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.1.20 14:32

@sakota
Taky tak, bravam si jedno vytahane tehu tricko co mi zbylo, a mam ho az pod zadek.. Tak se to da. Ale vetsinou ho stejne svleknu a rano rychle oblecu. V noci nam navstevy do pokoje nelezou.

• Citovat
  • Upravit
10425
25.1.20 14:50

@smurfka U nas navstevy moc nespi, ale my obcas jedeme k nasim nebo ke tchanovcum a ja mam dementni mocak a chodivam v noci na zachod, tak to je takove blbe to riskovat naha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
25.1.20 14:53

Spím v noční košili s krátkým rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
25.1.20 14:59

V zimě v pyžamu (krátké rukávy a krátké nohavice) pod tenkou dekou a s pootevřeným oknem, v léto totéž, jen při vedrech jsem odkrytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.1.20 15:05
@sakota píše:
@smurfka U nas navstevy moc nespi, ale my obcas jedeme k nasim nebo ke tchanovcum a ja mam dementni mocak a chodivam v noci na zachod, tak to je takove blbe to riskovat naha…

Tak to jo, ja v noci na zachod nechodim. Max muzes na sebe hodit zupan a do postele do slect.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14183
25.1.20 15:08
@sakota píše:
@smurfka U nas navstevy moc nespi, ale my obcas jedeme k nasim nebo ke tchanovcum a ja mam dementni mocak a chodivam v noci na zachod, tak to je takove blbe to riskovat naha…

Tak bys sis oblikla jen nejaky županek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14183
25.1.20 15:14
@Ketris píše:
Ahoj holky :mrgreen:
Mam takovy dotaz, vcem spite v noci? Mate klasicky pyzamo? Bavila jsem se s kamaradkou a docela me zaskocilo, ze i v zime spi skoro naha.. coz ja jsem schopna spat i v lete v chlupatem pyzamu a ponozkach, jinak bych asi neusla a umrzla.. :lol:Tak jen takove tema na odlehcenou.. :pankac:

Ahoj :lol:.
Vetsinou spím v nejake satenove krajkovane krátké kosilce, nebo v nejakym pyzanovym satenivym setu, ktery obsahuje krajkovane tílko a a krajkovane kratky sortky :lol:.
Málokdy jsem sla spat jen ve spodním pradle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14183
25.1.20 16:09
@smurfka píše: , i pres den chodim v delsim triku a dole bez.. :mrgreen:

Tohle zase nechapu ja :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
25.1.20 16:53
@_.Emilyyy píše:
Tohle zase nechapu ja :mrgreen: :nevim:

V poho, ja zas nechapu saten. To klouze…
Jinak jsem horkokrevna, nebudu si cely den potit kachnu.. :nevim: :lol: chapu ze upřednostňujes krasu, ja zase pohodlí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová