Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, mam na Vás malou otázečku. V kolik Vám chodi spát nyní v létě 15.měsiční děti? Děkuji
@Monika Nika Můj 12 měsíční syn a i tříletá dcera chodí spat pořád kolem 19.30 hod.Ani když je dýl světo, tak se jim to neposunolo.
@Monika Nika Tak půlroční chodí v 7 a skoro tříletá v 8. V těch 15 měsících jsem dávala spát taky kolem osmé. ![]()
@DeTer píše:
Kluk má cca od roka režim stejný. V osum dobrou
Kdo by se s něma taky dýl otravoval žejo? ![]()
@Meganie píše:
Kdo by se s něma taky dýl otravoval žejo?
Dcera 14 měs, chodí spát mezi půl 9 až 9. Někdy chodí i později když se zdrzime.
@DeTer píše:![]()
tak prostě takhle to je a bude. Hotovo
![]()
Předpokládám, že až nastoupí do školky, tak bude chodit dřív.. Horší je to, že mele i ze spaní, takže stejně pusu nezavře
Vidim to stejně!
A dcera občas taky něco breptá ze spaní, je to sranda. ![]()
Omlouvám ze za OT ![]()
@Monika Nika syn 16 měsíců podle toho jak spí před den-když málo (90minut a míň) tak v 19, jinak ve 20.
Mala právě chodila spat do té 20h ale co začlo byt světlo tak mame problém dneska usla 20:45. A pokud chci aby sla spat dřív tak jedině uspat.
Syn kolem 22:30, ale on byl a je extrémní nespavec, takže asi nejsme reprezentativní vzorek.
Dcera 13 mesicu-nyni bdela, skace mi po prsu. syn-6 let, od 21 h v posteli, ale necemu se tam tlemi. ![]()
Taky 19-20h, občas usne hned, občas ne, ale nebrečí, ví, že o spaní večer se nediskutuje a z postýlky ho stejně ven nevezmeme.