Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smurfka píše:
V poho, ja zas nechapu saten. To klouze…
Jinak jsem horkokrevna, nebudu si cely den potit kachnu..![]()
chapu ze upřednostňujes krasu, ja zase pohodlí.
Ja se v tom cítím dobre
, nikdy se pod tim nepotim
.
@smurfka píše:
Kdyz spis v pyzamu bavlnenym, tak si zadnou kachnu nepotis ![]()
@Kukacka123 píše:
Kdyz spis v pyzamu bavlnenym, tak si zadnou kachnu nepotis
to byla reakce na to, že doma chodím " nahatá "…jen v delším tričku..spodek nic. když přijdu z práce, kde sedím celý den v hadrech, chci doma cítit volnost..a to v kalhotkách -nedejbože tangách, fakt necítím
Nahá. Pyžama vedeme jen když se jede spát někam jinam, kde není soukromí a nehodí se obnažovat na veřejnosti ![]()
@smurfka píše:
to byla reakce na to, že doma chodím " nahatá "…jen v delším tričku..spodek nic. když přijdu z práce, kde sedím celý den v hadrech, chci doma cítit volnost..a to v kalhotkách -nedejbože tangách, fakt necítím
Jakoze dojdes dom a kalhotky dolu jo?
tak obleceni v praci byvaji vsichni ne?
Ja teda chodim oblecena i doma a neznam v okoli nikoho, kdo ne. Ale tak mam kalhotky pohodlne a nic se mi nikde nepari a nepoti
mne by zas bylo neprijemne se nekde valet nahata (dole) po sedacce. Ale tak kazdy po chuti, o tom zadna ![]()
V pyžamu naposled, když jsem byla single. Ted nočni košilky, v zimě ala tričko, v
lete na raminka, bez kalhotek ![]()
naštěstí oba mame rádi teplo.
@smurfka píše:
Kachnu? Sakra asi přestanu kupovat drůbež. Fuj ale.
Překvapuje mě, kolik lidí spí nahých a to celoročně. Já jedině, když je extrémní vedro. Jinak normálně bavlněné pyžamo nebo noční košile. Když je mi velká zima, tak i ponožky a mikina (na staré chalupě).
@Kukacka123 já bych třeba pochopila dlouhé šaty.. vím, že jsem doma,, dlouhé šaty, tak proč ne.. ale třeba šaty nad kolena a bez.. Já kolikrát vyběhnu na balkon, když někdo zazvoní a stojí pod balkonem tak by to bylo zajimavé teda.. ![]()
@Janasas píše:
@Kukacka123 já bych třeba pochopila dlouhé šaty.. vím, že jsem doma,, dlouhé šaty, tak proč ne.. ale třeba šaty nad kolena a bez.. Já kolikrát vyběhnu na balkon, když někdo zazvoní a stojí pod balkonem tak by to bylo zajimavé teda..