V jakém patře bydlíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
20.3.13 14:26
@danali píše:
Holka má dva a půl a zatím stačilo říct ne nesmíš. Nikde nemá k oknu přístup tak aby tam nepozorovaně vlezla. Židli by si musela přesunout z obýváku a to by jí trvalo strašně dlouho. Nemá zatím šanci. Na kliky nedošáhne ani z židle. Zatím nebylo proč to řešit. Samo že namítnete že jednou bude pozdě, ale já věřím že ne a že se bez toho obejdeme.

Taky jsem si říkala, že to zvládneme bez pojistek, do té doby než mi malá to okno otevřela a ještě na mě volala mamí já koukám, já vůl jí ještě odpovídám tak koukej, pak když jsem jí viděla něvěděla jsem jestli zařvat a čekat že se lekne a pustí se, nebo tam vlítnout a urvat jí dolů. Od té doby bez pojistek ani ránu.

• Citovat
  • Upravit
13046
20.3.13 14:27

Bydlíme ve 3. patře a synovi je 16 měsíců, zatím to neřeším ale do konce roku chcema nainstalovat dětský pojistky, protože když mu řeknu o něčem že nesmí, ukáže na mě tytyty, ale hned jak zajdu za roh, má silné nutkání udělat to.. prostě zakázané ovoce, že.. takže já se na to spoléhat nehodlám.. uvidíte teď v létě jak bude každou chvíli ve zprávách o vypadnutém dítěti.. dá se tomu předejít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.3.13 14:31

My máme kliku na zámeček takže když zavřeme okno, zamknu kliku, je to drahý a jak fungujou ty pojistky? to se tam nějak přišroubuje a když otevřu tak se to zarazí? tomu bych moc nevěřila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
20.3.13 14:31

@danali taky bych nespoléhala na to že se nic nemůže stát, protože až se stane je opravdu pozdě!!

Holky nevíte jestli jsou nějaké pojistky na plastová okna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.3.13 14:34
@Haňulík píše:
@danali taky bych nespoléhala na to že se nic nemůže stát, protože až se stane je opravdu pozdě!!Holky nevíte jestli jsou nějaké pojistky na plastová okna??

Jsou záleží jaký máte typ, je jich víc. Řešili jsme to tím, že jsme do parapetu našroubovali květináč a šla otevřít jen vyklápka.

• Citovat
  • Upravit
616
20.3.13 14:42

Bydlíme v 11. patře a teď jsme v Bauhausu koupili uzamykatelné kliky, manžel to přešrouboval. Fajn je, že do okna nevrtáš, jak u jiných pojistek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.3.13 14:46

Náš první byt 2+1 byl ve 2.patře, pak jsme se stěhovali na 3+1 a ten byl v 15.patře a nyní jsme ve 4+1 a jsme v přízemí a asi je to to nejlepší, co může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.3.13 14:46

Bydlím v přízemí. Jak jinak nejsem bázlivá matka, tak jsou dvě věci, ze kterých se mi dělá vyloženě zle – právě tady ty okna a potom dítě blízko vody (tím nemyslím pidi bazén na zahradě nebo vanu :lol: ). Takže kdekoliv jinde, než v přízemí, bych pojistky rozhodně dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.3.13 14:56

Dát pojistky a je po strachu:-).
Bydlíme ve čtvrtým, pojistky máme ( balkony máme tři!), horké nápoje dáváme ke zdi na lince kde syn nedosáhne. Dostal instrukce ohledně plynu, horké trouby, žehličky a pod. Spíš teď musím hlídat aby nezašlápl bráchu, který začíná lézt:-).

Příspěvek upraven 20.03.13 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.3.13 14:59

4. patro, pojistky máme a za přítomnosti dětí ani nevětrám oknama dokořán, pouze ventilačkou. Mám z toho hrůzu, nejradši bych měla na oknech mříže. Balkón nemáme, tam bych se ve čtvrtém bála i já…

Stejný běs mám z požáru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
20.3.13 15:00

Kamarádka má nějaký pojistky na oknech a i na balkonových dveří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
concetta
20.3.13 15:01

Nám se jednou málem stala na dovolené stašná věc: v hotelu jsme měli pokoj ve 3 patře s balkonem a na něm byl stůl a dvě židle. Dveře na balkon byly stále otevřené, protože bylo vedro a dvouletá dcera v nestřeženém okamžiku vyšla na balkon, vylezla na židli a z ní na balkonové zábradlí a jednou nohou už byla přes to zábradlí. Naštěstí jí v té chvíli uviděl manžel a strhnul jí zpátky. Od té doby se také strašně bojím, taková chvilková nepozornost může mít strašné následky.

• Citovat
  • Upravit
5468
20.3.13 15:04

Bydlíme ve čtvrtém patře, pojistky nemáme, všechna okna se otvírají dovnitř, tj. kdyby se pokusili je otevřít, shodí se z parapetu dovnitř do místnosti. Nikdy nevětrám dokořán otevřeným oknem, popadaly by mi kytky, takže jen ventilačkou :).
Kromě toho nemáme ta okna zřejmě moc kvalitní, protože otočit kličkou je pro mě fyzicky docela náročné… Na balkóně je samotné nenechávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
20.3.13 15:17

Mam to uplne stejne, jen trnu co bude az bude mala vetsi. Ma ted 15 mesicu a vyleze vsude :roll: bydlime v devatem patre 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.3.13 15:29

Nekoukám na televizi, tak mě nic neděsí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie