Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bydlíme v 1. patře. pojistky zatím nemáme, ale v nejbližší době se po nich poohlídneme ![]()
Páté patro, bez pojistek, syn čtyři roky, nebojím se ho nechat doma o samotě. Okna nikdy neoteviral (ťuk, ťuk, ťuk), jen když je okno otevřené, tak se chce dívat, ale to ho hlidam.
Mám dvě děti 2 a 3 roky, bydlíme v 6.np, byt s mnoha okny a terasou, pojístky na okna by nám stejně byli k ničemu, tak máme odmontované kliky v pokojíčku… v létě větrám, pokud jsou děti v jiné místnosti, ne z důvodu, že by na okno vylezly, ale rády vyhazují věci z okna…:-( Na terasu samy nechodí…
17. patro bez balkónu.
Synek má rok a půl, takže zatím okna neotevře. V pokojíku na něj stejnak nedosáhne a v obýváku se na něj dostane z gauče, takže pořídím časem pojistku.
My bydlíme v baráku na oknech máme dětskou pojistku, a na balkoně máme odmontovanou a schovanou kliku-já mám totiž pod tím balkonem skalku s velkými kameny a z toho mám strach.Toto a ještě požár to je moje noční můra, si myslím, že stačí vteřina a neštěstí je na světě
Ve 4 nadzemním, takže jakoby ve třetím. Máme všude francouzská okna, která mají zábradlí do poloviny oken. Jen na WC, v koupelně a kuchyni jsou okýnka normal, ale úzká a špatně přístupná pro prcka. Jinak máme na všech dveřích pojistky, ale je to spíš kvůli větrání, aby se nám dveře nezavíraly, má to několik stupínků.