Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
maminky, chtěla jsem se vás zeptat v kolik hodin chodíte vaše ratolesti koupat? V kolik vám usínají? A v kolik vám ráno vstávají? ![]()
jsem zvědavá
![]()
Když je hnusně a jsme doma, tak jde do vany po páté a do pelechu po šesté.
Ale když je venku hezky, grilujeme a tak, tak jde klidně i po deváté.
V noci se nebudí asi od 4m, v zimě vstával kolem osmé-deváté, teď ho budí světlo kolem sedmé ![]()
19:30, do postýlky jde ve 20:00, do 21:00 leží a kouká, to ji vezmu, dám ještě cucnout, spí tak do 1-2 hodin, pak nakojím, hned usíná a spí tak do 6ti. Znovu nakojím, zase usne, tentokrát pomaleji než v noci, bo už je asi světlo, a spíme tak do 10.
Věk: Zítra 6 týdnů ![]()
Hygiena probíhá asi v 19 hod, do postele kolem 20 hod, teď to protahuje do 21 hod
vstává s tátou na budíka, tj. v 7 hod, někdy si pospí i do 8 hod ![]()
@Seizdra píše:
19:30, do postýlky jde ve 20:00, do 21:00 leží a kouká, to ji vezmu, dám ještě cucnout, spí tak do 1-2 hodin, pak nakojím, hned usíná a spí tak do 6ti. Znovu nakojím, zase usne, tentokrát pomaleji než v noci, bo už je asi světlo, a spíme tak do 10.Věk: Zítra 6 týdnů
uteklo to co? ![]()
Dceři je 10 (let)…koupe se sama včetně mytí vlasů…spí, když usne…někdy i ve 22 hod.
…vstává v 7 hod. a vypravuje se sama do školy…Huráááá…
![]()
@Freyaa píše:
18:30; 19:30-20:00; 7:15
takhle podobně to máme i my, a kolik je vašemu dětátku?
KOupat mezi 20-22, usínají mezi 21:30-23, a vstávají mezi 9-11 ![]()
Koupeme kolem 19 hod., spát kolem 20 hod., někdy až kolem 21 hod., podle toho zda má „dobrej“ den
a vstává jak kdy, pohybuje se to mezi 6 - 8 hod… ![]()
@mimuško1 bohužel už jo
![]()
Ale za to jeho spaní jsem ráda
A to je jinak hroznej blázen nezastavitelnej
Alespoň můžu chodit taky spát brzy, když mě za ten den zničí ![]()