V čem spíte v noci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14006
26.1.20 01:03
@smurfka píše:
V poho, ja zas nechapu saten. To klouze…
Jinak jsem horkokrevna, nebudu si cely den potit kachnu.. :nevim: :lol: chapu ze upřednostňujes krasu, ja zase pohodlí.

Ja se v tom cítím dobre :), nikdy se pod tim nepotim ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.1.20 07:36
@smurfka píše:
Jinak jsem horkokrevna, nebudu si cely den potit kachnu.. :nevim: :lol: chapu ze upřednostňujes krasu, ja zase pohodlí.

Kdyz spis v pyzamu bavlnenym, tak si zadnou kachnu nepotis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.1.20 09:49
@Kukacka123 píše:
Kdyz spis v pyzamu bavlnenym, tak si zadnou kachnu nepotis :mrgreen:

to byla reakce na to, že doma chodím " nahatá "…jen v delším tričku..spodek nic. když přijdu z práce, kde sedím celý den v hadrech, chci doma cítit volnost..a to v kalhotkách -nedejbože tangách, fakt necítím

• Citovat
  • Upravit
643
26.1.20 09:59

Nahá. Pyžama vedeme jen když se jede spát někam jinam, kde není soukromí a nehodí se obnažovat na veřejnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.1.20 12:49
@smurfka píše:
to byla reakce na to, že doma chodím " nahatá "…jen v delším tričku..spodek nic. když přijdu z práce, kde sedím celý den v hadrech, chci doma cítit volnost..a to v kalhotkách -nedejbože tangách, fakt necítím

Jakoze dojdes dom a kalhotky dolu jo? :mrgreen: tak obleceni v praci byvaji vsichni ne? :think: Ja teda chodim oblecena i doma a neznam v okoli nikoho, kdo ne. Ale tak mam kalhotky pohodlne a nic se mi nikde nepari a nepoti :mrgreen: mne by zas bylo neprijemne se nekde valet nahata (dole) po sedacce. Ale tak kazdy po chuti, o tom zadna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
26.1.20 13:04

V pyžamu naposled, když jsem byla single. Ted nočni košilky, v zimě ala tričko, v
lete na raminka, bez kalhotek :D

naštěstí oba mame rádi teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckaMa1
24.5.20 20:03

Když jsme doma tak spím nahá.

• Citovat
  • Upravit
3097
24.5.20 20:05

Naha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
24.5.20 20:12

Nemám rád hadry, takže nahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.5.20 20:16

Ve velkých tričkách.
Třeba od manžela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.5.20 20:16

V posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
24.5.20 20:22
@smurfka píše:

Kachnu? Sakra asi přestanu kupovat drůbež. Fuj ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
24.5.20 20:24

Překvapuje mě, kolik lidí spí nahých a to celoročně. Já jedině, když je extrémní vedro. Jinak normálně bavlněné pyžamo nebo noční košile. Když je mi velká zima, tak i ponožky a mikina (na staré chalupě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
24.5.20 20:25

@Kukacka123 já bych třeba pochopila dlouhé šaty.. vím, že jsem doma,, dlouhé šaty, tak proč ne.. ale třeba šaty nad kolena a bez.. Já kolikrát vyběhnu na balkon, když někdo zazvoní a stojí pod balkonem tak by to bylo zajimavé teda.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.5.20 20:29
@Janasas píše:
@Kukacka123 já bych třeba pochopila dlouhé šaty.. vím, že jsem doma,, dlouhé šaty, tak proč ne.. ale třeba šaty nad kolena a bez.. Já kolikrát vyběhnu na balkon, když někdo zazvoní a stojí pod balkonem tak by to bylo zajimavé teda.. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: to by asi navstevnici koukali :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová