Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimuško1 píše:
tak to máš super![]()
akorát to spaní no
No, jediné, co mi vadí, že je fakt ranní ptáče, ještě tak 2 roky zpět vstával v 5, to bylo fakt děsné. Já jsem noční sova, chodím spát až po půlnoci.. Ale jinak je to dobré, od 3 spí celou noc a v klidu a je fakt tak naučený, že lehne a spí
takže mám večer klid, což je fajn…
Chodíme koupat většinou kolem 19 hod. Usíná po 20. hodině. A vstává od 4:30-5:30 většinou. Dneska ale spal AŽ do 6hod ![]()
Mládě zatím nemá režim, to neřeším
@mimuško1 švagrová má 2 dítka, ta první dračice chodí spát až kolem půlnoci, mládě usníná podél plotu, každý den jinak, to já bych zešílela.. Já si ho naučila, takže fakt večery jsou v klidu, mladý lehne, přečtu nebo pustim pohádku, po kapitole je tuhý a já si hodim nožky na stůl nebo dodělávám resty.. pohoda.. Kdyby chodil spát třeba o půlnoci, tak umřu, přeci jen ten klid je vážně balzám na nervy ![]()
@martina.se píše:
@mimuško1 švagrová má 2 dítka, ta první dračice chodí spát až kolem půlnoci, mládě usníná podél plotu, každý den jinak, to já bych zešílela.. Já si ho naučila, takže fakt večery jsou v klidu, mladý lehne, přečtu nebo pustim pohádku, po kapitole je tuhý a já si hodim nožky na stůl nebo dodělávám resty.. pohoda.. Kdyby chodil spát třeba o půlnoci, tak umřu, přeci jen ten klid je vážně balzám na nervy
jj to je, nožky na stůl a pohoda co? No mě kdyby skoro osmiletá dcera chodila spát až ve dvanáct, asi bych se zbláznila
ale tak naučená je chodit na devátou
asi by mě jinak piclo kdybych věděla že musím zase ráno vstávat k malému a pro ni aby vstávala do školy, vůbec bych si neodpočinula ![]()
@mimuško1 přesný.. člověk taky potřebuje relax a večer je to ideální ![]()
@martina.se no tak já se vždy těším na večer, holka usne, malej taky, a konečně máme trošku času na sebe s manželem
ale ten relax po tom náročném dni miluju ![]()
Koupeme kolem půl 8, do postýlky jde kolem 8 a ráno vstává mezi půl 7 a půl 8. Je to každej den trochu jinak.