V kolik hodin koupete vaše ratolesti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
13.6.13 08:22
@mimuško1 píše:
tak to máš super :palec: :palec: akorát to spaní no :lol:

No, jediné, co mi vadí, že je fakt ranní ptáče, ještě tak 2 roky zpět vstával v 5, to bylo fakt děsné. Já jsem noční sova, chodím spát až po půlnoci.. Ale jinak je to dobré, od 3 spí celou noc a v klidu a je fakt tak naučený, že lehne a spí ;) takže mám večer klid, což je fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.6.13 08:25

Chodíme koupat většinou kolem 19 hod. Usíná po 20. hodině. A vstává od 4:30-5:30 většinou. Dneska ale spal AŽ do 6hod :lol:

Mládě zatím nemá režim, to neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
13.6.13 08:34

@martina.se to jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.13 08:37

@mimuško1 švagrová má 2 dítka, ta první dračice chodí spát až kolem půlnoci, mládě usníná podél plotu, každý den jinak, to já bych zešílela.. Já si ho naučila, takže fakt večery jsou v klidu, mladý lehne, přečtu nebo pustim pohádku, po kapitole je tuhý a já si hodim nožky na stůl nebo dodělávám resty.. pohoda.. Kdyby chodil spát třeba o půlnoci, tak umřu, přeci jen ten klid je vážně balzám na nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
13.6.13 08:42
@martina.se píše:
@mimuško1 švagrová má 2 dítka, ta první dračice chodí spát až kolem půlnoci, mládě usníná podél plotu, každý den jinak, to já bych zešílela.. Já si ho naučila, takže fakt večery jsou v klidu, mladý lehne, přečtu nebo pustim pohádku, po kapitole je tuhý a já si hodim nožky na stůl nebo dodělávám resty.. pohoda.. Kdyby chodil spát třeba o půlnoci, tak umřu, přeci jen ten klid je vážně balzám na nervy :lol:

jj to je, nožky na stůl a pohoda co? No mě kdyby skoro osmiletá dcera chodila spát až ve dvanáct, asi bych se zbláznila :cert: ale tak naučená je chodit na devátou :D asi by mě jinak piclo kdybych věděla že musím zase ráno vstávat k malému a pro ni aby vstávala do školy, vůbec bych si neodpočinula :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.13 08:49

@mimuško1 přesný.. člověk taky potřebuje relax a večer je to ideální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
13.6.13 08:52

@martina.se no tak já se vždy těším na večer, holka usne, malej taky, a konečně máme trošku času na sebe s manželem :mrgreen: :mrgreen: ale ten relax po tom náročném dni miluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
13.6.13 11:01

Koupeme kolem půl 8, do postýlky jde kolem 8 a ráno vstává mezi půl 7 a půl 8. Je to každej den trochu jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex